Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни

И Тръмп, и Камала няма да ги отменят
7 сеп 2024 23:01, Петър Бойчев
114
Медведев: Санкциите срещу Русия ще бъдат вечни
Снимка БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за национална сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев коментира в канала си в Telegram, че санкциите срещу Русия ще бъдат "вечни" или "до краха на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война".

"Доналд Тръмп се е обидил на сегашната администрация и заплаши да отмени санкциите срещу Русия. Ще ги отмени ли, ако бъде избран? Не, разбира се, че не", пише Дмитрий Медведев.

"При цялата си привидна "несистемност" Тръмп в крайна сметка е системен персонаж. Да, той е екстравагантен нарцисист, но е и прагматик. Като бизнесмен Тръмп разбира, че санкциите вредят на доминацията на долара в света. Но не дотолкова, че да организира революция в САЩ и да се противопостави на антируската линия на прословутата дълбока държава, която е много по-силна от който и да е Тръмп", допълва той.

"А какво да кажем за Харис? От нея още повече не бива да се очакват изненади. Тя е неопитна и, както твърдят нейните критици, просто глупава. Тя ще бъде подготвена с красиви безсмислени речи и скучни правилни отговори на въпросите, които ще чете от телепромптер, смеейки се заразително", посочва Медведев, припомняйки коментара на Владимир Путин при изказването му на Източния икономически форум.

"Санкциите срещу СССР са били в сила през целия ХХ век. Те се завърнаха през XXI век в безпрецедентен мащаб. Затова за всички нас санкциите са завинаги. Или по-скоро - до разпадането на САЩ в хода на неизбежната нова гражданска война. В края на краищата, Холивуд прави филми за това по някаква причина", допълва Медведев, пише Труд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: медведевРусиясавкции
Още от Свят
И в Германия влаковете спират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Мара общата преди 1 седмица
Санкциите са мижи да те лажем.
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И спада на икономиката на ЕС също! До разпада му!!-:)
101
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Болно му е на Медведев, че не може да ползва хасиентата си в Испания заради тия санкции. Вече се е отчаял че някога пак ще навести имота си.
100
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма да бъдат вечни. Санкциите ще продължат само до кoнчината на Русия. Санкциите срещу СеСеСере продължиха до неговата cмърт. Същото ще се случи и с Русия.
99
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За санкциите не е ясно, докато се очовечатт може би. Но репарациите, които ще има да плащат, ще са.
98
7
 
8
 
! Отговори
Striker преди 1 седмица
Алкохола не прощава. Явно този гном не разбира, че Америка и ЕС ще има много по-дълго, отколкото Мужикистан. В момента, в който изгубят Украйна, нещата за блатната империя ще се променят коренно от към територии:) Да сме живи и здрави да видим.
97
15
 
15
 
! Отговори
не е добре преди 1 седмица
Санкциите срещу Русия ще продължат да правят все по-бедна Европа.На руснаците не им пука.Имат си армия,нефт,злато.Междувременно влаковете И в Германия спират...
96
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Протто пиян, освен глупав. Медведев.
95
10
 
15
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 1 седмица
и този на опашката са айфони. санкции и измитане на всички рашунгери от Европа и най-вече от България.
94
9
 
19
 
! Отговори
Тоя преди 1 седмица
е позеленял от яд и злоба . санкциите му блокираха многомилионните сметки в евро и долари в международните банки, конфискувани са яхтата и вилата му на Лазурния бряг . И това е станало с всички руски фашисти- терористи.
93
12
 
23
 
! Отговори
Отмяна на санкциите преди 1 седмица
Най-напред изтегляне на путинските войски от Украйна, Грузия и Молдова. После - изплащане на репарации на населението и възстановяване на разрушенията , причинени от путинските фашистки войски. Ако тероризмът , който разпространяват путинските войски е вечен и санкциите ще са вечни.
92
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За сметка на това вие с джуджето не.
91
14
 
21
 
! Отговори
Basles преди 1 седмица
Тоз пак се е надънил с одеколон тройнои
90
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мите, ко стана с яхтата? Върнаха ли я? Без яхта как се живее?
89
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Митя, лоша работа. Синчето ти няма да ходи в САЩ да хайлузува. Мъка, голяма мъка!
88
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПрогнозиТой каза, че Бг без Русия няма да пребъде и нима не позна? И за Украйна предвиди. Каза си, но всички му се смееха къв фантазьор е.
87
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
87 спирай с глупавите опорки. Ограниченията са налагани от САЩ и група марионетни на САЩ и са незаконни, за това говори даже и Китай. В устава на ООН пише че не могат да се създават групи насочени срещу една държава. Русия е постоянен член на съвета за сигурност към ООН и е призвана да бъде срещу незаконните прецеденти създавани от САЩ и марионетките им. За това иска премахване. Не е за тях, а за целият свят. Другите ти опорни глупости изобщо няма да ги коментирам.
86
6
 
16
 
! Отговори
Само докато преди 1 седмица
ви дойде акъла,маме
85
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чашка след чашка не вреди, стига да мож я нареди!
84
11
 
19
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 седмица
МЕДВЕДев пак си надигал шишето,по лош път си тръгнал погледни Дамаджана РашКУХ на какво прилича за да разбереш какво те чака алкохола не прощава