Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин никога вече няма да бъде партньор на САЩ и ЕС/Европа.
230
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кудето е Русия там е и Победата.
229
16
 
22
 
! Отговори
Руската преди 8 месеца
Параноична шизофрения няма равна! Не трябва да се вярва на джуджето!
228
11
 
21
 
! Отговори
КъсокракиЙ Мудак преди 8 месеца
Европа се забл0ждава жестоко че Аз съм жужак! Аз съм богатир на двойни токчета! Панимаити фашисти!
227
11
 
32
 
! Отговори
РУСОФОБА преди 8 месеца
що ревете бе русофили? а? що ревете? *** ни обяви за враг а вие правите с...рки на руснаците, няма такива предатели като вас, не само *** а всички руски паметници да се съборят
226
15
 
24
 
! Отговори
РУСОФОБА преди 8 месеца
слава украини
225
7
 
34
 
! Отговори
До 254 преди 8 месеца
Голяма гордост за русофилите да се гордеят с оръжията на фашистка русия. Как пък не се похвалихте, че ТЕ са измислили нещо, което прави живота на хората по-добър. Някакъв софтуер, технология, дизайн,, машина? Няма. Само колко страшни били оръжията им. Гннусни хора сте, и милеете за донла, прогнила държава.
224
4
 
21
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Така мяучеше за преговори преди да се изтегли от Херсон и Изюм.
223
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо не пречи да опитват да провалят фашистка русия. На едни приоритетите са да воюват със съседите си, а на други - да ги затрудняват.
222
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия има всичко! Останалият свят няма нищо! Останалият свят даже няма и такова ниско джудже!
221
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия"________За горчиво съжаление, историята показа, че няма много полза от сътрудничеството с Русия, но има много вреди! Русия е опасна терористична държава, на едно ниво със С.Корея.
220
1
 
3
 
! Отговори
Ч0ВЕШКАТА ЗАВИСТ преди 8 месеца
НЯМА КРАЙ.
219
6
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Деревянният рубъль падна с 3% за седмица, без да се интересува, че отчаяно го подпират с 16% лихва. Рухването ще е по празниците ... и след това вече всички росияни ще имат само два варианта - или гладна смърт или на фронта.
218
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На другаря Путин, левият му крак бил женски, а десният мъжки и не знаел какво да прави с туй дет му е по средата и пита всички по света?
217
10
 
21
 
! Отговори
Лъжец преди 8 месеца
1. Луди са тези,които твърдят , че ще нападнем Украйна.2. Нямам да позволим НАТО до нашите граници.....а Финландия къде е?3.Ние не искаме територии от Украйна....а сега твърди,..това което сме окупирали е наше.Извод....лъжец,военнопрестъпник, крадец на деца,човек с ментални проблеми.Трагедията е,че в ръцете на такъв психопат може да е животът на планетата.
216
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
197 Ресурси не се ядат.
215
6
 
18
 
! Отговори
димитър преди 8 месеца
Нека се заблуждават ,важното е ,че ти не се заблуждаваш,карай си така ,пращай младите руснаци да умират заради егото ти и не се заблуждавай .Навремето умираха за сталину и за родину ,а ти си мечтай да повториш рекорда му
214
25
 
12
 
! Отговори
Merkucio преди 8 месеца
Свиквайте! Следващите 200г света ще се управлява от РУСИЯ ,КИТАЙ, СЕВЕРНА КОРЕЯ....
213
10
 
20
 
! Отговори
Интресно преди 8 месеца
Колкото повече,, побеждава", толкова повече говори за диалог! Сигурно корейските снаряди привършиха? Пък и да заблуди крепостните, че запада иска война!
212
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На прави това което не искаш и на теб да ти направят. Путин да попита батко си Си Дзин Пин за някои китайски мъдрости. Ако ги знаеше Русия щеше да е по-добре.