Петков: Няма как да допуснем ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите

ГЕРБ да представят предложения, не само да казват какво не им харесва, зове той
23 фев 2024 14:15, Стела Стоянова
157
Петков: Няма как да допуснем ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите
Снимка БГНЕС

"Енергетиците в залата решиха, че само една фирма може да строи 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ “Козлодуй”.

Имаше доклад на енергийния министър, който казваше, че поне две фирми трябва да бъдат допуснати. ГЕРБ, ДПС и ИТН решиха, че искат само една фирма да може да строи. И те, като най-големите енергетици в света, решиха да премахнат конкуренцията", заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Още по темата
Петков коментира, че това не е финално решение, но уточни, че вече е вдигат червен флаг, защото според него подобно решение не е правилно.

"Тази институция не е институцията, която трябва да избира фирмите изпълнители, а трябва да прокарва закони", подчерта той.

"Няма как да допуснем да има в останалите преговори някаква възможност ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите, няма как", посочи той.

Петков коментира, че ГЕРБ трябва да представят предложения, а не само да казват какво не им харесва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
14
 
! Отговори
Мира преди 6 месеца
IDI OT самозабравили се! Какво може да научи от баща доносник,освен да е нагъл и лъжец
61
1
 
2
 
! Отговори
Избори преди 6 месеца
До Анонимен Дано да е по- рано. Преди второто голямо поскъпване на горивото. Първото ще е най- късно в началото на лятото.
60
0
 
4
 
! Отговори
Делян Дебелян преди 6 месеца
Ох котьооо! Само да мине утре конференцията! Внасям ВОТА!
59
0
 
7
 
! Отговори
Кирцата преди 6 месеца
Сега, значи, това, че няма как да допуснем нещо е само в началото. И за пред вас, журналистите и гласоподавателите. След ден-два разбира се, че ще допуснем. Найо ми каза, че така е най-правилно да се държа.
58
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как сте копейки заработвате ли заработвате ли и днес ще съберете за ракия и саламец да ви преседне дано се задавите.
57
1
 
5
 
! Отговори
Аман от болшевики преди 6 месеца
Доживяхме Нинова да се прави на дясна и да защитава традиционните ценности, защото нямаме десни християн-демократи. И да показва, че има топки, защото няма мъже от мъжки пол, които да го правят. Кирчо, освен, че си за преглед от психиатър, ти си чист, натурален комунист от най- гнусната болшевишка ***. От тези комунисти-интернационалисти на Димитров, които създадоха македонската нация. Продажници и чужди мекерета.
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На есен ще ходим отново да гласуваме
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин има ясна и точна представа как ще се развива ситуацията обективно. Политиците на запад живеят в някаква несъществуваща реалност и вярват в свят който вече го няма. На 15 декември 2021 започна разрушението на светът в който човечеството живееше. От този момент започна новият свят. Вече започват да усещат, че това което беше досега, вече няма да бъде но не разбират доколко и какъв е новият свят и действията им са напълно неадекватни.
54
0
 
15
 
! Отговори
Кире... преди 6 месеца
Аз вече се чудя дали не е по-добре те да са мнозинство ами не вие? За кой ли път ни лъжете, че и след това имате наглостта да излизате пак да говорите? Достатъчно показателно е, че ви е страх да се разхождате без охрана по улиците, дето Христо Иванов говореше за другите, а сега той се крие!
53
0
 
15
 
! Отговори
До ПП ДБ преди 6 месеца
ППДБ без АЛА=БАЛА какъв процент ще имате на следващите избори? 2 % или 3 %?
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
*** как ще допуснете, бе, та вие сте с 200 депутатина вътре. Всичко де що е служба и регулатор само за вас! Ей, нагли та нагли!
51
0
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 6 месеца
Киро ти откога си а ДПС откога е виж се само с ала бала с машините с лъжи влезнах те в парламента и лъжете здраво богатееге имаш 30 депутата на нови избори къде мислиш че ще бъдеш безсрамник алчен
50
1
 
5
 
! Отговори
Кирчо ДжонТриВолта преди 6 месеца
Абе, не ми наливайте акъл кво да казвам и кво да приказвам. Знаете ли кой съм аз? А? Мен ме чакаха в Москва на летището с 8 черни волги като в гангстерките филми. Пилотът като кацна самолета каза никой да не слиза. След малко две черни Волги спряха и тогава казаха Бърт и Петков да слязат. С Тери Бърт инвестирахме в над 100 милиона във фабрики в Русия. Добре, че бях учил в руската гимназия, че превеждах на Тери Бърт, щото нали се сещате, че съм голямата работа? Ш"е ми сА пра''и Бойко - Мойко...
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
кИРЧО започна да говори , като Яне Янев , Плевнелиев , Паси , Сидеров , Иво М-инджев , и подобни клати-кОрци , все от голямата ''гордост'' на България .
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ooo
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шарлатаните се уплашиха,че следващите избори ще са с много по-малка подкрепа и гледат да осребряват,каквото имат в момента.Тогава ще се борят за влизане в парламента,а власт няма да помиришат.Опитват се да се държат като опитни покерджии,но са гОла вОда,меко казано.
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
България-губерния! Митрофанова-губернатор! И всички в бюрото по труда!
45
1
 
12
 
! Отговори
ВЪН, КУРОЛАЦИЬО преди 6 месеца
ВЪН, канадска м ъ р шо !
44
1
 
5
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 6 месеца
Просто Киро толкова може. Като променихте Конституцията там вече пише 2/3! Това означава и ДПС! Ама от де акъл за тая работа!
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Smazkaite grobarite i fesovete vyrnete im typkano na tij gadove ispylnete tova koeto obestahte