Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
14
 
6
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 8 месеца
До Запада срещу Раша: Някога да, но сега вече не. Русия за тази година има ръст на БНП 3.5%, повече отколкото в повечето от държавите в ЕС. А за Китай да не говорим.
170
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая песен сме я слушали по сссрско време мнооого....давай пак....вървиш по същия път
169
5
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 8 месеца
До АнонимеН: Кьорфишек е това. Тези дела ще минат през федералният съд в САЩ в който мнозинство имат републиканците и те забраните ще ги отменят. Но това, което направиха в някои щати с тази забрана, просто показва каквио са американските политически нрави. Срещу политическият противник се използва всичко. И редно, и нередно.
168
7
 
8
 
! Отговори
Какво следва преди 8 месеца
Ако Тръмп спечели изборите в САЩ ще отреже доларите за Украйна. Не че ще го направи от приятелски чувства към Русия. Просто е му е ясно, че за САЩ това е вече безперспективна война, за която не си струва да се плаща.
167
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
!2ти пакет санкции срещу Русия. В "пакета" са гаштите на Урсула. Само това ни остана
166
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само да попитам кой пазаруваше от корекома с цени в долари ,който по закон е забранено да си купиш там като деца ни водех когато отивахме за морето с жигулата или москвича и влизахме като в зоологическа градина да видим как запада е 50г. пред нас.
165
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 186 Ами то навсякъде беше така щото се бяха накакали.А видиш ли пък щото украинците са много напред с материала и там всички са с баня и тоалетна даже с чиния,а иначе гледат умно
164
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо ново под слънцето в Блатото. Пак като в кaманизма, 'всички са равни' ама някои са по-равни от другите. Ся многополюсен свят вика ама той ще определя кой ще съществува в тоя многополюсен свят и кой има право да е народ и държава? Много тежка идиoтия ги гони там в Кремъл.
163
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 130. 131. Явно на западняците това да има къде да се изхождат и с какво да се избършат е най-важното в живота. Спомням си в началото на ковид историята обявата стока която изчезна от магазините в САЩ беше тоалетната хартия.
162
6
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 месеца
ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ СИ ВЪОБРАЗЯВА , ЧЕ ПРИТЕЖАВА НАРОДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!
161
2
 
5
 
! Отговори
до 174 преди 8 месеца
Браво значи ти още вярваш в дядо мраз
160
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Русия няма да удря с една ядрена бойна глава" - много сте ми смешни с тия фантазии дето дори във видео-игрите ги няма ако ще да използваш чийтове. В коя вселена Русия ще хвърля атомни бомби и всички ще седят и ще гледат ахаХАХАХА. То бива да си пaлляк, ама всичко има лимит. Другите държави нали нямат системи за самоотбрана, нали и нямат атомни бомби и нямат ИИ дето дори всички хора да са мъртви ще е сигурно и че врагът е мъртъв също. Плоска тиква, pycoробска
159
5
 
0
 
! Отговори
Чайка преди 8 месеца
Щего върнат на куково лято.
158
5
 
14
 
! Отговори
Рашко преди 8 месеца
Ахахаха, запотрябвали сте на някой. Хортувайте си там с африканските и азиатските диктатури и се "развивайте". Веднъж, вече видяхме до къде я докарахте, в началото на 90-те, на миналия век. Грешката беше, че цивилизования свят тогава ви подаде ръка със заблудата, че тази азиатска ***, може да се промени към добро.
157
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като са толкова силни и с голям потенциал защо непредприемат действия и да свъши всичко.Която и от съседните държави да посегне на границата с руснаците трябва да са евакуирали населението си в друг континент.
156
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вилата на Зеленски в Крим беше продадена на търг за 44,3 милиона рубли. Началната цена на вилата на Зеленски беше обявена от аукционерите на 24,6 милиона рубли. Общата площ на вилата е 119,5 кв.м. В края на май парламентът на Крим гласува за национализация на активите на украински олигарси и политици. На мишена беше апартаментът на съпругата на Зеленски в Ливадия.
155
5
 
16
 
! Отговори
Off преди 8 месеца
Малкия се е уплашил - когато е до шията в кафеви работи, тогава почва да блъфира и лъже безогледно, за да се измъкне.
154
9
 
7
 
! Отговори
Чайка преди 8 месеца
Всички се кълнат че всичко им е ясно?Как сипредставяте че руснаците ще забравят втората световна?Меракът на американците е да се докопат до ресурсите на руснаците.ЦЯЛСВЯТ ГИ ГЛЕДА И СИ ЗАДАВА ВЪПРОС-КОГА СА ВОДИЛИ ВОЙНА НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ?Защо където се появи конфликт те се намесват.
153
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 172, на украинци и татари, не че много се продават кат' гледам цените