Тейлър Суифт и Травис Келси с вълшебна година

Щастливи и влюбени са
17 юли 2024 23:45, Ивета Иванова
24
Тейлър Суифт и Травис Келси с вълшебна година
Снимка: БГНЕС

Връзката между Тейлър Суифт и Травис Келси се развива много добре, въпреки че и двамата са доста заети с кариерите си.

Двамата постоянно поддържат контакт. Източник на "Us Weekly" казва, че това е била "най-добрата година" от животите на футболиста и певицата.
 
Една от причините е, че двамата обикаляха света заедно.
 
Изпълнителката често посещаваше мачове на отбора на Келси - "Чийфс". Американецът пък редовно се появява на концерти от световното турне на звездата "Eras Tour".
 
Въпреки че в някои периоди им се налага да водят връзка от разстояние, Тейлър и Травис са "много уверени във връзката си" и "те не трябва да опитват постоянно да пътуват и да се виждат за по-малко от ден".
 
През есента певицата ще има почивка от турнето си и тогава тя ще е при Келси в Канзас. Именно тогава започва и футболният сезон.
 
Друг източник казва, че първоначално Суифт се притеснявала, че голямата ѝ слава ще изплаши Травис, но той се справял с това добре.
 
А как двамата поддържат връзка, когато не се виждат?
 
"Те всеки ден говорят по FaceTime, когато са далеч един от друг и си изпращат сладки съобщения един на друг. Те са лудо влюбени", обяснява източник.
 
Освен това, звездите си правят жестове и подаръци, за да поддържат романтиката жива.
 
Трети източник споделя колко е щастлива изпълнителката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая рускиня, тя сигурно е била от западна Русия. Дето сега и викат Украйна. Те там рускините са заразни и ***. Оргиналните са си ОК. Проверено десетки пъти.Преди години имаше един клип как тълпа украинци уби на улицата украинка със спин, преспала нарочно на рожден ден със всички налични момчета за да ги зарази. Убиха я с тухли и тротоарни плочки в главата. Брутално. Но нормално за Украйна. И украинките.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук сме сабрани само обратни сетри4ки. юха!
8
2
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 1 месец
Е защо на траверсата? Там най-вероятно някое куче ще го излапа. Трябва на релсите, първо на едната, после на другата. Ефекта ще е умопомрачителен, ако има как national geographic да го документират!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пиара работи
6
6
 
3
 
! Отговори
Транчо преди 1 месец
Тейлър суифт е мъж. 180 санта и адамова ябълка.
5
3
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 1 месец
До До 11 - това е ужас, колега. Явно миризмата на риба се е просмукала в тапицерията на купето като цигарен дим. За това трябва много да се внимава кой си слагаш в колата и да не пушиш вътре, за да не смърди на кошче за отпадъци.... тъжно за колицата.. само на 8 години, толкова млада...
4
7
 
10
 
! Отговори
внимание1 преди 1 месец
Ако излизате с рускиня, не ходете в рибен ресторант. Поръчват си риба, за да замаскират аромата. Кофти трик, който после ви излиза скъпо в аптеката. Аз така се опарих едно време в Ростов На Дон.
3
2
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 1 месец
До До 9 - колега, тази кола сигурно е продадена на търг с хаштаг "BIOHAZARD"? Или директно за скрап в NADIN? Как се разви драмата?
2
0
 
4
 
! Отговори
БДЖ прессъобщение преди 1 месец
В България не е опасно да се cepе на релсите, защото на релсите не минават влакове, а само тийнейджъри, които правят youtube стрийминг.
1
2
 
10
 
! Отговори
Гнус преди 1 месец
Аз едно време се възбуждах от Бритни Спиръс, понеже и вадеха такива усмихнати снимки, но когато започнаха да и вадят дебелите снимки от плажа и налудничавите психодиспансерни видеоклипове прозрях истината и от тогава ми спадна ерекцията за нея, даже съм шокиран как може да съм си лъскал пръта на нея! По дяволите! Та тя е отвpaтително гнусна!! Вероятно тази е същия 6aтaл.