Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС

Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание
25 юни 2024 21:00, Нели Христова
343
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Снимка: БГНЕС

"Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам - съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

"Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество - бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие - външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на "Путин"."

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

"Отделно "Путин" се готви за преговори в рамките на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на "Путин" в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия."

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

"Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента" в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа - съобщава още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от Русия
Петте предизвикателства пред бъдещия шеф на НАТО
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
5
 
8
 
! Отговори
Интересно преди 4 дни
На байдъню как ша му намират такъв ненормален 5 за 6 двойник...
265
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Нямат свършване джуджаците
264
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Двойникът на Путин, също има фамилия Путин и също се казва Владимир.
263
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще отида до тоалетната и ще изходя един двойник на Байдън.
262
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Оригиналния Путин е със светлокафяви очи, с издължено лице, а не кръгло и с големи очи. Има около шест форми на човешките лица, това го учат даже професионалните фризьори, няма нужда и да си специалист.
261
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди време, Меркел си призна, че има двойник, явно, това е нещо нормално в някои държави, да имат двойници.
260
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
*** нищо му няма, оставете го да ни върне евтината газ и да ни построят АЕЦ Белене, само ползи имаме от връзките и търговията с Русия, за какво да си разваляме отношенията заради някакви изтрещяли трооолове-русофоби? Имам само една забележка, много бавно водят тази специална операция руснаците, трябва да ускорят темпото или директно да превземат Киев и спре войната! И да престанат убийствата на славяни, че се осссраха!
259
7
 
7
 
! Отговори
То е ясно преди 4 дни
Истинскя Путин, беше с друга гео поритическа ориентация. Твърдите болшевики сложиха друг , то се вижда ясно
258
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Да но то двойника затова е двойник защото не може да се разпознае. Примерно кралското семейство. ... Дори зеленски има много двойници. Той също не си прилича от преди войната.
257
3
 
24
 
! Отговори
Боби преди 4 дни
Стига с тия двойници... 1. Двойника както Путин без да си гледа бележките може да води пресконференции по 3-4 часа(Аз ще се напикая за толкова време) 2. Путин е сниман с ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ от оператори на всякакви страни(разбирай и служби) тоест както се казва знаят му къде са му рожденните петна по кожата и къде се намира всяка поричка по кожата на лицето му. 3. Има колкото искате записи на гласа му които могат да се анализират.
256
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Например нашите депутати. Неузнаваеми са. Даже и Президента не може да ги разпознае. Кой от коя партия е. Добре че сами се предават в затвора. Там им е мястото.
255
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Аз полковник ли съм или подполковник.
254
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Омрразната Оррсула даже и двойник няма. Същото зло като предишното. Ама парралия. Добре че няма корупция в ЕС няма и двойници. Като изключим Ковид. Другите са ваксари.
253
11
 
9
 
! Отговори
Някой преди 4 дни
Не е нужно някой да ни казва! Достатъчно е да се погледнат по-стари снимки с Елцин и Людмила Путина и да се види ,че сегашният с големите бузи и свинските очички , няма нищо общо! По-възрастните знаят, каква номенклатура трябваше да си, за да те сложат начело на тази империя! И да ти извикат някакъв си подполковник от Берлин и да ти го сложат начело, значи е подготвян с двойници още от дете! Най-успешният опит на КГБ за зомбиране на крепостните!
252
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Избихте децата сега искате да избиете и рибата.
251
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Е що двойник, Да си назначат ИИ за президент и няма да имат проблеми
250
0
 
2
 
! Отговори
Не е вярно преди 4 дни
До Анонимен 224 Ако беше робот, програмата му нямаше да го спъва по оътя и да го ръкува с духове. Просто, двойника му е със здравословни проблеми. А путиният е малко по запазен.
249
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На запад жткога погребват Путин! Путин е човекът, който може да се похвали с повече от 100 поребения, умирания и възкръсвания. Защо още не е записан в книгата на Гинес? Даже някъде го бяха обявили за пътешественик във времето и приложили някакви снимки отпреди 200 години. Последното изглежда мого по-вероятно, отколкото да е мъртъв. Путин има твърде енергична походка за мъртвец
248
8
 
21
 
! Отговори
А бе преди 4 дни
Нема проблем. И двойника ще ви млати като маче у дирек.
247
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Има ли снайперист на покрива на къщата му ? По това ще го рапознаете...