Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали щаха да ти ограбват ресурсите? Нали сте самодостатъчни!
210
6
 
11
 
! Отговори
Georgi преди 8 месеца
До Анонимен Щом според теб цивилизованите държави са издали арест на Путин, това означава ли че САЩ не са цивилизована страна, защото те никакви ги няма в този международен съд?
209
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
224 Да, но в случай че не дойде "двойникът" на Путин, на власт в Русия.
208
9
 
11
 
! Отговори
Хага преди 8 месеца
Съд в Хага, като за последния фашист. Остава му само край като Хитлер, може и отрова като други достойни фашисти.
207
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин се прави на непукист, но всъщност го е страх от повече санкции и изолация. Западът вече се събуди, наивниците, които вярваха на лъжите, на Путин отрезвяха.
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
227 Хммм, да допуснем...
205
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
232 Светът е в опасност с алцхаймер, но и с тежка шизофрения с дъх на водка.
204
6
 
7
 
! Отговори
Georgi преди 8 месеца
До АнонименЯ избройте няколко лъжи за които говорите, че ми е много интересно. И това си го запишете някъде, че Путин няма да бъде приет от цивилизовани страни за да се сетиш по-късно какви глупости си писал.
203
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
путлеризма е по-лош и от хитлеризма. А този старец от снимката не съм сигурен в какъв свят живее
202
19
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 239 преди 8 месеца
Тя Украйна вече е загубила от всяка гледна точка. Ке няма да загуби? С тез стотици милиарди помощи реално заеми са Тази държава напрактика не съществува. И внуците им не могат да се измъкнат от схватката и диктовката на САЩ. Е има един друг вариант. Русия да я превземе изцяло тогава САЩ и Европа ще пият по една студена вода за милиардите, а народа на украйна има шанс за съществуване. Те и без това са етнически руснаци в по-голямата си част.
201
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе, тов нормален ли е? Нападна с 200 хил войска, независима страна, докато външния му министър лъжеше, че провеждат само учение! После изпрати още 300 хил. И през цялото време лъжи, лъжи! Праща собствения си народ на изтребление, ама пак Америка и Европа гледа! Абе никога повече няма да бъдеш приет от цивилизованите държави!
200
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нека направя прогноза - Алцхаймер няма да загуби войната, ще запали Европа!
199
11
 
10
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
След като подържате над 250 бомбоубежища в цялата страна, защо метростанциите не са пригодени за бомбоубежища каквито са метростанциите в Лондон, Ню Йорк, Вашингтон, Пекин, Москва, Воронеж и даже Киев, Одеса и Харков? Защо нямат изградени херметизиращи прегради които да предотвратят нахлуване на радиоактивен въздух от вън! Само да ви кажа, че изстреляна от Финския залив хиперзвукова ракета с ядрена бойна глава ще удари в центъра на София само след 8 минути! Няма да успеете да пуснете сирените!
198
16
 
11
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
Знаете ли защо са изработени ядрените оръжия? За да се използват някога! Кога? Когато му дойде времето! Не бойте се! Путин няма да използва ядрено оръжие! Ще го стори следващия президент на Русия! Бедна ви е фантазията каква злоба и ненавист трупат руснаците към вас! Тя е в пъти повече от злобата и ненависта с която се сблъсаха руснаците след 22.2.2022 в западна Европа! Така, че е въпрос на време да полетят ракетите снабдени с ядрени бойни глави и вие нищо няма да можете да сторите срещу това!
197
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Украйна няма да загуби. Украйна ще победи Русия.
196
18
 
8
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
Джендърчета! Докато имате интеренет се научете как се готви човешко месо, защото ще ви се наложи да го правите за да се спасите! Ако не вярвате питайте чичко Гугъл как са се спасили хората от кервана за Калифорния преди 200 години оказали се посред зима в Скалистите планини! Препоръчвам ви да гледате филма "На последния бряг" за да разберете какво ви чака при ядрена война!
195
12
 
15
 
! Отговори
Някой преди 8 месеца
Русия няма да се провали, Путин ще се провали! И крайно време е Русия да се оттърне от метастазите обсебили Кремъл! Путин не е Русия!
194
11
 
8
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
Джендърчета! Подгответе си някаква бойна готовност в която да има бельо и консервирана храна. Снабдете се с хартиени карти по които да се ориентирате как да се евакуирате при ядрен удар. Не разчитайте на никакви електронни устройства. По възможност се снабдете с лампов радиоприемник работещ както на къси така и на дълги вълни, защото ще ви трябва да разберете къде са нанесени ядрените удари, за да не се натресете на смъртоносна радиация!
193
10
 
10
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
В Пентагона и Белия дом като гледат земния глобус и виждат каква територия от него се пада на Русия им потичат лигите! Но не могат да си представят, че цялата територия на Земята може за минути да стане силно радиоактивна и неподходяща за живот!
192
12
 
8
 
! Отговори
Да ви светна! преди 8 месеца
Джендърчета! Благодарете на дедо ви Владимир Путин, че не сте в противоядрените бункери и не сте сготвили децата си за да не умрете от глад, а ще седнете с тях на масата и ще посрещнете рождество на чист въздух! Благодарете за чистия ви въздух и живота си на този човек от снимката, защото ако аз бях на неговото място вие сега щяхте да сте в протовоядрен бункер и за вечеря щяхте да ядете децата си!