Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от Русия
Обмислят в Саудитска Арабия да е втората среща за мир в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
3
 
6
 
! Отговори
... преди 1 седмица
Няма да има трета световна война, поради причината, че това би означавало край на живота в нашата планета земя. Има един Всемогъщ Бог във вселената, който няма да позволи, човекът да унищожи прекрасната и жива планета Земя. путин, колкото и да плаши хората с ядрено оръжие, това няма да се случи. Гаранция.
309
8
 
3
 
! Отговори
ГОСПОД преди 1 седмица
НА КОГО МУ ПУКА,ЧЕ ОСЕМ МИЛИАРДА НИСКОКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ??!!!... НА МЕН - НЕ!!!!!!
308
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво беше това търпило, какво беше това руско раболепие, че още не са му светили маслото на тоя! Няма такива роби братче!
307
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Извода е че руснаците не знаят какво да правят със себе си, камо ли да съществуват като империя. САЩ и останалия свят се опитват да ги раздробят на беззъби държави без ядрено оръжие, но те не вдяват, че са сварени жаби.
306
5
 
5
 
! Отговори
Бах мама му. преди 1 седмица
Лелеее , този м-ръс-ник ще натисне ядреното копче.
305
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ленин, Хрушчов, Горбачов, Елцин - все отбор амбициозни руски предатели, които е неясно за какво се борят.
304
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този дребен човечец е абсолютен ***, болен мозък. "Ако Русия я няма, защо да го има и останалият свят." Ама него да го има, заврян като плъх под земята.Потресаващо е как местните ор.к.о.фили се възторгват от заплахите на бункерния *** с ядрени ракети. Сигурно вярват, че Ва.г.инин ще ги вземе със себе си в бункера. Нормално, те не са от умните.
303
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този човечец е абсолютен ***, болен мозък. "Ако Русия я няма, защо да го има и останалият свят." Ама него да го има, заврян като плъх под земята.Потресаващо е как местните ор.к.о.фили се възторгват от заплахите на бункерния *** с ядрени ракети. Сигурно се надяват, че Ва.г.инин ще ги вземе със себе си в бункера.
302
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руснаците държаха целия източен блок и никой не му се демократизираше. След това подариха блока на САЩ, а териториятга си на койтои я иска. Сега воюват да си върнат подареното. *** история.
301
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Готви се да ползва ядренното оръжие, докато запада вика много сме, силни сме.
300
5
 
5
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 1 седмица
тая резиденция колко и да правят показно обслужване, ракетите ше бият москва и ямантау
299
7
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
...както се прави на определен срок, да се подсигури че запасите са пресни. ако гз почнат да метат укритията у нас ще е по притеснително, щото общините са ги зарязали от десетилетия
298
6
 
21
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 1 седмица
Търся на изгодна цена памперси за другаря Путин! Може и втора употреба....Спешно!!!
297
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
Да има зомбитата какво да хапват ли?!
296
14
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 1 седмица
Вие сериозно ли? Не мога стига ще се пръсна! Ей, американското посолство, чуйте! В България не сме все още безмозъчни амеби, макар и да има успех в това направление. Все още можем да отсяваме инфото. Филтрирайте малко пропагандата по региони, че ви се смеят даже и магаретата на село.
295
15
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Браво вие сте уникум. Някакъв си английски журналист се добрал до секретно място и проучил... Значи не познавате Русия и сте наивни като американска девственица. Продължавайте може някой да ви повярва. По-добре да пишете научно-фантастични романи.
294
7
 
4
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 1 седмица
Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за
293
8
 
8
 
! Отговори
Я стига преди 1 седмица
Аз пък видях, как в пещерата Леденика, посолството я тъпче с дъвки, уиски и урви!
292
15
 
11
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 седмица
Жалко за педерастиралия и курвоизиран български народ, който е в ЕС от 17 години и в НАТО от 20 години, а все още е с въоръжение от Съветския Съюз и Русия и вече клони към 5 000 000 души от 9 000 000, колкото бяхме през комунизЪма! Жалко за България! ЕС и НАТО не ни донесоха нищо, ама нищо полезно и добро!
291
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А бункера на зеле на полската граница го пълнят с кока ))