Хитове в прическите за лятото

Ето кои са те
1 юли 2024 14:20, Ивета Иванова
8
Хитове в прическите за лятото
Снимка: iStock/lmjp

Лятото е тук, а с него идват и нови тенденции в света на красотата. Всички дами знаят колко важна е хубавата прическа за добрата визия и правенето на впечатление. Какви са тенденциите през топлите месеци и кои прически ще са истински хит? Вижте отговорите на "Nylon" и "Who What Wear".

Боб
 
Сигурно сте забелязали, че в последните седмици много звезди скъсиха косите си и заложиха на боб. Това не е изненада, прическата е хит от 4-5 години насам и продължава да е актуална за лятото. Тя е перфектна за топлите месеци, тъй като с къса коса ще ви е по-прохладно. Може да заложите на наистина къс боб, които прилича на шаг, на класически боб, който едва докосва раменете, както и на дълъг боб - който е до малко под раменете. Джиджи Хадид, Зендая, Софи Търнър, Джесика Бийл и др. вече се показаха с такъв тип прическа.

Кок
 
Друга идеална прическа за горещото време. Коковете преди бяха приемани по-скоро за официална прическа, на която се залага за тържествени събития - сватби, юбилеи, кръщенета, балове и т.н. Но те вече смело навлизат в ежедневието. Не се притеснявайте да залагате на наистина вдигнат кок за училище, работа, разходка, кафене, кино, дори за плажа. Така кичулите ви са прибрани, не ви пречат, прохладно ви е, а и изглеждате много стилно. Най-хубавото е, че не е нужно да се прекалено стегнати и всеки кичур да е прибран. Може да оставите пуснат кичур от бретона. Така едновременно сте изискани, но и залагате на небрежен стил.

Ледено русо
Ако говорим за цвят на косата, това е абсолютният хит. Леденото русо, платинено русо или бледорусо завладява света на красотата. Ако сте с друг цвят и искате да се боядисате, това е перфектна идея за лятото. Знаем, че през топлите месеци е по-подходящо да изсветляваме косата, така че смело заложете на ледено русо. Това е наистина светлорусо, бледожълто, нюанс, който се доближава повече до бялото. С него винаги правите впечатление и сте като бунтарки. Камила Кабело залага на такава прическа сега, Бионсе също се показа с подобен нюанс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Ако щете - вярвайте
Тенденции в обувките за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 1 ден
Да се чуди човек защо даваме толкова пари по фризьори и педикюри като мъжете гледат само з**ник и ц*ци.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Па познай аз как и гледам на тяа прическата. Гледам централното на снимката.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Най-харесвам кастрон.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоя боб не го ли ядат вече, по главите ли си го слагат?
2
0
 
5
 
! Отговори
61 преди 1 ден
Пък и у нашта махала повече заглеждаме не прическата на главъта ами оназ другъта...
1
0
 
5
 
! Отговори
61 преди 1 ден
Кат' я фърлиш ф удата да се умие преди джангъра, кой ша ти гледа прическата!?