За предстоящия есенно-зимен сезон: Как може да спечелите нови гуми за автомобила си?

Спонсорирано съдържание | Обновена: 17 сеп 2024 11:46 | 17 сеп 2024 11:40, Александър Попов
За предстоящия есенно-зимен сезон: Как може да спечелите нови гуми за автомобила си?
Снимки: Envato и Lidl

С настъпването на по-хладните и дъждовни дни в съзнанието на всеки шофьор се прокрадва мисълта – достатъчно подготвен ли е автомобилът ми за тези условия? С падането на температурите предназначените за летния сезон гуми губят сериозен процент от качествата си, а износването им може да доведе и до доста сериозни инциденти и проблеми.

Както добре знаем, по закон от 15 ноември до 1 март автомобилът трябва да е с гуми, предназначени за зимни условия или с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 мм. И въпреки че до средата на ноември остава по-малко от месец, подготвянето на автомобила за предстоящия зимен сезон може да започне още от сега. Чрез специална игра в мобилното приложение Lidl Plus веригата раздава 200 ваучера за нови гуми от „Медина-Мед” на стойност 500 лв. В наградата е включен и безплатен монтаж*, а механиката за участие в играта е много лесна - в периода от 16.09. до 13.10. всеки клиент, който закупи продукти от Lidl на стойност минимум 40 лв. в един касов бон и маркира своята Lidl Plus карта, получава по 1 точка. Участие в томболата си гарантира всеки, който събере 5 точки и заяви съгласието си за това директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“.
 

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 24.09. - 14.10. се теглят по 50 печеливши участници, а изтеглените късметлии ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в сряда на съответната седмица. Пълните условия за участие ще откриете тук.

Не пропускайте шанса да участвате в специалната игра на Lidl, с която имате възможност да подготвите вашия автомобил за предстоящите зимни условия. Както казват опитните водачи - шофирането през зимата може да бъде трудна задача, но пък е лесно постижима с подходящо оборудван автомобил. Пожелаваме късмет на всички участници!

*От безплатен монтаж могат да се възползват всички печеливши участници в рамките на валидността на ваучера, но извън периода 01.11-16.11.2024 г.


Спонсорирани публикации