Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от Русия
Обмислят в Саудитска Арабия да е втората среща за мир в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
7
 
7
 
! Отговори
АОВМГМ преди 1 седмица
ще ни целнат за едното чудо, заради продажните политици!
289
4
 
11
 
! Отговори
Кире преди 1 седмица
Ми много ясно че стоките ще са скъпи западни. Промоцията за великите руски възможности са за следяндурите. ОСтаналите караме порше и живеем в Женева и Маями:)
288
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки бункерен плъх, трябва да е наясно с едно - като влезеш там си никой. Бункерът си намира нов цар. Тежко и горко на онзи, който е причината да сте в този бункер завинаги.
287
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За живот в бункер, за това ли си мечтаят?
286
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В ядрена война, последните оцелели ще проклинат боговете, че не са загинали първи.
285
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще е доста весело да се затвори в бункер с хора, чиито близки са загинали в адски мъки по негова вина. Колко време ще признават авторитета му на президент на изпепелена, несъществуваща страна? Бункерът много бързо ще си намери друг президент, а този, заради когото са обречени да изгният в него, ще го държат жив само за да го изтезават.
284
1
 
9
 
! Отговори
Ако този плъх преди 1 седмица
Си мисли, че ше се спаси в някой бункер докато изпепелява света в безумна ядрена война дълбоко се заблуждава! Никой няма да оцелее в такъв ядрен ад, а оцелелите ще проклинат деня в който това безумие се е случило.Пък и какъв живот ще е това със обкръжение от няколкостотин души и запаси от храна и вода за 2,3, или 4 години?Накрая някой друг оцелял ще му пръсне черепа за консерва сельодка. Какъв "достоен" край, а?
283
2
 
9
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 седмица
Ако не желаят целия остатък от живота си да прекарат като къртици под земята. Хранителнителните им запаси са ограничени и могат да не им стигнат за всички,а ако техниката им за въздух и електричество се повреди няма да могат да я поправят,защото на повърхността на планетата Земя всичко ще бъде радиоактивно,а радиацията не се изхвърля от организма и при натрупване на смъртоносната доза се отива при свети Петър.
282
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Моя бункер е пълен с боб. Не знам къде ще е по-безопасно - вънка или вътре в бункера.
281
13
 
11
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 седмица
Това показва,че Путин не блокира за ядрена война,както се опитват да представят думите му някои натовски генерали. Това показва и друго,че Путин смята скоро да приключи с Украйна и очаква след това натовско нападение,което той смята да отблъсне дори с ядрено оръжие. Той много добре каза,ако сте го слушали внимателно,че ако я няма Русия защо да го има целия свят. Време е НАТО да преосмисли политиката си към Русия и да не натяга повече и без туй напрегнатата обстановка,ако не желаят цял живот да
280
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И аз си напълних със запаси моя бункер, а вие готови ли сте за адрен взрив?!
279
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно имате обсесия от този Путин! Всеки ден по минимум два материала за него. вие сте про путински хибридни пропагандатори и му правите хайбибитки.
278
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно го е обзела паника, това ме радва!
277
5
 
9
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 седмица
Мирър е клюкарски вестник и не може да му се има доверие, преписва всичко от всякъде без да проверява информацията. Истинските сериозни вестници в Англия са Телеграф и Индепендънт.
276
0
 
15
 
! Отговори
Васил Левски преди 1 седмица
И бункера на Хитлер са снабдили с хранителни запаси! LOL
275
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви бункери на Путин? Нещо да подкрепите тези си твърдения? Аз само Зе го виждам в бункери, но те може да са в Полша от втората световна. Впрочем, къде е Зе? Навсякъде и никъде.
274
6
 
13
 
! Отговори
Путлер Капут преди 1 седмица
Ще го чакат там главите на всички, които изкла.
273
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И много памперси.
272
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ах тези руснаци , пак първо на Не ли Хри сто ва са казали !
271
5
 
7
 
! Отговори
нищо ново преди 1 седмица
не ми казвате с тая "новина", в САЩ и Западна Европа отдавна има подземни градове за елита...........нормално е руснаците и те да имат подземни градове за руския елит...........молете се да не стане трета световна война...............защото ще умрем всички бързо и неочаквано!!Спокойно.................за няколко минути ще пукнем, при един ядрена война, даже няма да разберем как!!!