Гришо е 17-и в схемата на US Open

Той ще играе срещу непоставени съперници в първите два кръга
26 авг 2015 07:29, Анисия Иванова
7
Гришо е 17-и в схемата на US Open
Снимка: архив Reuters

Първата ракета на българския тенис при мъжете Григор Димитров ще бъде поставен под №17 на US Open.

Това стана ясно след разпределението от страна на организаторите. Нашето момче в момента се намира на 17-ото място в световната ранглиста.

Всички тенисисти в ранглистата преди него ще участват на предстоящия голям турнир, така че именно заради това Гришата ще бъде поставен под номера на позицията в която се намира в нея.

Първи в схемата е Новак Джокович, а втори Роджър Федерер, като това означава, че двамата могат да се срещнат чак на финалния мач.

Гришата пък ще играе в първите два кръга срещу непоставени тенисисти, а в третия ще срещне някой измежду поставените от 9-о до 16-о място, като сред вариантите му са Марин Чилич, Милош Раонич, Жил Симон, Ришар Гаске, Джон Иснър Давид Гофен, Кевин Андерсън и Гаел Монфис.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
честит преди 9 години
До Гостаре у лево ве шушляк....къв си ти,че ще ми казваш кога мога и кога не мога да коментирам. Аре отивай да пърдиш под юргана
3
4
 
5
 
! Отговори
честит преди 9 години
Това момче по същество няма да го коментирам. За мен е изпята песен, изхабена батерия и ми е през оная работа, колко ще цвилят феновете му срещу моите думи.Има нещо, което ми прави впечатление. Забелязвате ли колко АГРЕСИВЕН имиджмейкър има това момче? Плаща се на медии (Иономедия Прокопева), които на седцмица бълват поне 17 статии, в които се опитват да представят в положителна краска вседки един пореден негов провал? Когато Николетка го вкара в интрига, оня веднага заплаши че ще я съди ...
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Написаното в статията не е вярно. Изобщо не е задължително Григор да срещне "някой измежду поставените от 9-о до 16-о място, като сред вариантите му са Марин Чилич, Милош Раонич, Жил Симон, Ришар Гаске, Джон Иснър Давид Гофен, Кевин Андерсън и Гаел Монфис". Те просто може да не се класират до съответният кръг на турнира, както и Григор. Пожелавам му успех!
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичките от 9 до 16-то място го бият без проблем но и от непоставените половина си го мачкат селското без проблем така че 2-ри кръг.........

Спонсорирани публикации