Путин: Санкциите на Запада са заплаха за целия свят

Изолация на Русия ще бъде невъзможна
7 сеп 2022 11:43, Елка Василева
240
 Путин: Санкциите на Запада са заплаха за целия свят
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин каза, че западните санкции са недалновидни и застрашават целия свят, който по думите му се обръща все повече към Азия, предаде Ройтерс.

Още по темата
В реч, произнесена пред участниците в Източния икономически форум в град Владивосток, Путин заяви, че Западът е подрил глобалната икономика с "агресивен" опит да наложи доминацията си в целия свят.

Според него обаче Азиатско-тихоокеанският регион се намира във възход.

Руският държавен глава допълни, че за Запада ще бъде "невъзможно" да изолира Русия и че Москва ще се противопостави на опитите страната да бъде свалена от международната сцена.

След налагането на санкциите Русия започна да вижда повече възможности в пазарите на Близкия изток и Иран, каза още Путин. 

Руският президент предложи да се помисли за ограничаване на износа на зърно от Украйна за Европа. Той ще обсъди този въпрос с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде ТАСС, цитирайки изявлението на Путин на Източния икономически форум.

Може би трябва да помислим за ограничаване на износа на зърно и други храни по този маршрут (от Украйна за Европа). Определено ще се консултирам с турския президент Ердоган по тази тема. В крайна сметка ние с него изработихме механизма за износ на украинско зърно, каза Путин.

Споразумението за възобновяване на износа на зърно от Украйна беше подписано на 22 юли в Истанбул от представители на воюващите Украйна и на Русия и на посредниците за постигане на договореността – ООН и Турция, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските оркиреват на умряло. Краят на гиганта с глинените крака наближава.
153
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин си губи нервите напоследък. Сега прехвърля вината си за войната в Украйна, на целия свят.
152
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ли рашистите започват все повече да реват . Запада не реве , Щатите не реват обаче за Русия нещата са взе по зле! Ще му резнат парите на агресора той вижда края и се чуди и се мае де ще му излезе края!
151
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няколко ядрени ракети биха решили проблема, но Путин е твърде добър, Кадиров може, трябва да гласуваме за него
150
32
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мечтаят, че тук нещата са зле, а в действителност Европа крещи, изнудва, налага санкции от яд и безсилие. да видим кой ще спечели. Прочетете Бисмарк: никога не влизайте във война с Русия...
149
11
 
22
 
! Отговори
Лилипут преди 1 година
Чудя се още руския народ как не ме отрязал зелката но и това ще стане открадна всички пари на руснаците раздаде залежите на близки до него *** залежите и богатства на руския народ
148
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало Коларова престани дами пипаш профила за предизборните ти глупости нито ти гледам телевизията смотана нито мее интересувал.това че плюеш заради Мирослава сие твои проблем нито Мирослава ме интересува нито ти не сте мои проблем
147
16
 
24
 
! Отговори
Петрушков преди 1 година
Докато водите тая себична война в името на егото на един човек вие и Русия сте единст вената заплаха за мира и човечеството !!! Именно вие с вашата агресивна и експанзиони стична политика за " Велика Русия " сте заплахата !!! Много сте жалък !
146
18
 
17
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
А твоите убийства и безчинства на братски народ ,какво е.Да знеш че онзи специално те чака ,червения с рогата.За такива като тебе путине ,има специално място.И всички ще те чакат там ,близки роднини и самите жертви на твоята братска война.Там няма къде да бягаш.Нищо сигурно няма в този свят ,освен че щом си се родил ,значи ще умреш.Там ще те чакат тези пред които ще отговаряш .
145
17
 
17
 
! Отговори
и кафявото преди 1 година
И kaфявomo по гащичкume на путин е заплаха за целият свят.
144
4
 
4
 
! Отговори
Caesar Augustus преди 1 година
*** е провал.
143
5
 
18
 
! Отговори
Бено преди 1 година
До 148 - от над 2,5млн.т. зърно от Украйна, само 67 х.т. са отишли при бедните хора в Африка, останалите са за Европа. Та затова Путин иска преразглеждане на споразуменията.Уж трябваше да се помага на гладните в Африка...
142
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** тръгнаха срещу Русия! Кадиров ще им счупи зъбите.
141
6
 
17
 
! Отговори
Z преди 1 година
На убиеца му казали да спре да убива, ама той имал уточняващи въпроси - колко дълбоко да вкара ножа - колко намушквания в минута са позволени, - в гръб или в корема е по-хуманно, - може ли да заколи и колко от приятелите на жертвата, и накрая да заплашва, че иначе ще започне да убива и полицаи защото защотавали жертвата и той се чувствал заплашен и длъжен да се "защити"
140
11
 
17
 
! Отговори
Путлеристан преди 1 година
До Анонимен 158 --- Е, чак пък за един ден... Нали бяхте анонсирали 3 дни за превземането на Киев. Къде ви се утече обещанието. Вече сме седми месец и няма нищо такова. Даже обратното - рашистите систематично са изтласквани от завзетите територии.
139
14
 
20
 
! Отговори
Путин жали хората преди 1 година
До сега не се бях смял толкова. Явно мисловната ви дейнсот е яко комлицирала и зациклила в 20 век по време на СССР и не ще да се измъкне от батака. Путин е овенен преступник и трябва да бъде ликвидиран. И това ще стане, но нека още малко рашистите да изгладнеят и изпосталеят. Гражданската война - гарантирана.
138
15
 
22
 
! Отговори
Motocar преди 1 година
Парите, технологиите, богатствата са в западните държави, вкл. онези на китайските и руските билионери. На какво се надява тавагишча Путина, на извънземните ли или на космическите си вайски ? Скоро не се бях смял така. Нито САЩ реват, нито ЕС, но путинистите постоянно намилат едно и също, като бракувана съветска грамофонна плоча на Лев Лешченко, просвирвана на съветски моно-грамофон Маладьожны.
137
16
 
21
 
! Отговори
Хитър Петър преди 1 година
Голямо плачене за тия санкции бе! Голям рев! Тоя бандит путин не спря да плаче и да ни казва колко ще пострада Европа и запада от санкциите! Нали не му действат какво се хванал със санкциите! Като не им действа тия санкции на Русия защо тоя плаче като хималайска мечка! Само това говорят! Да гледат да си направят канализация в Русия, че 80% *** на открито! Взел да жали Европа и запада!
136
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна може да се превземе за един ден, една ракета и това е, Путин жали хората, защо? възможно за един ден
135
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
санкциите пак работят, дори и как, вижте какъв вой е в Европа! те ни изнудват, налагат санкции и всичко се връща към тях. ние сме борбен народ, имаме борбен дух, не сме го преживявали това, ще издържим, Бог е с нас!