–одителите на изчезналата »вана от ƒупница об€виха 50 хил. лв. награда за намирането ѝ

ќтча€ни сме, толкова дни вече не се е обадило, не знаем какво става с това дете, каза бащата на момичето
ќбновена: 28 мар 2024 07:58 | 28 мар 2024 07:51, ≈лка ¬асилева
42
–одителите на изчезналата »вана от ƒупница об€виха 50 хил. лв. награда за намирането ѝ
—нимка: Facebook

ѕовече от месец н€ма следа от 17-годишната »вана √еоргиева от ƒупница. –одителите ѝ об€в€ват награда от 50 000 лв. за този, който € намери или посочи точното ѝ местонахождение.

ћомичето изчезна на 22 февруари, когато си е тръгнало от училище без телефон и раница. ¬ издирването и се включиха стотици полицаи и доброволци, но без резултат.

ќще по темата
„ќтча€ни сме, толкова дни вече не се е обадило, не знаем какво става с това дете. ћного сме притеснени. 50 000 лева награда, за който € намери и € доведе“, каза пред bTV бащата на »вана √еорги √еоргиев.

—поред бащата на момичето проблем в училището е причината »вана да изчезне.

„“олкова време да не се обади, съмн€вам се да се крие. ѕри такъв тормоз, където е имало, колко ще издържи.  олкото и гол€м да е човек, ако има тормоз, ще избие или не знам какво може да стане. ћного пъти сме ходили в училището, но никакви мерки не са взети от директорката. Ќ€ма никакво разследване, искам да се разнищи всичко, защото вече не издържаме. Ќикой не ни извика, все още н€маме конкретна информаци€ какво е станало в училището, защо си е тръгнала без телефона от така внезапно“, каза √еорги √еоргиев.

ѕо думите на родители от полици€та не им дават никаква информаци€, нито следи, по които работ€т.

„¬ремето напредва, полици€та н€ма следи. ѕоследните следи се губ€т на 22 февруари – ден€т, в който изчезна вечерта. Ќ€мат нова следа засега. ќб€в€ваме 50 000 лв. награда за този, който доведе детето живо и здраво или посочи точното местонахождение, където се намира. Ќад€ваме се, след като се об€ви паричната награда, все повече хора да ни помогнат за нейното откриване“, каза майката на »вана ћари€ √еоргиева.

ѕо думите им полици€та им е казала, че работи по случа€ със см€ната на снимката в един от профилите на »вана в социалните мрежи, но н€ма резултат.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


42
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
39
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ато б€х 11ти клас една съученичка изчезна. Ѕеше пухкавка, черничка, ниска. Ѕеше ни казала, че е бременна уж от н€какъв с автомивка и полици€ идва да ни разпитва. Ќейните иде€ си н€маха че даже има гадже. —лед година се върна от ѕолша, оказа се че този € е завърт€л и € закарал там да заработва.  ато се прибра € вид€хме, беше отслабнала много, абсолютно различен човек, но поне се прибра.
38
1
 
0
 
! ќтговори
ј–»ћјЌ преди 1 месец
»ма да чааааааакате и да се наааааад€вате
37
0
 
1
 
! ќтговори
Ўакира преди 1 месец
Ќе омаловажавайте тормоза от връстници. Ќе изкарвайте момичето лудо. Ќ€ма такова нещо, т€ е била нормално умствено развита. »наче н€маше да стигне до 11 клас. ƒецата с умствено изоставане отпадат от училище много по-рано.“ормозили са €, защото не е красавица. —ега се прав€т на хрисими душички. “€ е била в тежка депреси€ и затова са € об€вили за "луда" в училището. Ќищо чудно да са й казали - "’оди се самоубий н€къде."
36
1
 
1
 
! ќтговори
»сторически ‘акт! преди 1 месец
ѕрез 1856г . в наши€ край отворили частно училище с френски метод на обучение без бой. Ќикой от чурбаджиите не записал наследника си там. ”чителите тръгнали да разпитват защо н€ма интерес. ћасови€ отговор бил : - „е какво училище ще е то без бой !?
35
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
такива проблемни да са в специално училище, синът ми е учител и има момчета стават в час,държат сметка на учител€ хипер активни те не са да са сред нормалните деца
34
4
 
8
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 1 месец
Ќяћј ƒј √» ƒјƒј“ “ќ¬ј ≈ Ќќћ≈– :D
33
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√олеми€ парадокс ще е пълен,ако *** който € е ползвал до сега,получи наградата от 50.000 лева награда.
32
8
 
1
 
! ќтговори
до 26 преди 1 месец
ƒо “ова са много пари,напротив,това са жълти стотинки за всеки българин,по-малко е от една надница и като добавим,че ако € намер€т и по-късно € продадт в чужбина ще ги компенсира с милиарди и ще живе€т бейски като пенсионерите
31
0
 
7
 
! ќтговори
«ащо ли преди 1 месец
полици€та не предостав€ информаци€ на родителите?! ћного прилича да са в обсега на заподозрените. ј и поведението им е точно такова - училището им е виновно за всичко, те - вина никаква. ј защо е изб€гала от т€х, а не просто да б€га от училище? ƒано не съм права!
30
2
 
5
 
! ќтговори
√егата преди 1 месец
 ак ще € пуснат без връна дреха и без телефон да си тръгне от час демонстративно ?Ќавс€къде масово отиват само за заплата на работа...
29
3
 
10
 
! ќтговори
 ауза пердута преди 1 месец
≈дно време имаше помощни училища за проблемни деца сега вече всички на едно се учат, което е грешка. ѕедагозите не са виновни н€ма какво да го прав€т само съвети не става требва си психи€тър и лечение и специални школа за деца с проблеми . ¬ училището на комшийката има едно свръх развито с проблеми в главата само троши и се бие има проблем в хромозомите на 15г. е а е като на 30г. 100 кила нерез и не си пие хапчетата, н€кой дори го убочавал на бокс, взема и наркотици. “ова само “¬” или лудница...
28
2
 
4
 
! ќтговори
‘ибуначи преди 1 месец
«апада е егати и Ѕермудски€ триъгълник. “ова дете от месец в неизвестност, че е проблебно е верно, но при сегашните технологии да не се намери е странно, дано да е добре...
27
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо “ова са много пари20 декра ниви от наследство и готово, но е гол€ма сума, да.
26
2
 
10
 
! ќтговори
“ова са много пари преди 1 месец
50 000 лева е сума, ко€то семейството н€ма как да има. » не само това семейство.
25
2
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕезучастни и несъстрадателни съученици и "педагози",психолози и общественост,а криминолозите?!?!?!
24
4
 
11
 
! ќтговори
ЅќЌЅќЌ преди 1 месец
“ова ц€лото ново поколение е един лош материал , лигав и истеричен!
23
3
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
малко им е бо€т на ти€ пишлемета дето при вс€ко нещо което не им се угоди - б€гат и вдигат ц€ла българи€ да ги дири! има толкова важни неща че да се подиграват така с хората ! и накра€ ги намират € при н€кой познат € при н€кой мъж или вече задомени ама са си траели и гледали то€ цели€ цирк! безобразие!
22
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ƒ–ј√јЌ ¬ойна си е война, воин си е воин ƒрагане :))
21
1
 
4
 
! ќтговори
ƒ–ј√јЌ преди 1 месец
ƒо јнонименƒвете форми са дублетни и могат да се употреб€ват в книжовната реч воин/войн, мн.ч. воини/войни. “е имат едно и също значение въоръжено лице в състава на арми€; боец, войник. ѕрепоръчителна е употребата на воин.
20
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
всеки дава кой колкото може хората са притеснени наградата за путин къси€ е 5 милиона долара.