Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
1
 
! Отговори
Га4е преди 3 месеца
Проклинаме наркоманските овчари от сащ. Проклинаме Фашистка Бандеровска Окраина Проклинаме Фашистите Окраинци!За Русия! За Вл. Вл. Путин!
253
0
 
1
 
! Отговори
Gaben27@abv.bg преди 3 месеца
Наркоманските овчарски сащ, с Алцхаймера Байдън и син Байдън младши,кото ще бъде съ ден да наркомания и за Биологични Лаборатории във Фашистка Окраина,са позор за наркоманските с 81 престъпни секти сащ.Долу сащ.За Путин и за Русия!!
252
0
 
1
 
! Отговори
Gaben27@abv.bg преди 3 месеца
Целият свят е на стр аната на Русия и Вл. Вл. Путин:Латинска Америка, Куба, България, Гърция, Турция, Китай Индия, малките тигърчета, Западните покрайнини, Италия- 2/3 от 8.5 Милиарда население/5.5 милиарда за Русия/Против Русия и Вл. Вл. Путин2.75 милиарда/това са наркоманите от сащ/клошари/, фашистите от Окраина, английска каторжническа Канада, пияниците от Финландия и проституиращите Литва, Латвия и Естония.Това се предателски страни с фашистки уклон.
251
0
 
1
 
! Отговори
Gaben27@abv.bg преди 3 месеца
За Русия! Най-силната страна в светав икономическо, политическо търговско изражение е Русия.Ядреното Оръжие няма да коментирам.Много учат в Русия-французи, италиянци, българи, гърци, сърби, французи/има руски граждани от Франция-знакови артисти и писатели/,покойния Жерар Филип и живия Ален Делон са за Русия.И многа важно:Руската Армия е ПЕРВАЯ в света.След нея са армиите няа Турция и Гърция, на Франция, на Израел.А, евреите са за Русия/Червената Армия ги освобождава от лагерите/и со против нарк
250
3
 
7
 
! Отговори
cazzo duro преди 4 месеца
До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобихте ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужето. :-)))Такива "специалисти" никой не търси:-))) рублите свършиха:-)))
249
3
 
11
 
! Отговори
Емигрант преди 4 месеца
Когато ми покажете,че емигрантите избират Русия,а не Запада....тогава ще ви повярвам,че в русия е добре.
248
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И така две години....
247
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Путин нападна Украйна а украинците се защитават,България ако нападат разбира се и ние ще защитаваме родината си.
246
10
 
15
 
! Отговори
ПУТИН преди 4 месеца
Е АНТИХРИСТА
245
13
 
19
 
! Отговори
Тълпа преди 4 месеца
Думи на отчаяние - думи на луд ! Путин е способен да изпрати на гибел милиони руснаци. Милиони руснаци не могат да го ликвидират защото не Украйна или Нато или Сащ са им виновни - виновни са си самите руснаци. Вианата се плаща с кръв без право на помилване . Диктатор жив няма ! Кой ще остане в историята ?
244
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този си въибраява,че Русия представлява нещо.Русия ще.стане втора Сеяерна Корея. Ще.св бори срещу воображаеми неприятели ,а Руснаците ще се радват или ще плачат в завиаимоат какво ще им се каже. Т.е. ще са си истински роби.
243
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами то по-голям провал от специалната им операция накъде повече? За 350 хил.бадева загинали руски организми и едни украински земи,по-малки като територия от това,което Китай тихомълком взе в руския Сибир?Скоро време източния съсед вече ще е най-голямата страна..
242
6
 
5
 
! Отговори
Иван Пловдивски преди 4 месеца
Путин ще се провали, защото ***-инката не е Русия.
241
11
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
КАК ХУБАВО ЩЕ МУ ЗАКАЧИМЕ ПРИМКАТА НА ВРАТЛЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН НОМЕР 2!
240
26
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мокрите сънища на едно джудже Ако човек се интересува от история ще му стане ясно че няма спечелена война без съюзници Балона на кремълската пропаганда за велика Русия се спука Путин всеки ден изгаря милярди в една камина и унищожава убива най големия капитал на една държава хората ( млади мъже) Русия изгуби авторитет влияние население пазари и се превърна в терористична агресивна държава голяма цена плаща получи и още Нато това ли е победата на Русия ???
239
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Естествено. Без западните страни Русия е просто Русия.
238
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нищо не се заблуждават.Всеки ден работят много центрове следящи ежеминутно обстановката в Азия съоражени с квантови и тем подобни технологии.Украйна свърши мръсната работа.Дискредитира Русия пред света и беше законен повод за изместване на Руските доставки от Западна Европа към десето степенни пазари.Прибиране скритите пари на разни олигарси ,конфискация на скъпо имущество и все наглед благородни мероприятия.Но Русия бълха я ухапала.Елита и ще живее задоволено и охолно а обикновенния руснак ....
237
31
 
29
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 4 месеца
путин вече се провали....русия и руснак са обидни думи в света. Китай и Индия изнудват русия за повече стоки на евтини цени. Всяка стока от Запада се внася на тройни цени . Но......руснака е велик и си казва..нека да съм зле, важното е путин да е добре....Хора, които предпочитат да тънат в нищета за да е лошо по света не са добре.....
236
16
 
25
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 4 месеца
А джуджи наясно ли е, че е пътник в най-добрия случай за Хага, понеже има и високи етажи, и чай, и...?
235
15
 
24
 
! Отговори
Striker преди 4 месеца
Дъртото Трани може да си дрънка каквото си поиска, историята обаче, говори друго. Мужикистан най-често се проваля.