Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Шефът на разузнаването не каза кой трябва да ги приеме или отхвърли
Обновена: 17 юни 2024 19:46 | 17 юни 2024 18:30, Елка Василева
295
Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки
Снимка: архив, БГНЕС

Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, условията на следващите ще бъдат по-тежки, заяви днес директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, цитиран от Ройтерс. Същевременно той не каза от кого трябва да бъдат приети или отхвърлени въпросните предложения.

Още по темата
„Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки“, заяви Наришкин в интервю за ТАСС, отговаряйки на въпрос какво ще се случи с Украйна при отхвърляне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин заяви, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се обсъжда привеждането на ядрено оръжие в бойна готовност, цели сплашване. „Трябва да се отнасяме спокойно [към това – бел.ред.]“, допълни той.

Междувременно директорът на СВР заяви, че планираното посещение на Путин в Северна Корея се подготвя и ще донесе добри резултати. Путин, който разви добри отношения с Пхенян от началото на кризата в Украйна, се очаква да посети скоро азиатската държава.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от Русия
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Новите фашисти сащ ,НАТО ,Ед и украйна че умиргате бавно
239
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изродените, сън не сте спали, само и само да защитавате лудото джудже и бандата терористи около него. Като увисне някой ден на въжето, ще ви видим каква песен ще запеете. ***!
238
15
 
23
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 седмица
Жалко за педерастиралия и курвоизиран български народ, който е в ЕС от 17 години и в НАТО от 20 години, а все още е с въоръжение от Съветския Съюз и Русия и вече клони към 5 000 000 души от 9 000 000, колкото бяхме през комунизЪма! Жалко за България! ЕС и НАТО не ни донесоха нищо, ама нищо полезно и добро!
237
11
 
19
 
! Отговори
Фък дъ ЕУ преди 1 седмица
До wqe Само не разбрах, защо реши че руснаците ще ядат скакалци, при положение че ИЗНАСЯТ поне 10 вида храни .... а и доколкото си спомням ЕС разреши влагането на скакалци и подобни в храните не Русия :)
236
23
 
14
 
! Отговори
wqe преди 1 седмица
Жалко за изстрадалия руски народ, живеят като овце, без права, свобода и гласност. Един дърт гном им казва как да живеят, не могат да пътуват, ще си гостуват със Северна Корея и ще ядат скакалци. Изолирани от цивилизация и модерния прогресиращ свят. 1 милион русначета на курбан.....а нашите русофили стоят тук и от сутринта се пенят вместо да се запишат доброволци на криволака.
235
8
 
13
 
! Отговори
Фитока преди 1 седмица
Прав е,няма кой и какво да им попречи.Само приказки няма да стане,а за сила мечката засега само изпуска газове от храната си,ядосат ли я ще хвърчат западни крайници и глави и затова няма да я нападнат,а Украйна има примера на Южен Виетнам,а там американците воюваха до големите протести у тях,което и дава отговор,защо вече средствата намаляват за Украйна бавно неусетно почти преди изборите там,но колкото и да са парите не воюват,а Русия може и с векове да води такива войни.Кой каквото иска.
234
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
то пък някой ги пита московски лузари
233
20
 
16
 
! Отговори
sd преди 1 седмица
руски недочовеци! щре се удавите в екскрементите си!
232
18
 
24
 
! Отговори
вгз преди 1 седмица
И САЩ трябва да се разпадне на съставни племена.
231
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като се разпадне РФ ще има мир не само в Украйна, но в и Грузия и Молдова.
230
13
 
17
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 седмица
Блатниците стигнаха ли до Берлин?
229
19
 
19
 
! Отговори
Хитлер + Бандера преди 1 седмица
Бандеровци, вдигайте белите знамена, че ще изчезнете съвсем заради самоубийствената защита на англосаксонските интереси. Не за друфо, ами иначе после трябва да се готвят за фронта и тукашните атлантически зомбита
228
15
 
33
 
! Отговори
OZZY преди 1 седмица
Като чета коментарите по-долу,стигам до извода,че укрофилията е някакъв вид мозъчно заболяване,изразяващо се с масивна интелектуална недостатъчност поради използването за умствена дейност само на долната част на гръбначния мозък!
227
11
 
33
 
! Отговори
Мда преди 1 седмица
Явно евроджендърите още не са осъзнали какви ще са последствията от Третата световна война.
226
13
 
27
 
! Отговори
Бяла Тахумба преди 1 седмица
Тази война ще свърши когато руския трикольор се развее над столицата на тази фашистко - нацистка *** дето дължи милиарди кредити и не може ги погасява. Отдавна е в технически фалит. Не й останаха и мъже. Нищо Путин ще им докара араби и африканци и севернокорейци и китайци. Точно в духа на евроатлантическите ценности. Хаха.
225
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо само гейове агитират и пишат против Русия ? Да не е нещо свързано със забраната на гей-движенията в Русия ?
224
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Успех на Русия в борбата срещу фашистка Украйна. Позорно е, че доставяме оръжие и муниции на такава измислена нация като уктаинската!
223
12
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
Столтенберг каза:"Обмисляме привеждане в бойна готовност ядрените сили на НАТО!
222
13
 
5
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
Му-хахх-ха Тежки или леки,руско прасе,неозначава нито изпълнени,нито последни!
221
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
*** ще ходи да проси снаряди от другото жуже.Ама след 3 дни СВОсирацията нали приключва.