Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие

Три месеца мъчи стотици хиляди, една колона не може да подпре
29 авг 2024 09:50, Нели Христова
121
Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие
Снимка: БГНЕС

Кметът Терзиев най-добре моментално да си подаде оставката и да се покрие някъде. Да мъчиш вече три месеца стотици хиляди хора, защото си некадърен да подпреш една колона е непростимо. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"Да, за качването от бул. "България" на Околовръстното в посока Пловдив говоря. Късаме си нервите по няколко пъти на ден вече цяло лято заради проблем, който може да се реши за няколко дни. Представете си какво ще стане на 15.09?!", пише още Добрев и продължава:

Понякога много мразя да съм прав! Вижте поста ми от 03.07.2023 г.:

"Да оставим за малко на страна ДС връзките на Васил Терзиев, които явно са в основата и на неговия бизнес. Да приемем, че не е така или това няма значение и да чуем какво ни казва. Какво му е посланието?

"мислещи, можещи, икономически независими хора"

Аз ли нещо съм изпуснал? Да не би общината да се е превърнала в академия за личностно израстване на софиянци?

Доколкото знам, не е.

Да не би пък да сме се заблудили и Васил Терзиев да иска да става директор на столично училище?

И това не е.

Но пък това послание оставя в мен един лош привкус от времето, когато държавата и нейните комунистически ръководители знаеха кое е най-доброто за нас хората. Правеха ни образцови чавдарчета и пионерчета, за да станем после добри комунисти.

Не! Не искам никой да ме прави "мислещ, можеш и икономически независим". Това си е моя работа и ако искам ще съм такъв, а ако искам няма!

Най-малкото пък това е работа на кмета на София. От кмета на София очаквам да продължи да решава проблемите на бурно развиващия се град в последните десетилетия, свързани със задръстванията, чистотата на въздуха, шума, благоустройството на кварталите и др.

И накрая нека го кажа по-ясно! Не ни трябва неопитен мечтател за човешки идеали със скелети в гардероба. На нас и на Столицата ни трябва кмет технократ, с опит в решаването на градоустройствените проблеми и осигуряването на физическа среда за качествен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от София
Протест срещу ремонта и изсичането на дървета по ул. "Опълченска"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
Негър Скиор преди 1 седмица
..........София се напълни с Бежанци като този от снимката............
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако се.ля.ни.те като Делян Добрев, Фандъкова, Диона и Георг се върнат по родните си места няма да има задръствания по булевардите никога
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А да ти светят маслото искаш ли
105
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой ни натресе тези неможещи, незнаещи и посредственни хора от ПП ? Кой ги поддържа? Защо ни причинява това? Черири години стигат ! Всичко започна от вдигнатия юмрук на Радев и българите, които се прибраха в Бг заради корона кризата и нямаше какво да правят през горещото лято на 2020 г.
104
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Деляне,първо ти се скрий,защо си мислиш,далаверите които правеше,като енергиен министър,хората са ги забравили,върни се на димитровградския пазар,сергията ти е свободна,цялата си рода назначи в община Хасково,нищо не е забравено.
103
4
 
13
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 седмици
Много моля, гостите на София ,като Добрев, да не дават акъл как да живеем в родния си град. Още повече след 20 години Герб
102
11
 
10
 
! Отговори
Терзиев оставка преди 2 седмици
Терзиев, оставка!!!
101
4
 
15
 
! Отговори
Никаква оставка преди 2 седмици
Вчера миеха "Любляна" и то точно ,както трябва.С цистерни за вода и маркучи.За 12 г.Фандъкова нито веднъж не изми тази улица.Нищо ,че "усвояваше" милиарди за чистота.
100
6
 
15
 
! Отговори
Чук преди 2 седмици
Бойко много го боли, че Хекимян не можа дори до балотаж да стигне. ГЕРБ е русофило-мафиотска структура. Няма как баща ти да е милиционер, ти да си пазил Тодор Живков и да не си комунист!
99
11
 
19
 
! Отговори
Браво, Терзиев! преди 2 седмици
Мнозинството софианци сме с теб, Терзиев! Знаем, че разрухата оставена след дългото ГЕРБаво кметуване няма да се изрине бързо, но давай, човече! Ти си нашия Кмет, вярваме в теб! Продължавай напред! А такива бръмбъзъци-неудачници като Делян Кумгейта, дето отдавна трябваше да са в затвора за злоупотриба с власт, са бесни, че не могат да се докопат до парите на Софианци и бълват гнусотии, за да изпъкнат те с нещо! Ама се излагат само и им проличава лошотията!
98
8
 
20
 
! Отговори
Мдааа преди 2 седмици
Мутрите на Боко Тиквата ги боли, че техния човек Фандъка не е на власт в София и не могат да крадат като преди!
97
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слугата Делян Кумгейта, на Боко тиквата и Шиши свин.чугата, тези които ограбват България 33 години с лъжи мачкане и грабежи на България. Магнитски търси Боко тиквата и Пеевски свинята
96
5
 
13
 
! Отговори
Митьо Ушите преди 2 седмици
Гербавите много ги боли за ***! Още не могат да преглътнат, че Хекимян не стигна дори до балотаж. Лошо им е, че след Фандъкова столицата има кадърен кмет.
95
14
 
7
 
! Отговори
ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ преди 2 седмици
Не6инарното (Терзиева) наесен си отива
94
7
 
17
 
! Отговори
Аман вече! преди 2 седмици
АПИ саботират Васил Терзиев! АПИ са отговорни за това, от което се възмущава некомпетентния Делян Добрев!
93
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахахахахаха Хахахахахаха Добрев пак го нахрани.
92
6
 
17
 
! Отговори
По-точно преди 2 седмици
ГЕРБавите много мразят Васил Терзиев. Не могат да му простят, че им измъкна Столицата. Но какво да се прави, когато софиянци го подкрепят и гласуват за него, злобарите като Делян Добрев трябва да замълчат, да приемат фактите и да се скрият някъде, защото не са желани!
91
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този *** наясно ли е, че съоръжението е собственост на държавата в лицето на АПИ и нено е задължениено да го ремонтира
90
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Васил Терзиев е най-кадърния кмет, който София е имала, откакто е столица на България!
89
4
 
14
 
! Отговори
Прозорлив преди 2 седмици
Ако тези около него му помагаха, ,а не го ръфат като бесни кучета, ако не му пречеха, ако не го саботираха, може и да има надежда. Иначе ще си тъпчем на едно място, както обикновено, заради такива злобни кучета като Делян Кумгейтов.