Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
407
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Белград използва сръбската чалга за геополитика и териториални претенции към страните от Балканите. Смешни и жалки са тези, които извиват морни тела на сръбската чалга, и щракат с пръсти, по команда на чалгаря и нациналиста Джокович, който не е прочел нито една книга. И който е научил английски от треньорите си, където е тренирал.
326
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
321 Наели са този диджей и той си свърши работата, запази достойнството и стила си. Трябвало е, да търсят диджей запростаци и чалгари, сръбски и български..
325
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ТъпатаКамелия подари на сръбския чалгар, националист и номер 1в тениса Джокович, реплики от чипровски килим?! Дали знае, че сърбите навсякъде се хвалят с чипровския килим, който имитират и го наричат "пиротски"? Откраднаха и луканката, като я нарекоха "пеглана кобасица", също и кашкавала ни, като му дадоха име "пиротски сир". Намерението им е, да защитят сръбски бренди с тези български продукти.
324
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
"по въпроси, по които никой не ги е питал." значи той излага цяла българия пред гостенина който имаме, а хората да си мълчат и да не се обаждат?! Човека просто искаше да се весели! Да го превръщат това в будистки обсъждания за и или против поп-фолк което извън контекста! Работата на дж е да весели хората и да прави купон. Даже не мога да коментирам. Излагация беше. Точка.
323
9
 
2
 
! Отговори
Ноле преди 5 часа
Бате пусни ми Луда по тебе, ке си покажим србско простотия пред орута...
322
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Това не е музика, а ориенталска чалгия за друсане на кючеци като си пиян, но клиентът винаги има право. Парите не миришат. На него са му платили да диджейства и ще пуска каквото е поръчано.
321
4
 
15
 
! Отговори
Професионализмът преди 8 часа
изисква преди да идеш някъде да диджействаш да се запознаеш с вкусовете на домакините. Ако не ти отърва - отказваш офертата. Случаят най-вероятно е друг - да се покажем колко сме велики. Изобщо простотия жълтопаветна. Случаят популяризира чалгата повече от концерт на Лепа Брена!
320
1
 
6
 
! Отговори
Някой преди 8 часа
Дали знаеш значението на думата морал???
319
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
И на какво учат младите български фенове, на Гришо и Джжкович, тези които искат сръбска чалга на тенис мач? Да играят кьочек на :Луда по тебе"? Браво, на Гришо, който не обича сръбска ччалга, и никоя такава, че изтърпя сръбската простотия!
318
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Джокович дойде в София, да унижи Гришо и България. Мачът беше шоу, което трябвало да плати Григор, по някаква логика на сърбина, "който загубел, плащал". Сърбинът дори повика дете от публиката да играе, за да покаже, колко му пука за този мач. Но върхът на нахалството му бе, да накара всички да се кълчат на сръбска чалга и тези, които не я обичат дори. Белград използва сръбската чалга за георолитика, с нея цели да покаже, колко сме *** и че българите са всъщност, сърби. Браво, на диджея!
317
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Тоя като син на диктатор ли се изживява или действително е от ДС-котилото. Ама как можело някой да изкаже мнение, без да му дадат право !? Това е работата на народа и изобщо хората, като някой направи глупост и не се усеща, те да му напомнят, белким се засрами, а не да тръгне да поучава.
316
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Погледни го какъв нарисуван изтърсак е тоя к еле ш, какво може да очакваш от такъв оли го Френ
315
5
 
8
 
! Отговори
ЗЛОБЧОВЦИ преди 9 часа
всичко е за душата.какво значение има?това не кой да е!!!Новак си е истински!И тоя мики маус ди джендър си решава да не му пусне "луда по тебе".***.
314
7
 
3
 
! Отговори
Планета Пайнер преди 9 часа
Планета Пайнер планира да направи Новак Джокович почетен зрител на канала и да му връчи Златното дистанционно ! След като кариерата на Ноле приключи и той стане по-малко известен, Планета планира да го привлече за рекламен агент ! Предаде Чалга Пресс.
313
9
 
5
 
! Отговори
Новак Чалгаря преди 9 часа
Батенце пусни ми една чалгичка бе, напълни ми душо моя !?! Не бъди жесток !
312
7
 
2
 
! Отговори
БГ преди 9 часа
Ако диджея е работил без пари заради благотворителната акция, има право да го направи ! Явно не е супер тенис фен и може да не е знаел вкусовите навици на Новак !
311
0
 
14
 
! Отговори
КОЙ преди 10 часа
DJ пазител на културата докъде я докарахме пълен ***
310
20
 
4
 
! Отговори
Марилена преди 11 часа
Жокера се изложи жестоко!!! Хич не му отиваше да се кълчи по такъв начин и да пее на караоке!!!!!Гледах клиповете във вести такъв чалгар не съм и предполагала че е!!! Нямам думи това не беше афтър парти а пълна какафония !!!!
309
5
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 11 часа
Абе изложихме се заради този ,за пореден път.Каквото и да говори ,постъпката му беше грозна и безсмислена.
308
0
 
10
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 11 часа
Хахахха ами те са си го поканили ве ... хахахах трябваше предварително да се уговорят за тая песничка ..

Спонсорирани публикации