Приказни герои оживяват за Хелоуин в киноцентъра и тази година

Alice in Halloweenland е темата на второто издание на "страховития" празник в Ню Бояна в София
Спонсорирано съдържание | 19 сеп 2024 14:40, Красимир Ангелов
Приказни герои оживяват за Хелоуин в киноцентъра и тази година

За втора поредна година Fest Team, Shame Party и B2Y Productions създават най-вълнуващото Хелоуин събитие у нас. След дебюта си миналата година, тази есен събитието се завръща с още по-мащабна, пъстра и любопитна програма и нова вълшебна тематика – Alice in Halloweenland, вдъхновена от класическата история на Алиса, но – с нейните уникални, мрачни и магически и философски елементи, където невъзможното е възможно. „Понякога съм вярвала в шест невъзможни неща още преди закуска,“ казва Бялата кралица, а екипът зад Alice in Halloweenland тази година е готов с много повече от шест изненади за празника!

На 31 октомври посетителите на киноцентър Ню Бояна ще се потопят в два паралелни свята: вълшебния Wonderland и неговата зловеща противоположност  – Mad Wonderland. Тази комбинация ще предложи едно незабравимо преживяване за малки и големи.

Сред акцентите на събитието:

Wonderland – Пъстри декори и тематични зони, вдъхновени от популярни герои като Алиса, Шапкарят и Кралицата на сърцата, ще посрещат по-малките гости в традиционната за празника Trick or Treat зона, като всяка локация гарантира да бъде пълна с изненади и многобройни награди.

Mad Wonderland – Мрачната и страховита версия на Wonderland за любителите на по-екстравагантни и страшни изживявания, с мистериозни ефекти, герои от света на зомби-естетиката и ужасяващи атракции за най-смелите посетители като fear factor и escape room игра.

Голяма сцена – мястото за музикалните изпълнения на любимата на малки и големи певица DARA, магически шоу програми и състезателни игри с награди, танцови анимации и пърформанси, презентации на химически експерименти в тематиката на празника.

Голяма  зона с надуваеми атракции от Mygameday – за деца на възраст между 2 и 14 години.

Циркова академия – където деца между 6 и 14 години ще могат да опитат да жонглират, да пробват въздушна акробатика и други номера от света на цирковото изкуство.

Кино зона – прожекции на филми на закрито, с тематика на празника Хелоуин, подходящи за деца и младежи.

Shame Party – финалът на вечерта е с емблематичното Shame Party - кулминацията на Хелоуин празника е партито, водено от емблематичното софийско DJ дуо, което ще превърне киноцентъра в най-големия диско дансинг за сезона. За да подобрим допълнително преживяването, на разположение ще бъде предложена и VIP зона, която ще разполага с опция за настаняване на маса с включена консумация.

В допълнение към тематичните зони, всяка от които – измислена с палитра от въображение, ще има разнообразни интерактивни атракции: арт работилници, издълбаване на тикви, магическо училище и игри за най-малките. Посетителите ще имат възможност да се насладят и на циркови атракции по главната улица на открития декор, четене на карти Таро и други любопитни начини да прекараш страховития празник. Билетите са вече в продажба в мрежата на Тикет Стейшън България.

Събитието във Фейсбук е тук.


Спонсорирани публикации