Вратарят на Черна гора Матия Шаркич почина на 26 години

Той играеше и във втородивизионния английски отбор Милуол
15 юни 2024 13:03, Елка Василева
94
Вратарят на Черна гора Матия Шаркич почина на 26 години
Снимка: архив, БГНЕС

Вратарят на черногорския национален отбор Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст, съобщиха от клубния му отбор Милуол.

Според информации на Шаркич му е прилошало днес в апартамент в град Будва в Черна гора.

"Футболен клуб Милуол е напълно съсипан да съобщи, че Матия Шаркич почина на 26-годишна възраст“, се казва в изявление на клуба в неделя.

"Всички в клуба изпращат своята обич и съболезнования на семейството и приятелите на Матия в този изключително тъжен момент. Клубът няма да прави повече коментари в момента и моли да се зачита личното пространство на семейството на Матия", се казва още в съобщението на втородивизионния английски отбор.

Роденият в Гримзби Шаркич започва кариерата си в академията на Андерлехт, преди да се присъедини към Астън Вила през 2015 г. След различни периоди под наем, той се присъедини към Милуол миналия август и изигра 33 мача.

Шаркич направи дебюта си за Черна гора срещу Беларус през 2019 г. и миналата седмица беше в състава за приятелския мач срещу Белгия.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от Водещи мобилна
Откъде идват големите пари, които се въртят в Европейското първенство по футбол?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
2
 
! Отговори
СПУТНИК V преди 21 часа
ПРЕЗ 2019,2020,2021 РУСКА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА НЯМАШЕ, НО ОТХВЪРЛЯНЕ НА ВАКСИНАТА СПУТНИК V ИМАШЕ,ЗАЩОТО МОДЕРНА И ПФАЙЗЕР ТРЯБВАШЕ ДА НАТРУПАТ ПЕЧАЛБИ. ВСИЧКО КОЕТО НЕ СЕ ПОБИРА В ПРАЗНИТЕ К Р А Т У Н И БЕЗ КАПКА ИНТЕЛЕКТ НА "ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ", ЗАЩОТО Е ПЛОД НА РАЗУМЕН АНАЛИЗ, МИНАВА В ГРАФАТА "КОПЕЙКИ" и "КОПЕЙКОВЩИНА"... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СКЪПИЯТ ВИ ШАРКИЧ...
77
0
 
1
 
! Отговори
доктор преди 22 часа
Лека му пръст на човека! Случват се и естествено такива работи, но са казуистика. (Помните ли детето на президента, да почива горкото в мир - аортна аневризма на 13-14 години беше)При професионалните спортисти е много вероятно злоупотреба със стероиди... Натрупва се мускулна маса и сила, но кръвоносните съдо не успяват да се разрастнат със същата скорост - резултатът е склонност към масивни инфаркти - на млада възраст! Дано да не съм прав...
76
2
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 67 преди 1 ден
Имах приятелка, която не беше ваксинирана и почина от инсулт на 30.Друг мой приятел почина от инфаркт на 36.Аз съм на 39 и имам рак. Нищо от това не е заради ваксина. Всеки който твърди обратното е интелектуално недоразвит.
75
0
 
2
 
! Отговори
До Конспирохолик 73 преди 1 ден
Пишеш някакви страхотни глупости.
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Конспирохолик Разбираме страховете на ваксинираните, но не можем да им помогнем - бой, е..не и ваксинация назад не се връщат.
73
7
 
3
 
! Отговори
Конспирохолик преди 1 ден
По официални данни на НСИ 2020та е годината с най-висока смъртност в историята на България. Разбира се НСИ причина не съобщава. По-висока от през световните войни. 2 пъти по-висока от 2019та и 2021ва. Ваксини 2020та още нямаше.Каква ли беше причината?
72
4
 
5
 
! Отговори
Vulgaris Magistralis преди 1 ден
2020та всеки конспиратор в алкохолния си делириум обясняваше, че всеки втори смъртен случай преписвали на ковид, а то смъртни случаи винаги си имало. Същите в момента преписват всеки втори смъртен случай на ваксините. Много често и на хора, които въобще не са били ваксинирани.
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Давиде Астори почина от злоупотреба с алкохол и наркотици, това няма нищо общо с набоцканите като този в тази новина
70
3
 
0
 
! Отговори
Тромба Бустер преди 1 ден
А представяте ли си колко по-лошо можеше да е без бустери?
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"На 4.03.2018г. (много преди ваксините за ковид) футболния свят беше разтресен от огромна трагедия когато капитана на Фиорентина Давиде Астори почина в хотелската си стая! Много преди каквито и да било ваксини, а да не говорим че имаше и много други случаи преди това - Марк Виван Фое, Мариано Пуерта и мн. др.! Как ще коментирате това тъ*пи конспита?"==>Тогава "работеше" т.нар. кръвен допинг, който не се хваща на допинг-тест.Той взе много по-малко жертви, а сега е направо жътва.
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"Стига сте дрънкали глупости,през 2012г.(много преди ваксините) моя колежка получи инсулт в автобуса, на път за работа! Две минути по-рано й нямаше нищо! Успяха да я закарат жива до болницата, но седмица по-късно си отиде... Беше само на 29"==>>Да, такива случаи винаги е имало, но бяха ЕДИНИЧНИ, а сега станаха епидемични. Маса народ измря вразцвета на силите си, падат като снопи.Сред спортистите са особено чести случаите защото тях ги задължиха да се набодат, ако искат да продължават да играят
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До УЖАС:"двама мой приятели мъже на 52 и 60 си отидоха от инфаркти и НЕ БЯХА ВАКСИНИРАНИ"______Ти правиш ли разлика между 52-60 годишни и 26 годишен. Даже от по-младия ти приятел, този, който е бил на 52 г. момчето едва пъти по-младо. Е, ако самият си сред надуп(ч)ените е нормално да се успокояваш, че това не е от ваксините.
66
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Центаджиите се опитват да отрекат очевидното отново. Няма да ви мине номера и да подмените истината с вашите болни делюзии и кланене на "официалната медицина", която затри сума народ
65
11
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 1 ден
Най-честата причина за Внезапна сърдена смърт при млади хора е недиагностицирана Хипертрофчина кардиомиопатия. Умират от ритъмна смърт - Камерна тахикардия преминаваща в Камерно мъждене. Може и да е някаво предузиране на наркотици.
64
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Копейките пак налазиха да пишат обичайната си злост към живия живот.
63
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Убодените са слабото, ненужно звено на цивилизацията, а от тех Пенке по безполезни и ненужни са само пенсионираните торби с месо.
62
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Има дори такъв научно популярен филм -за всички ваkснати киттюций казва се ' Везапно умре и пукна' (Died Suddenly) , но де ,де акъл да го гледат сертификатаджиите!
61
44
 
31
 
! Отговори
Ужас преди 2 дни
Има над 10 000 болести, така че няма нужда от гадания, а да се изчака аутопсията. Ваксините са проблем само за болните мозъци, които пишат тук.
60
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Англия ги карат да тичат много.
59
35
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Копейките не са подминали дори и тази статия. Компетентни са по всички въпроси. И в Путинладия ли измират от ваксини ония дето политат от прозорците?