Пеевски призова да бъде отзован посланикът на РСМ

Проруският режим на Мицковски проявил "скандална арогантност"
Обновена: 18 сеп 2024 15:23 | 18 сеп 2024 15:23, Петър Бойчев
78
Пеевски призова да бъде отзован посланикът на РСМ
Снимка БГНЕС

"След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава.

Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ!"

Това заявява председателят на ДПС Делян Пеевски в позиция, разпространена до медиите.

"И да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение! Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в европейското семейство", заявява още Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: посланикПеевскиРСМ
Още от Общество
От догодина всеки втори пенсионер ще е беден
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 17 часа
Посланикът на тези нещастници, които не знаят нито какви са, нито откъде са, трябва да бъде изгонен незабавно като мръсно коте!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 18 часа
До Анонимен 68 Ти подписа на президента видя ли го, многознайко? Още повече, че самият той е абсолютно компрометиран като корумпиран. Не харесвам лицето Пеевски, но не понасям да се пишат откровени лъжи и да се пропагандират недоказани клишета. Ти прочел ли си какво и против кого е замислен "Законът Магнитски" и колко е несъстоятелен от юридическа гледна точка? Как би реагирал ако българска администрация те обяви за корумпиран? Ще заревеш, че това е произвол, че това е "народен съд".
71
0
 
0
 
! Отговори
Климент преди 23 часа
***,ама с топки!
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До 97111 - Ти, че не си от протокола, не си, ама вземи се поинтересувай кога се слагат знамената при посещение на чуждите управници в Президентството. Направил те Радев за резил, сам се правиш за резил с глупостите, които редиш, само щото нещо Радев не ти уйдисва.
69
5
 
2
 
! Отговори
97111 преди 1 ден
Русия води хибридна война на Балканите ..Целта сега е Македония и Сърбия ,да не влязат в ЕС . Засега с помощта на такива русофляци ,като Радев ,успяват .Радев е виновен ,за липсата на флага на Македония !Радев - оставка !! Направи ни за резил ,пред цяла Европа ..ОТВРАТ ..Кой организира тая провокативна неофициална среща, но закрита за журналистите. език на омразата към България продьлжа
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
до 66, санкциите са подписани от самия американски президент, затова и христо иванов си подаде оставката, заигра се с осъден по американските закони, не оправда доверието, защо пеевски не ходи никъде в чужбина, защо държи парите си в кеш
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Кои са противПеевски -Значи и х,американците са почитатели на Путин по твоята логика, ако изобщо имаш такава. Затуй го намагнетизираха Пеювски, щот много обичат Путин.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Анонимен 63 Не лъжи, момченце. Пеевски може да е всякакъв, но не е "осъден престъпник", поне не в САЩ. Срещу него са задействани административни мерки, но не от американски съд, а от някаква третостепенна американска администрация. Снкциите нямат никаква юридическа стойност извън САЩ.
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Номбър уан!
64
5
 
2
 
! Отговори
Кои са противПеевски преди 1 ден
Естествено-почитателите на Путин...
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
колкото повече се стараете по форумите да хвалите пеевски, по-омразен става, да не говорим че за нашите съюзници американците е престъпник, осъден за корупция
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
до 60, като искаш, кандидатирай се за президент, спечели и ще те канят в президентски и кралски дворци и резиденции
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
а самият пеевски има ли място в европейското семейство, може ли да пътува до германия например, или до Брюксел, а в Швеция,където навсякъде се плаща с карти
60
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А Р.Р. на кой е човек? То и аз искам държавата цял живот да ме храни и да ми плаща харчовете и да обикалям на разноски на данъкоплатците разни ген-щабни академии по света.
59
4
 
7
 
! Отговори
Мутри вьн преди 1 ден
Христо и пеевски са хора на маджо, това е ясноЛошо е, че няма кой да го разследва за - ктб, булгартабакИма си дьржава
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Прав е,на нищо не прилича,каква е тази мека политика?Нямали сме обща история бре!Дори не е обща,а чисто българска и българските корени на населението,защото никога през вековете не е имало данни за македонци.Тъй като са фалшификатори и искат да заграбят и българските исторически паметници,цар Самуил и българските църкви поведението им е арогантно.Нищо общо нямат със Вергина,къде е Вергина къде е Вардар ,чак при похода на Сашко Македончето минавайки през Вардар на път за Персия им сменя границата
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не се заблуждавайте Пеевски е човек на Маджо
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Защо го обиждате човека. Прав ли е? Много ясно, че е прав! Тия над него в държавата само мълчат.
55
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Пеевски накрая излезна най-нормалния политик. Хайде един от най-нормалните. На друг не му стискаше да се опълчи на Кеша и заверата.
54
9
 
9
 
! Отговори
Голо Бърдо преди 1 ден
Ще гласуваме за Пеевски!