Кино Арена в Мега Мол отваря на 7 юни

29 май 2024 10:15, Александър Попов
0
Кино Арена в Мега Мол отваря на 7 юни

Най-новият и модерен кинокомплекс от веригата Кино Арен отваря на 7 юни 2024 г. в Мега Мол в София, а най-нетърпеливите зрители може да закупят първи своите билети онлайн.

Разположен в непосредствена близост както до централните градски части, така и до западните райони на столицата, комплексът е разположен на удобна и лесно достъпна локация, благодарение на добрата пътна и транспортна инфраструктура, включително метро (метростанция Западен парк) и в един от най-бързо обновяващите се търговски центрове в София – Мега Мол. Кино Арена е част от възможностите за развлечение и отдих в мола, наред с много нови предложения в търговския микс от стоки и услуги за жителите в тази част на града.

Кинокомплексът предлага на любителите на седмото изкуство истинско киноизживяване в стилен интериор, високо технологично изпълнение и комфорт. Десетте кинозали са оборудвани с моторизирани кожени реклайнери с масичка и USB порт за зареждане на телефон, кинотехника и озвучаване от водещи световни производитeли като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D, за да предложат максимално удобство и качество на зрителите. Богата програма с филми за всеки вкус, музикални кино концерти и специални събития, просторен щанд за напитки и храни, модерни информационни зони и LED стени, възможност за удобен и бърз избор и закупуване на билети онлайн в интернет сайта на киноверигата, разнообразни оферти и промоции очакват зрителите на новия комплекс.

Най-нетърпеливите посетители вече могат да закупят билети за филми от програмата на киното, сред които премиерните „Лоши момчета: Всичко или нищо” и „Наблюдателите“, хитовете „Гарфилд: Филмът“, „ Фюриоза: Сага за лудия Макс“, последните български заглавия и др.

“Нашата цел е всеки един от комплексите на Кино Арена да се превърне в културно пространство, където хората от всички възрасти и интереси могат да се срещат, да се наслаждават на изключително качествено кино и да споделят своите впечатления и идеи. Ние вярваме в силата на филмовото изкуство да ни обединява и вдъхновява, да пробужда в нас емоции и да ни насърчава на размисъл”, коментира Стефан Минчев, управител на кино веригата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: кино арена
Още от Кино
Индийска актриса от филм на български режисьор с награда в Кан
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари