–одителите на изчезналата »вана: јко ни гледаш, обади ни се, н€ма да ти се караме

ћомичето било тормозено от съучениците си
8 мар 2024 09:22, ≈лка ¬асилева
62
–одителите на изчезналата »вана: јко ни гледаш, обади ни се, н€ма да ти се караме
 адър: ЅЌ“

¬ече 16 дни н€ма следа от изчезналата »вана от ƒупница. ѕреди два дни беше прекратено издирването на момичето на терен в общината.

ќще по темата
ѕред камерата на ЅЌ“ родителите ѝ отправиха призив - ако ги гледа, да се свърже с т€х и да се прибере у дома.

"16 дни сме в неведение, не знаем къде е. Ќад€ваме се да е жива и здрава, ако ни гледа, да се обади по телефона на мен или на баща си, н€ма да ѝ се караме за нищо", каза майка ѝ ћари€.

ѕредполага, че »вана е €досана на всички около себе си.

—емейството сподел€, че то също има вина за състо€нието на момичето. ѕоследни€т им контакт с не€ е бил на 21 февруари - ден преди да изчезне.

ћайката об€сни, че »вана е била тормозена от съучениците си, а бащата за€ви, че никой от училището не е предприел мерки, въпреки че н€колко пъти са ходили при директора.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


62
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
49
2
 
4
 
! ќтговори
ppp преди 2 месеца
даскалите в дупница са страшна работа, утивам при класната на детето ми 4е е тормозено и удр€но в училище а те все едно че съм им из€л десерта
48
0
 
0
 
! ќтговори
ƒо јнонимен 48 преди 2 месеца
»ма един филм с ћира —орвино 'Human Trafficking' от 2 серии, където играе агент на ICE (Immigration and Customs Enforcement). “а там мисл€ б€ха подмамили доста момичета като уж ги хвалеха на кастинг колко са красиви и как могат да работ€т, да печел€т като модели, а всъщност беше канал за проституци€. —ходна ситуаци€ с нови€ филм с ƒзим  авийзъл '«вукът на —вободата', само че там измамата беше, че са много талантливи певци/певици и беше канал за продажба на децата.
47
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
янек, сега т€, имам и аз на мое познато сем.снахата изчезна, май е вече 4г. положението е страшно
46
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо46. ќстав€ си телефона когато си иска . Ќо случа€ е друг. якето и телефона и е отнет и изоставен. “€ него е желала! явно в кола е качена
45
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо ѕќ«ќ–!_така казва класната, но реално да ти плю€т в косата си е тормоз!
44
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
дано да е добре детето и да се прибере, това е ужасно
43
0
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 райно време е родителите да обръщат повече внимание на девойките. ƒа им об€сн€ват да не се хващат на въдиците на непознати, че са красиви като богини, че на запад ги чака блест€що бъдеще като модел, манекенка, актриса и т.н. Ќапротив...колкото и грозно и страшно да звучи, тр€бва да им казват ужас€ващата истина за живота на про....ститутките.
42
1
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
»вана най-веро€тно е станала жертва на трафик на хора. Ќе знам защо от полици€та се прав€т на луди. „овек си остав€ телефона само ако не иска да бъде проследен. ѕредвид годините й, най-веро€тно н€кой така й е казал, после са € закарали н€къде и така. “ърсете € из ≈вропа, никой не заслужава такава съдба!
41
6
 
12
 
! ќтговори
ѕќ«ќ–! преди 2 месеца
¬се пак класната и директорката об€сниха, че т€ тормозела другите ученици! ѕризвана да закрил€ децата, а т€ освен че от некадърност или липса на интерес не е вид€ла какво се случва, не е разпознала или не е искала да види сигналите от детето, а накра€ си измиха и ръцете с жертвата и € обвиниха не€ за всичко! “р€бва да се търси отговорност на такива псевдо учители и директори!
40
4
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
н€ма да ти се караме??? това изречение об€сн€ва абсолютно всичко ...
39
6
 
1
 
! ќтговори
още малко преди 2 месеца
и ще ми стане жал за тези,до н€колко години са се виждали мултимилионери като продадат дъщер€ си по чужбина и как ще живе€т бейски като всеки български пенсионер ,но ето че котка им минала път или пък български€ господ се е разсе€л и сега реват,но просто да побързат да прав€т ново *** и макар и да закъснее забогат€ването,все пак ще дойде след още около 18-20 г.,до тогава ще могат да продължат с обичайното крадене
38
3
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒецата в училищата вече са станали тотална щета ! “ормоз€т не само връстниците си но и учителите ! јко не се вземат сериозни мерки , то нещата отиват само към още по-зле!!!
37
25
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
јйде стига с това шашавото вече! Ѕ€га за не знам кой път. Ѕавноразвиващо се с визи€ на лелка от 68ма. —мешно е. ƒа прави, каквото ще. » да се върне, и да не се върне, това е аутсайдер и в общество, и в икономика. Ќ€ма да донесе нищо на никого.
36
3
 
20
 
! ќтговори
»—“»Ќј“ј преди 2 месеца
 ато гледам какви родители са се навъдили масово...от изтърваното поколение, раснало с песните на чалга певачките и в развратени€...какви деца да възпитат?! «верове....кой знае как са тормозили момичето в даскалото, че и извън него.....дано да е жива и здрава, но може и да е станала жертва на трафиканти на с*кс робини или търгови€ с органи, дано не е така, но по нашите прокълнати ширини всичко е възможно. ƒиректора / директорката също е за бой с криминалното си бездействие въпреки сигналите!
35
1
 
18
 
! ќтговори
1 преди 2 месеца
Ќормално е, децата на Ѕългари€ растат в апати€, тормозени в училище, ако са различни и тормозени в къщи, често недоразбрани иои жертва на родители с много ниска емоционална имнтелигентност. Ќиската емоционална ентелигентност е характерна на источна ≈вропа. “ук имаме много хора, останали инфантили, които отглеждат деца.
34
2
 
3
 
! ќтговори
» преди 2 месеца
"—емейството имало вина, училището не й помогнало" ???
33
7
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“р€бва да върнат дистанционното обучение.
32
3
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
–одителите казаха, че и преди е б€гала. Ќамерили € на гарата в Ѕлагоевград....Ќещата не са точно такива, каквито ни ги представ€т медиите..
31
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо јнонимен 36 —поред мен, проблемите са "много и големи" в очите на тийнейджърката. ядосала се е на този и онзи, вид€ла е и възможност да попътува н€къде с н€кого. ƒано само това да е обикновено младежко увлечение и да не е попаднала на лоши хора. Ќад€вам се да е жива и здрава. —игурно ще си дойде, когато €дът й мине.
30
1
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ук очевидно става дума за много и големи проблеми. Ќа всичко отгоре се случва и в може би най-бедни€т район на Ѕългари€. ј там, където има бедност, често и човечността изчезва. ћол€ се за добра развръзка, но не съм оптимист.