5 признака, че връзката ви е приключила

Партньорът ви има зависимост
29 авг 2024 22:30, Михаела Лазарова
12
5 признака, че връзката ви е приключила
Снимка: Istock

Понякога оставаме във връзки, които реално са приключили, макар и неофициално. Отношенията между партньорите са се влошили до степен, в която инерцията взима превес и ви кара да продължавате да стоите във връзката, без да осъзнавате, че тя реално е приключила. Има признаци, които подсказват, че връзката е тотално приключила, дори да не сте го осъзнали или обявили публично. Отношенията могат да са пострадали сериозно, което да е довело до фактически край на връзката, макар все още да се води, че сте заедно.

Сред многото признаци на приключилата връзка се открояват пет, които са особено показателни.

Кои са тези 5 признака, че връзката е тотално приключила?

1. Не можете да си спомните момент, в който да сте били истински щастливи заедно.

Негативните емоции и неприятните преживявания са взели толкова дълбок превес в отношенията ви, че реално не можете да си спомните кога сте имали щастливи мигове заедно, кога наистина сте се чувствали добре с партньора си. Когато настъпи моментът да помните само лошите етапи във връзката ви, тя наистина е приключила, отношенията ви са потънали в нещастие.

2. Не изпитвате никакво физическо привличане към партньора си.

Връзките са съвкупност от физическо и емоционално привличане. Обикновено емоционалното отдалечаване във връзката предшества липсата на физическото привличане. Когато нещата между вас трайно и сериозно започнат да куцат в емоционален план, това бива последвано от нежелание за физическа близост. А когато това се случи, връзката ви е тотално приключила.

Източник:  5 признака, че връзката ви е тотално приключила 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Страната
Задържаха мъж за стрелба с пушка в населено място
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Т преди 2 седмици
Ако имам пливличане към всичко S, M, L от 18 до 81г с добър търговски вид какво правим? Тоя признак е занулен при мен.
7
1
 
3
 
! Отговори
Стоп! преди 2 седмици
Сигурен ли си, че тази връзка изобщо е започвала? Другата страна знае ли, че сте във връзка?!
6
0
 
3
 
! Отговори
Разни критерии преди 2 седмици
В рамките на една гоидна Льольо е "утешил" два пъти с комшийката в отсъствие на мъжа й. Затова се хвали пред приятели, че освен съпруга има и паралелна връзка. Мъжът на комшийката всеки месец по три пъти отсъства за по 5 дена. Всеки път тя си кани по някой, за да я "утешава", но не мисли, че има паралелни връзки. Бракът й е изгоден за нея и тя не мисли да изтърве съпруга си.
5
1
 
2
 
! Отговори
Някой глезен хубавец преди 2 седмици
е убеден, че е страхотна брачна партия, защото е единствен син на родителите с панелка в "Люлин". Два-три пъти седмично преспива при засукана провинциалка, дошла в София да работи като продавачк и на лов за съпруг. Обяснява й, че в извънработно време зубри за някакви изпити уж за повишаване на квалификацията си и че пести цялата си заплата, за да си купи самостоятено жилище. Всъщност хойка с приятели по заведения и не мисли, че е има връзка с Пенка, убеден е, че заслужава нещо много повече!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само че като кажат "връзка", различните хора влагат различен смисъл в тази дума. В периода септември-декември някой два пъти е поканил някое наивно девойче на кафе и на кино, тя е останала поласкана и му се е обдила по телефона 2-3 пъти, а той пък й е честитил Нова година. И девойчето си мисли, че има връзка, поради което отказва на други младежи всякакви покани за среща. Чак след време си дава сметка колко е заблудена.
3
2
 
2
 
! Отговори
Доко преди 2 седмици
Мише, когато цял месец си лягаш при него с вълната, а като излезе командировка търчиш да тесаш първо катерицата, работата е ясна. Като влезеш да се.р.еш и после като ти олекне одиш да му се натискаш без да приплакнеш поне гъ.зер.ете щ, пак е ясна работата. Когато той ти го подава, ти не оставяш телефона с фейса, пак същото.
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато тя стане на 45 връзката ви е приключила. Сменяте я с по-млада, както сменяте колата си с по-нова.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Приятни сънища!

Спонсорирани публикации