Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници

Той заяви, че изборите за ЕП ще проверят подкрепата за традиционните ценности
7 юни 2024 22:52, Нели Христова
362
Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че изборите за Европейски парламент ще проверят степента на подкрепа за "традиционните ценности" в западните страни.

В речта си на Международния икономически форум в Санкт Петербург Путин изрази съжаление, че "европейската култура" - или "християнската култура" - "е убита в (западно)европейските страни".

"Къде е тази европейска култура? Скоро тя ще изчезне напълно. Ще останат само архитектурни паметници", каза Путин и обвини "глобалния либерализъм".

Но Путин предположи, че ще има ответна реакция на изборите.

"Осъзнавайки това, много европейци се стремят към прогрес, основан именно на техните традиционни ценности", каза той, очевидно позовавайки се на възраждането на десните партии в някои страни от ЕС.

"Дали ще успеят да го направят или не, ще видим от резултатите от изборите за Европейски парламент", добави Путин.

Крайно десни политици водят в проучванията на общественото мнение във Франция и Италия преди основния изборен ден в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от Русия
Москва: Киев използва американски ракети, за да убива хора в Луганск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
2
 
10
 
! Отговори
тарикат майна преди 3 седмици
ако дойдат китайците и ни превземат,веднага минавам на ориз да ми се опънат очите та да не ме закачат.
234
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По времето на Бай Тошо след инвазията на Московската СССР по българските земи се наложи КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗПЛАТЕН КЕКС. Сега за да си направиш нощен КЕКС плащаш, плащаш - почти всичките си пари що си заработил!
233
7
 
7
 
! Отговори
То па руската преди 3 седмици
Култура ква е : Евтин секс туризъм в Москва и пиене...
232
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изказване на бай Путинярски: "Световната култура скоро ще изчезне и ще останат само паметници по света на Съветската армия - освободителка на Московските Азиатски Чукчета!" - От там идва и една Българската Поговорка: "Когато имаш само чук в ръка, смяташ, че може да решиш всеки проблем чрез гвоздей."
231
7
 
14
 
! Отговори
Аз ще гласувам преди 3 седмици
За Евроатлантизма. Само ЕС и НАТО.
230
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Така казваше покойният вече поет Радой Ралин Европа даде на света култура за да *** на Африка Ку. А. Сега Африканците тъпчат всичко наред по западна контролирана от Сорос Европа,и САЩ бели жени, обратни, тинейжрки това ти е европа и запада.
229
3
 
4
 
! Отговори
Европейската култура преди 3 седмици
и европейската ценностна система НИКОГА няма да изчезнат, за разлика от икономическото и величие! Европа бе, е и ще остане най-развитата цивилизация на света, оърва по културни ценности, водейки се от теорията за Бащите на нациите! В саравнение с културата на Европа САЩ, РФ и Китай винаги са изглеждали като недоносчета -> неуспорим ФАКТ! Обаче другото, което важи с пълна сила е, че Европа безвъзвратно и безмилистно отива към фалит, от който поне 2 Х десетилетия няма да излезе.
228
5
 
6
 
! Отговори
Най после!! преди 3 седмици
Утре ще гласувам за КК--повече никога ББ!!!
227
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Уф... Изтрихте Тошко. Разваляте ни забавлението да му четем краварските "мисли".
226
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
то и руската култура е изчезнала отдавна да не говорим че така наречената руска клутура е правена от не руснаци е изчезнала и са останало само културата на убийства, шантаж и мошенничество.
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ТошкоМараба Тоше! Как ти е ГЗ днес? Ще ни пуснеш ли пак? Ама да се подмие ей!
224
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До лукашенко ...който написа: "Това дребно диктаторче - убиец унищожава хиляди християни в Украйна със своите върколаци - чеченци и други подобни не християни..." Я сега кажи за онова синнилно старче, дето се ръкува с извънземните и се търкаля по стълбите на самолетите. А също и дали си готов да идеш да биеш Путин? Или след някой и друг месец ще се наредиш на опашката да му целуваш Д-то?
223
14
 
1
 
! Отговори
Кичо преди 3 седмици
Галсувайте за Претаковаме Премяната, Бокуу и Прасенцето, за да ви пратим да избиете лошите руснаци и да победите Путин! Още отсега ви търся подходящи Паметници! Това ще остане за следващата Цивилизация!
222
11
 
23
 
! Отговори
лукашенко преди 3 седмици
Това дребно диктаторче - убиец унищожава хиляди християни в Украйна със своите върколаци - чеченци и други подобни не християни и построи най - голямата джамия в Европа в Русия. Защо когато всеки един руснак открасне малко пари веднага отива да живее или да разглежда Западна Европа като уж загивала.
221
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
И ти ще изчезнеш, не си безсмъртен, и едва ли ще ти сложат паметник!
220
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя съвсем изплиска легена хахааххахааха ще му изчезне глупавата главата и идеология скоро. Друго нищо няма да изчезне.
219
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 260 Вие ни събаряте паметниците, защото сте отт<падъци. А с руските ракети и специфичната ви шаш=къ-ния ще ни избиете.
218
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тук се трие безогледно.
217
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз не съм съгласен с Путин че ще останат само паметници. Според мен няма да остане абсолютно нищо от старата цивилизация. Паметниците също ще бъдат съборени, ние нашите вече ги събаряме. Както знаем историята се пише от победителите. Новите победители ще си издигнат нови паметници и ще си напишат нова история която да подкрепя новата идеология и всичко ще бъде съгласувано с министерството на истината.
216
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И дано да изчезне гадната евро култура. Ние българите трябва да се гордеем че никога не сме били част от западно европейска култура. Българите никога са колонизатори, не са католици, не са търговци на роби, не са горили вещици на клада.