При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
599
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 2 седмици
Този Скот Ритър говори за демокрацията в РусияЗнаете ли, бях в Русия два пъти през последната година и се надявам да отида в Русия отново". Текста в кавичките може да се използва за търсене. Това са руски поръчки. Имаше и един подобен швейцарец - Жак Бо. Хубаво е да цитира и Нкикта Михалков, който казва, че в Русия нама да има кой да оплаще и погребе мъртвите.
598
0
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 2 седмици
Нещо още по-важно е на коя страна са останалите ядрени сили. Северна Корея, Иран и Китай са с Русия. Индия спорно. Остават само Франция и UK, чиято боеспособност и реакция са под желаното ниво. Та... и там Русия е напред.
597
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русия няма хиперзвукови ракети. Това е видно от войната в Украйна.
596
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами ако живееш в щатите няма да си жив, да. ,60те години янките са имали план да разцепят луната с ракети в случай на атака понеже не могат да се справят. Само че се оказа че даже и сега не могат да стигнат луната, обаче китайците и индийците са там.
595
1
 
3
 
! Отговори
Милион градуса преди 2 седмици
Няма да сме живи да видим кой ще е победителя. Ше сме станали на молекули атоми и сенки по дуварите.
594
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вече има свален F16 , преди това всичкото натовско оръжие замина, поляците вече се оплакват че са дали всичко, това е реалността. Имаш много малко време да търсиш къде да се скриеш, бандерски мишок и пак ще те вадят като от азовстал.
593
4
 
4
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 2 седмици
"червената линия" покафеня.....и замириса!!!
592
5
 
7
 
! Отговори
Реалността е тази преди 2 седмици
"Реалността е че Русия побеждава нато...." че ти каскет смачкан НЕ живееш в НЕЯ.
591
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дори и настоящите американски генерали и тези в Пентагона си признават че няма как да се защитят от руски ракети. Това се вижда и в позицията на половин америка която застава зад Тръмп. Дебатите в президентските избори на сащ се въртят около трета световна, а тук грантови фашизирани палячовци блъскат опорки как щели да побеждават Русия.
590
6
 
10
 
! Отговори
За бандерфашугата преди 2 седмици
Реалността е че Русия побеждава нато в размирната територия. Крайна не нито в ес нито в нато и няма и да бъде, защото е част от Русия. Единственото което можеше да проработи беше предложението на Меркел преди години лъм Путин за свободна търговска зона от Лисабон до Владивосток. Обаче американците се уплашиха от такъв вариант. Особено след като Русия победи САЩ в Сирия.
589
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
595 на теб колко пъти да ти се обяснява че крайна е част от Русия, не е някаква отделна държава. В началото на тази година бандерите се сетиха че стоят договорите за съвместните погранични войски и метерологията. Хората говорят руски, оръжията съветски, градовете руски, престъпниците - евреи грузинци и подобни. Обаче тези престъпници взеха да свършват и натовците - поляци англичани французи и американци в момента са почиствсни от територията. И понеже това го знаеш, пляскаш опорки гьобелсови.
588
9
 
7
 
! Отговори
Мужик преди 2 седмици
Нищо няма да стане, само ще местят червената линия назад докато стигне Кремъл, щото на жужето император или ще му откраднат ядреното куфарче или ще му е повреден червения бутон, и задължително оператора на ракетите ще е яко нафиркан с водка и вместо щатите ще улучи Китай който пък ще му пийне соса.
587
6
 
6
 
! Отговори
Хи хи от биФш преди 2 седмици
военен акъл, кой иска?
586
9
 
12
 
! Отговори
Страшно е преди 2 седмици
Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!
585
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
при ядрена война русия има толкова шанс срещу Сащ ... Колкото БСП срещу ГЕРБ на избори ЗЕРО)))
584
2
 
2
 
! Отговори
Теди преди 2 седмици
Оня ден един *** щеше да убие хора на пешеходна пътека
583
2
 
2
 
! Отговори
Теди преди 2 седмици
Те много знаят кой колко ще живее е паднал от тротинетка и умрял другият се блъснал с БМВ на пихтия и той умрял то много знаеш колко ще си жив изобщо
582
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Скот Ритер ни обеждаваше и как русия за три дни ще спечели тая война едно и също котило е с Костадин Костадинов ... Да си гледат педофилията с момченца единственото по което са експерти с опит
581
8
 
3
 
! Отговори
Теди преди 2 седмици
Не е сигурно че Американците ще изгубят войната по скоро ще я спечелят те са голяма сила
580
1
 
1
 
! Отговори
Теди преди 2 седмици
Бъдещето предстои какво ще стане съдбата ще продължи ние докато сме живи ще бъде каквото е пък после който е жив докато има хора на този свят и планета и всичко останало