Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши

Нападнати са лекари, счупена е техника
29 авг 2024 22:43, Александър Попов
164
Дете почина в бургаска болница, семейството бие и троши
Снимка: БГНЕС

Момиченце на година и половина почина в Първо детско отделение. Детето било хоспитализирано рано тази сутрин с кашлица и висока температура, като по данни на близките е било с вирус, съобщи Нова тв.

В късния следобед обаче от болницата са съобщили, че малката Айлис е починала от миокардит. Минути по-късно пред здравното заведение се събрало цялото семейство на детето, което е поискало обяснение от лекуващия лекар.

Според близките той бил пиян.

Вратите на Първо детско отделение са разбити, а лекари били нападнати. Има и изпочупена медицинска техника.

На място е пристигнала полиция, която да свали напрежението.

От болницата заявиха, че още утре ще потърсят съдебна отговорност за нападението. Назначена е аутопсия и съдебно-медицинска експертиза, което пък предизвика още по-голям скандал, тъй като семейството, което е от турски произход, настоява тялото на детето да им бъде върнато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Бургаспочинало дете
Още от ЕС
ACEA: България е първа по ръст на купени нови автомобили в ЕС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
1
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 седмици
Лекарите трябват да бъдат съдени и линчувани ,да няма бизнисмени и некадърници с купени дипломи в здравната система!
109
1
 
5
 
! Отговори
Здравко преди 2 седмици
Не ви харесват лекарите, ами не ходете в болница. И без това този етнос а и българите не плащат дори и стотинка здравни осигуровки. А и имат навика чак когато те или детето им започне да умира тогава да се сетят че има лекари. Я кажете колко от вас си правят профилактични прегледи поне веднъж в годината? Колко посещават лекар при първия симптом на проблем със здравето? А колко се самолекуват с бабини илачи щото ги мързи до отидат до болницата? И като се влоши болеста..... чак тогава се сещате
108
5
 
2
 
! Отговори
до 105 преди 2 седмици
До Азиатска диващина,същото може да се каже и за българите,като се разболеете вървете при попа,нали все християнство ви е в мръ сни те усти,не е ли господ българин,какво търсите при лекарите,нали лекарите искат да ви убиват с ваксини и хапчета,ама като затреперите за жалкия си животец,сякаш без вас ще се свърши света,тичате в най-близката болница,лицемери гну сни
107
7
 
4
 
! Отговори
Мен преди 2 седмици
Съдим без да знаем ..Съдим кой какъв етнос е как са го гледали без да знаем ? Всеки има право да живее !Детето ми е лежало с такъв вирус в болница на 2 год Благодарение на адекватните ми действия в болницата и преместването му в друга детето ми оцеля ! Само за ден се оправи от адекватни лекари ! Ако беше станало най лошото щях да срина цялото безхаберно отделение което чак полиция ми викна а бях сама с безжизнено дете на ръцете !!!!Има все още добри доктори!
106
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лекарите все бързат да съдят и да се изживяват като жертви. Осъдени за грешка или небрежност лекари липсват. Най-много някой да има уволнен. При ПТП ако те хванат пиян веднага си под ударите на закона, а тук пише за починало дете и ПИЯН лекар! Законът го ползват срещу бащата - що за простотия? Нормално е да изядеш няколко шамара ако някой ти е поверил живота на детето си, а ти си се провалил. Ако те завари пиян, това, че си жив ти е много
105
1
 
10
 
! Отговори
Мен преди 2 седмици
Голяма трагедия е когато си отиват деца !
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БХАРАТЦИ НАЛИ ?
103
5
 
7
 
! Отговори
НЕ ИСКАТ ВАКСИНИРАНЕ преди 2 седмици
ТОГАВА ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАТ
102
4
 
5
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 седмици
Изравят в болницата (от мазето / склада) всички бракувани "преместваеми" рьонтген апарати (древни гоморашки за нищо неставащи има навсякъде), овръзват бхаратите-участници с колани на носилки и пускат бракуваните безполезности да "снимат" за фрактури на черепа, без плака, без таймер, примерно на 100-110kV (да не е баш на най-високото напрежение), докато се стопи анода на лампата или замине вакуума :). Смени докато не останат все още работещи бракувани *** :).
101
3
 
18
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
Чебурашке, Слънчев бряг не е град а курортно селище и има само спешен кабинет. Там няма как да проведе лечение. И, като толкова мразите лекарите, защо не ходите при ходжата да ви бае, а ходите при лекарите?
100
3
 
16
 
! Отговори
тъй.....тъй преди 2 седмици
Бият и трошат......от демокрацията е!
99
10
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 2 седмици
виновен лекар няма! и висчки застават зад лекарите съответно! страхотни бизнесмени ги направи нашето законодателство! аз отидох до разложката болница с фрактура, вярно беше 12 през нощта, но от там ми казаха ела утре! за какво говорим! на детето ми искаха да го оперират още с влизането в болницата, преди това ходихме на 5 офталмолога и нито едно мнение не се препокриваше! излязохме си от болницата бързичко! една жена, светла й памет ми оправи детето с баене и страх! за каква медицина говорим тук
98
11
 
21
 
! Отговори
Азиатска диващина преди 2 седмици
Турци не трябва да се лекуват в българските болници! Като се разболее турчин да ходи да се нaгъзи на ходжата в джамията и ако му е писано Алах ще го излекува.
97
9
 
27
 
! Отговори
Док преди 2 седмици
Защо карат детето в болница? Да го водят на ходжата да му бае и да не ни занимават с техните културни особености.
96
8
 
19
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 седмици
На един познат му се наложи да търси медицинска помощ в Слънчев бряг. Оттам му казали, че в Слънчев бряг не могат да му помогнат и трябва да отиде до спешното в Бургас. От Слънчев бряг взема такси да отиде в спешното в Бургас. Някакви ей такива пълни абсурди има в нашето здравеопазване. В град като Слънчев бряг с леглова база за половин милион души те препращат в град Бургас. "Частните" болници точат здраво милиони държавна пара от здравната каса и за държавните болници няма пари.
95
4
 
37
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 2 седмици
"Има и изпочупена медицинска техника."----Да се плати в троен размер от татенцето.
94
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
0pku...
93
6
 
32
 
! Отговори
Гларус преди 2 седмици
Семействата от турски произход може да се лекуват в Турция. Близо е, бързо и евтино. И да се бият с лекари сънародници.
92
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вандали. Като почина детенцето на бившия президент Р П. (пак от кардиологично заболяване), така ли ходи да троши?
91
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БанкУмата умряло еййййй