Русия обмисля понижаване на дипломатическите отношения със Запада

Засега обаче не е взето конкретно решение
27 юни 2024 21:07, Елка Василева
164
Русия обмисля понижаване на дипломатическите отношения със Запада
Снимка: архив, БГНЕС

Русия обмисля понижаване нивото на дипломатическите отношения със Запада заради задълбочаването на намесата на САЩ и съюзниците им във войната с Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Той обаче уточни, че засега не е взето конкретно решение.

"Въпросът за понижаване на нивото на дипломатическите отношения е стандартна практика за държави, които са изправени пред неприятелски или вражески прояви", отговори Песков, след като беше попитан от журналисти за възможността за подобна стъпка.

"Заради нарастващата намеса на Запада в конфликта с Украйна Руската федерация не може да не обмисли различни възможности за отговор на подобна вражеска западна намеса в украинската криза", добави той.

Песков обобщи, че Русия обмисля различни възможности за отговор към Запада, но засега не е взето конкретно решение. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от Русия
Призив за отбранителна линия на ЕС по границата с Русия и Беларус
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
1
 
! Отговори
Негър Скиор преди 1 ден
Този от одеколона, Не разбра, че Никой по света Не иска да чуе за "Раасия, Раасия". Все едно да си говорим за "Смартфон" с надпис Сделано в Россия. Дори Не е смешно. П.С. Само българските милиционери са в Паника, че Нема кой вече да ги Трудоустроява. Русия Умре.
142
0
 
5
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 ден
Руснаците ако имаха армия за 5 стотинки щяха да са минали през Украйна, Молдова и да са до средата на Румъния до сега. Вместо това си прехвърлят семенна течност между бузите и се чудят как да се нахендрят още повече.
141
3
 
3
 
! Отговори
Леля чичо преди 1 ден
Мечтая за нова желязна завеса но ние да останем с америка и тогава ще видите как се бачка за метрополията, ще ви изкарат джигера от работа за да може в ФАЩ нигерите да се разплождат и да карат на социал
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ще се оплача на Делян Пеевски че непрекъснато триеш и отнемаш достъп.
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Защо непрекъснато триеш.
138
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Оня ден имаше гей парад в София но сорросоид учуден странно ?!?
137
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До чудно е че идваш със шест плюса на веднъж в двата ти последователни поста
136
1
 
1
 
! Отговори
Ши падни преди 1 ден
Мисляни
135
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не само да понижава...а направо да се маха от България!!!
134
4
 
10
 
! Отговори
Учуден преди 2 дни
Веднъж един руски патриот от настоящите ми обясняваше как изнасилванията в руската армия са форма на наказание и нямат нищо общо с хомосексуалност. То си било дълбока традиция наречена "дедовщина". Проверих я в уикипедия... и се оказа, че наистина имат такава традиция. За погнуса има и много скорошни видеа, които го потвърждават. Аз не съм сигурен кой е глобохомо и кой се бори срещу глобохомо вече.
133
8
 
17
 
! Отговори
Руски смешници! преди 2 дни
И накъде ще насочите дипломацията си към "повишение" бе Другари от бившия СССР? Към Северна Корея, Еритрея, Бурунди или Сомалия ли? Не е в това причината, причината е че ЦИВИЛИЗОВАНИЯ свят НЕ ИСКА дори да чува за вас! Той изобщо не желае да си има работа с убийци, крадци, с държава която грубо погазва международните договорености и след това обвинява другите за това.Вие с този престъпен режим просто сте обречени да сте нещо като Северна Корея 2!
132
5
 
6
 
! Отговори
Новият ред преди 2 дни
Да, нека да обмислят добре.След Елцин пак се върнаха към имперските си химери.Цяло поколение израсна с путинската пропаганда.Днес в Россията се шири победобесие,детските градини и училищата правят военни паради, ,,не изоставяме нашите", ,,можем да повторим" и др. подобни безумия.Ние сме ,,предатели",защото не искаме ,,русский мир",Сърбия и РСМ са техните приятели;щели да си поделят Балканите с Турция и Сърбия.Най-добре да си вземат копейковците, да спускат желязната завеса и да си стоят в Азия!
131
5
 
12
 
! Отговори
Мужик преди 2 дни
Все още обмислят как да стане и да продължат да карат западни коли, да ходят на шопинг, децата им да учат на запад, да не си продават имотите на запад и да си инвестират и държат парите на запад.
130
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Добре да обмислят?
129
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А Рашистан обмисля ли да си прибере над 20 000 000 руснаци избягали от Руски рай във фалиралата лоша Европа- където социалните помощи са по големи от средната заплата в Раша и висят на гърба на работещите?!
128
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Целта на русия е да си понижи нивото до 1917г. ....не че са мръднали от 19 век
127
0
 
6
 
! Отговори
Чичолина преди 2 дни
С този симпатичен германец снимах немско порно '80-те години. Той беше водопроводчик, а аз домакиня. Когато ме хвана и ме качи на масата, аз виках: Вайта, вайта, дас ис фантастише. Нах шнел....виждам, че не си е премахнал чаровния мустак, жалко само, че си е отрязал кечетата отзад
126
7
 
24
 
! Отговори
плюшкин преди 2 дни
събирайте монголоидите и не поглеждайте назад, че много ви "обичаме"
125
6
 
23
 
! Отговори
Германец преди 2 дни
Айде по-бързо да си обират стаканите и да се скрият някъде по-далечко, зад Урал например.
124
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Преди 3 години България изгони 170 руски посолствени "градинари" и "шофьори". Това бяха зелените човечета и ихтамнетите за Камчийската Народна Република.