Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Шефът на разузнаването не каза кой трябва да ги приеме или отхвърли
Обновена: 17 юни 2024 19:46 | 17 юни 2024 18:30, Елка Василева
295
Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки
Снимка: архив, БГНЕС

Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, условията на следващите ще бъдат по-тежки, заяви днес директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, цитиран от Ройтерс. Същевременно той не каза от кого трябва да бъдат приети или отхвърлени въпросните предложения.

Още по темата
„Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки“, заяви Наришкин в интервю за ТАСС, отговаряйки на въпрос какво ще се случи с Украйна при отхвърляне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин заяви, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се обсъжда привеждането на ядрено оръжие в бойна готовност, цели сплашване. „Трябва да се отнасяме спокойно [към това – бел.ред.]“, допълни той.

Междувременно директорът на СВР заяви, че планираното посещение на Путин в Северна Корея се подготвя и ще донесе добри резултати. Путин, който разви добри отношения с Пхенян от началото на кризата в Украйна, се очаква да посети скоро азиатската държава.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от Русия
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
5
 
6
 
! Отговори
До Зозо преди 1 седмица
дай целият цитат на Ото фон Бисмарк щото смисъла е съвсем друг и американския кърлеж и пуделчетата му скоро ше го разберат по трудния начин... :D :D :D
259
3
 
2
 
! Отговори
:-) преди 1 седмица
Тарасите-укрите не искат да се бият. Те бягат, щурмувайки гранични структури. Изход? Фотошоп! Вярно, дилемата остава - след като "унищожиха" 6 самолета, дневната норма на FABs не намалява.
258
5
 
4
 
! Отговори
ЦИТАТ преди 1 седмица
осъзнаване на пълноценна национална катастрофа, към която Украйна върви повече от 30 години, като в крайна сметка се въвлича във война срещу Русия, с която е възможно просто да съжителства и да си взаимодейства, без да се опитва да се превърне в заплаха и да загуби почти половината от населението, което поради прекрасните перспективи просто избяга от страната, някои в Русия, други на запад.
257
3
 
2
 
! Отговори
цитат телеграм преди 1 седмица
Не, Русия не е доволна от този вариант. Естествената реакция на Русия на такава подкрепа би била да сложи край на войната. Тоест, докато украинската държава престане да съществува в сегашния си вид и влезе в пряка граница със Запада, така че да загуби възможността да води война с Русия чрез нейното прокси в лицето на воюващ украинец. И тъй като самият Запад не иска да води тази война със своите войски, ще трябва да я спре.
256
4
 
2
 
! Отговори
цитат телеграм преди 1 седмица
Според авторите на идеята Русия трябва да се откаже от войната, като се примири с факта, че на западната й граница ще остане боен герб, обучен върху човешка плът, който Западът постоянно ще захранва с оръжия от пропагандирания военно-промишлен комплекс .
255
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Кравар ЕвроатлантикТи на цялата ли украинска пропаганда вярваш или на част от нея? Сравни стандарта в Русия и Украйна, па тогава пиши за бедност.
254
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ТУРСКАТА АГЕНТУРАНапълно си прав, с уточнението че в ДАНС е пълно с мюсюлмани от Родопите, които се самоопределят като турци или мюсюлмани, но в никакъв случай като българи. Колко са лоялни към България оставям да преценят в САЩ.
253
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руснаците дали ще се съгласят да преговарят с нелегитимния узурпатор Зеленски... ако се съгласят, то Зеленски и да им даде цяла Украйна, действията му са правно нищожни.
252
3
 
5
 
! Отговори
Инж+ преди 1 седмица
Болшевишки заплахи и шантаж.
251
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зеленски, върви сииии, писна ни от теб кървав убиецо, Украйна е руска територия с руско население! Какво не разбра?
250
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До wqeНапоследък, доста хора от европейските държави, се преселиха в Русия, това какво ти говори? На който не му харесва Русия, да се изнася, ние с Русия проблем нямаме! И обкновено, русофобските тррролове, дори не пишат от България или континентална Европа, а ако пишат от Европа, са ПЛАТЕНИ И ЗАВИСИМИ, а не свободни хора със собствена свободна мисъл! Русофобията ни съсипва държавите, нямаме никаква полза от това!
249
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Обичаме Русия, столетия стоят до нас и са ни помагали в тежки моменти, а точно в тежки моменти, се разбира кой е истинския ти приятел, на който му пука, също са и роднини по славянска линия, не искаме русофобия и конфликти с хора, които обичаме!
248
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви условия може да поставя РуZия след като капитулира?????
247
5
 
5
 
! Отговори
До Зозо преди 1 седмица
Договор с блатняците??? себе си си смяташ за синята кръв? а всъщност *** с ***
246
14
 
17
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 седмица
Повечето от предалите се руснаци си признават, че са се записали във войната заради бедност. Ама пари така и няма - само са ги лъгали, че ще им изпратят парите на близките, ама мамушките нищо не получили. Така е в руския мир, мизерия и лъжи.
245
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А, виждам, че петимата руски коментатори на смяна дойдоха, от 10 ли работите, преди май беше 9?
244
8
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
Договор с блатняците не и струва хартията, на която е написан. /Бисмарк/ Азиатската монголска орда договори не изпълнява.
243
15
 
22
 
! Отговори
Последният украинец преди 1 седмица
Аз казах ли ви. Русия искаше точно този безумен отговор на мъпетите, за да си вземе официално Одеса и Харков. Да се готви ЕС за енергийна криза и публичен линч на зелени фашисти и клоуни.
242
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На масковията и става все по-тежко.
241
6
 
10
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
Му-хахх-ха Тежки или леки,руско прасе,неозначава нито изпълнени,нито последни!