Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници

Той заяви, че изборите за ЕП ще проверят подкрепата за традиционните ценности
7 юни 2024 22:52, Нели Христова
362
Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че изборите за Европейски парламент ще проверят степента на подкрепа за "традиционните ценности" в западните страни.

В речта си на Международния икономически форум в Санкт Петербург Путин изрази съжаление, че "европейската култура" - или "християнската култура" - "е убита в (западно)европейските страни".

"Къде е тази европейска култура? Скоро тя ще изчезне напълно. Ще останат само архитектурни паметници", каза Путин и обвини "глобалния либерализъм".

Но Путин предположи, че ще има ответна реакция на изборите.

"Осъзнавайки това, много европейци се стремят към прогрес, основан именно на техните традиционни ценности", каза той, очевидно позовавайки се на възраждането на десните партии в някои страни от ЕС.

"Дали ще успеят да го направят или не, ще видим от резултатите от изборите за Европейски парламент", добави Путин.

Крайно десни политици водят в проучванията на общественото мнение във Франция и Италия преди основния изборен ден в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от Русия
Москва: Киев използва американски ракети, за да убива хора в Луганск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
3
 
4
 
! Отговори
Върл Левскар преди 3 седмици
Скоро ще изчезне някой лилипут .
254
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има едно единствено решение за света! Русия незабавно трябва да изчезне от картата на света! Друг вариант не виждам! Колкото по-рано го разберат световните лидери, толкова по-добре! Света ще страда ако Русия съществува!
253
1
 
6
 
! Отговори
Само с БТР преди 3 седмици
То щото Лондон,Париж,Брюксел са образец на чистота и липса на престъпност. И в САЩ.,и Лондон ,и в Брюксел има квартали в които полицията влиза само с БеТеЕри.
252
6
 
13
 
! Отговори
Джуджака преди 3 седмици
Да се погрижи за собствената kлoaka, която върви с бодри крачки към "великите" СеСеСеРета.
251
5
 
13
 
! Отговори
Абортите в Русия преди 3 седмици
Са номер едно! От традиционните ценности!
250
5
 
13
 
! Отговори
Култура преди 3 седмици
нв му трябва на Путин . // Тео Ушев - най - титулования артист по анимация в целия свят ин го каза : всяка изстреляна ракета по болници и детски градини унищожава по една руска книга . Национал- фашистките кремълски *** не могат да асимилират тази сентенция
249
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този прогнозист няма да дочака да се сбъдне прозрението му.Виж,за Русия това вече е напълно вярно.
248
6
 
20
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Миличкият, все повече заприличва на секретарката си алкохоличка - Песков. Цирк азиатски :))))))
247
8
 
19
 
! Отговори
Европеец преди 3 седмици
Ха-ха-ха, поредните глу.пости на побъркан съветски иzрод. Тоя "гнил" запад все го унищожават и все си е най-доброто място за живеене.
246
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък мисля, че Европа продължава да пише история и да създава култура. Подобно мирно обединение между толкова много различни народи като ЕС няма никъде по света. Да, има много недостатъци, които с времето трябва да се оправят, но това е пътят към просперитета и мира - доброволно икономическо сътрудничество. Трябва ни и една обща армия пазеща териториите и интересите на ЕС, защото и от изток, и от запад започнаха да ни натискат, страхувайки се от преродена обединена и отново силна Европа.
245
9
 
13
 
! Отговори
До 213 преди 3 седмици
Имало било добро ;) човек за 30 години демокрация построихме две България бре. Ти идея си нямаш къде сме били на 09 септември 1944 и къде ни върна марионетното правителство барабар с братушките. Добре че накрая разхлабиха малко примката та успяхме да вкараме некоя друга технология в образованието и производството
244
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Те даже в Москва не пишат за Путин толкоз колкото в Днес.бг
243
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гласувайте за националисти в евро изборите. Само така Европа ще се обърне към културните си ценности
242
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като гледам джамията в Москва най голяма в Европа по скоро ме е страх за руската култура.
241
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия ще я запази, както арабите запазиха част от античната култура.
240
18
 
10
 
! Отговори
Все тая... преди 3 седмици
ВСЯКА култура, водена от толерастия, джендеризъм и култ към "различното" е обречена за изчезне.Всяка.Путин само отбелязва фактите.И само за едно не е прав. С изчезването си евопейската култура дори и паметници няма да останат.Вече се разрушават паметници под предлог че обиждали тоя и оня.А картини и скулптори на велики западни творци са методично заливани с боя, трошени с чук и подпалвани от "обидени" протестъри и новодошли мигранти. Така че, ДА, изчезването ще е абсолютно. НИЩО няма да остане.
239
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не глаувайте за партии,коити ще пратят мъжете и синовете ви на война.Ако натам тръгнат,ще ви ги върнат в ковчези,или поне останките от тях...
238
7
 
14
 
! Отговори
Руска култура преди 3 седмици
Терпентин на Филия
237
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В митологията и окултизма понятието вампиризъм се разбира като безсмъртие чрез кражба на човешки живот. Спомняте си приказките, в които се разказва как Баба Яга превръща принцеса в жaба, а момчето в aгнe. Отнемайки живота им, към вещицата се вливат нови сили и енергия за още по-страшни злодеания, от които Баба Яга изпитва все по-голямо удоволствие и блажество. С тези примери от приказките бихме могли да обясним понятието вампиризъм на Владимир Шаломович - Путин!
236
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Успехите на Владимир Шаломович Путин или какво направи той за Русия. 1-во място по света по: Психични заболявания, Броят на самоубийствата сред възрастните хора, сред децата и подрастващите. Броят на децата, изоставени от родителите си. Броят на абортите, майчината смъртност, разводите и ражданият извън брака. Консумация на алкохол, продажби на алкохол, алкохолизъм, тютюнопушене. Броят на тюттюнопушене всред децата и темпа на нарастване на броя на тютюнопушачите.