Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
340
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от Русия
Петте предизвикателства пред бъдещия шеф на НАТО
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Путин е най-големият Педeрунгeл в момента на планетата земя. Той Путин е мъничко Чукче, но Огромният му Колон вГъзa е така Гъзирaн с Комунистическа наслада, че всички по света искат да я опитат, като си я намажат на филийка хляб! Но тази наслада е много скъпа! През 1944г я опитахме с изземване на земите на селяните и натикване по ТКЗС. През 1962 за насада платихме тонове злато. След 1989 тази наслада я опитахме с приватизиране на ТКЗС и продължаваме да я опитваме с Чалга Наслада по Курортите!
302
0
 
0
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 часа
ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СТАТИЯ Е ПОРЪЧАНА ОТ КОЗЯК И Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ***.
301
0
 
1
 
! Отговори
Това не е Путин преди 4 часа
И баба Ванга ще ви го потвърди.
300
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 часа
Начи да не се престарават, че ше вземе да се справи по-добре от оригинала и тогава всички ще се усетят. Като бате Джо Деменцията, пра'и се на ударен и толкоз.
299
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
До Поредната глупост Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. ------------ и викаш корейците са му проверили отпечатъците преди срещата с кимчето? Сигурно си фен на копейкин и си много умен :)
298
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Едно време когато нашите български легионери са били на фронта да воюват при инвазия от север а българските амазонки са кърмели децата си по селата, ако се появила инвазия от юг и нямало повече легионери. Амазонките са оставяли на бабите децата и са отивали на южния фронт да спират инвазията от вандали. А сега Вандалите са навлезли по градовете и си правят ГейЛезбо паради и нема ни Легионери, ни Амазионки! Затова сега е забранен парада на легионерите - Ген. Иван Колев - спрял Руската инвазия!
297
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
Не е двойник. Клонинг е.
296
17
 
17
 
! Отговори
(^_^) преди 1 ден
Путин отдавна е погребан за цивилизованото човечество, ако все още мърда и си мисли, че е жив, е дълбоко заблуден. Той е просто един ходещ труп, за който има отредено специално място в Ада ... там вече му подгряват фритюрника в който се пържат заклетите военнопрестъпници, като Хитлер, Пиночет, Кръстич, Милошевич и други като тях, за престъпленията си с/у човечеството ... !!!
295
15
 
4
 
! Отговори
! преди 1 ден
Путин е мъртъв и това го знае всеки нормален човек но медиите не искат да кажат и друга истина а тя е че Хитлер е жив. Хитлер сега живее в Аржентина а Путин лежи в гроба.
294
4
 
9
 
! Отговори
Поредната глупост преди 1 ден
Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. Те няма как да се скрият.
293
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Щом се пускат такива новини, както и предвид, че обикновенно нашите партньори обвиняват другите в това, което те правят или възнамеряват да направят. Най-вероятно дядо Байдън вече не е между живите.
292
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 ден
Няма ли кой да намери този генерал и да го екзекутира
291
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Поредната Глуповата " тема" на Северно атлантичката " Нелката"!!!
290
9
 
18
 
! Отговори
Чоко преди 2 дни
Двойник на двойника. Всъщност е Путин 3. НО - няма нищо лошо. Не са перфектни на изглед, но вътрешната и външната им политиката е една съща в полза на Русия и косвено и за света.
289
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пак на Нелито мокрите сънища
288
3
 
22
 
! Отговори
Поредната глупост преди 2 дни
Сигурно на двойникът му са му копирали и пръстовите отпечатъци на Путин. Те няма как да се скрият.
287
21
 
21
 
! Отговори
Русофилчев преди 2 дни
Путин може и да умрял,но за БГ русофилите ще е вечно жив!
286
5
 
31
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 дни
Както е казал Марк Твен " Новината, че съм умрял е малко преувеличена ", така че нищо ново под Слънцето. Снощи в тъмното се разминах с един, който много приличаше на Путин, ама в тъмното не може да се сиди оригинала ли е или двойник. Сигурно и Баце го е видял затова го охраняват.
285
5
 
20
 
! Отговори
Путинци напаст преди 2 дни
Толкова са много че вече не мога да се размина по улицата. Даже имаше двама трима в мазата . И са нахални. Поздравяват и се усмихват.
284
9
 
29
 
! Отговори
уточнение преди 2 дни
Дебелата укрофилка дебеНиели Василчук отново е яхнала метлата ,въпреки огромното си лоено тяло.За десети път погребва Путин и поне 50 пъти го е разболявала от рак.Тази противна и глуповата бабичкера просто всеки ден изплисква легена с поми.я.Как пък не и омръзна на дъртата?Пфу