Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
343
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от Русия
Петте предизвикателства пред бъдещия шеф на НАТО
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
5
 
32
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 4 дни
Както е казал Марк Твен " Новината, че съм умрял е малко преувеличена ", така че нищо ново под Слънцето. Снощи в тъмното се разминах с един, който много приличаше на Путин, ама в тъмното не може да се сиди оригинала ли е или двойник. Сигурно и Баце го е видял затова го охраняват.
285
5
 
20
 
! Отговори
Путинци напаст преди 4 дни
Толкова са много че вече не мога да се размина по улицата. Даже имаше двама трима в мазата . И са нахални. Поздравяват и се усмихват.
284
9
 
30
 
! Отговори
уточнение преди 4 дни
Дебелата укрофилка дебеНиели Василчук отново е яхнала метлата ,въпреки огромното си лоено тяло.За десети път погребва Путин и поне 50 пъти го е разболявала от рак.Тази противна и глуповата бабичкера просто всеки ден изплисква легена с поми.я.Как пък не и омръзна на дъртата?Пфу
283
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Горкият Путин! За седми или осми път умира вече. Сигурно е много мъчително!
282
7
 
31
 
! Отговори
Обективен преди 4 дни
Същия достоверен източник пише, че на срещата на Г7 е щяла да присъства и восъчната фигура на Линкълн , но поради високата температура във Вашингтон статуята се е разтопила и затова на срещата от страна на САЩ ще присъства восъчната фигура на БайДън.
281
11
 
7
 
! Отговори
:) преди 4 дни
Дано поне Джуджи 2.0 да не кара така бясно в лявата лента, като оригиналчето!
280
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Той и бай Дън е починал от ковидеветнайсе но това не му пречи пак да е кандидат за президент дали от затвора като тръмпито и той също Сащ са тотална Демокрация.
279
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да мъртав е Путим.... май е умрял от Ковид, защото не се е боцкал с бИзплатните ваксини!
278
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Северното полукълбо са умррели от стррах от тоз Путин ей. Южното не им пукает.
277
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До зоопарка в Берлин. То това е истински случай и не е в Берлин а във Варшава къдрто много хора се обадат на охраната че двама мъже са тежко ранени след като са се сбили с мечката но се оказат руснаци на градус , бич может.
276
3
 
18
 
! Отговори
лоби преди 4 дни
По време на Пуча на Пригожин двойниците на Путин се били разбягали из цяла Русия не могат после да ги съберат но ги събрали и сега са на линия .
275
4
 
10
 
! Отговори
Всъщност преди 4 дни
Путин Е безсмъртен. Той е розирал на Леонардо за Джокондата.
274
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Уточнение. Очите на Путин са винени. Менят се според светлината и очите на събеседника. На снимките и кадрите с Меркел винаги са им сини и на двамата. Това значи че има хармония. Но нещо се обърка и всичко свърши .
273
4
 
17
 
! Отговори
Какъв преди 4 дни
Страх ги гони тияяяя! Путин им се вижда безсмъртен. Така с двойници може да си управлява още 300 години!
272
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не вярвам Путин да е мъртъв но съм убеден че Байдън не осъзнава че е президент.
271
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В САЩ на двойника на президента му викат Държавен Секретар. Той върши цялата работа. Ами да може би имат двойници защото са много натоварени.
270
3
 
5
 
! Отговори
Инж+ преди 4 дни
Путин версия 2.0!!!
269
7
 
12
 
! Отговори
Да, да преди 4 дни
Путин има двойник, Елвис и Майкъл Джексън са живи, земята е плоска, края на света настъпи през 2012 год, във ваксините има чипове... Ох, забравих останалите.
268
5
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 4 дни
ИдеалистМоже и да е умрял, но без да се насира, както по външни белези изглежда, че прави Байдан. Препоръчвам на уважаемия сайт да не побликува такива лъжи!
267
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А КАНИБАЛЪТ ПОГРЕБАЛ ПУТИН,ОГЛОЗГАЛ ЛИ МУ Е КОКЪЛЧЕТАТА,ТА ДА НИ КАЖЕ ВКУСНИ ЛИ СА??!!!...