Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!

Цветан Василев е агент на Москва, заяви той
392
Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо! Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Коментарът му е по повод оповестени вчера нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, оповестено от "Да, България".

„Цветан Василев е агент на Москва, който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Русия прави всичко, за да превземе България“, каза Пеевски и добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Отказваме да приемем "престъпното" решение на ЦИК, заяви Делян Пеевски

Днес отказваме да приемем "престъпното" решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви Пеевски. Ние спазваме закона, нека изчакаме решението, за мен ЦИК е опорочена, каза Пеевски. Според него се вижда, че "ЦИК работи за дерибеите и за чужди, небългарски интереси".

Със свое решение от снощи ЦИК прие указания „ДПС – Ново начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ да предоставят до 7 септември документи, че партия ДПС не е част от състава им.

Относно регистрацията на движението за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври и разцеплението в него, Пеевски обвини ЦИК, че е превърната в бухалка.

"Ще има ДПС Ново начало колкото и да не им се иска на всички олигарси, крадци, на мафията в България и на Москва и Путин. Няма как да спрат Ново начало. Другата коалиция е незаконна", заяви Пеевски и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Бъчварова: Кризата в ДПС може да завлече и другите партии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
0
 
17
 
! Отговори
истински мъж преди 1 седмица
Този индивид,ако не бъде застигнат от съдбата на трактора,доктора и пр.,ще лежи дълги години в затвора.И ще му се отнеме всичко.Звучи ви невороятно,но ще стане факт.Много скоро.
343
1
 
1
 
! Отговори
Почетния преди 1 седмица
Дали ще има и други арестувани, или това беше? Осъдени е ясно, че няма как, не им е удобно. По-нататък важните неща изборите... Останалите дерибеи ще бъдат ли осветени? Как са придобили палатите и имотите си, движими и недвижими, Аталай и компания? Българските дерибеи кога ще бъдат показани?
342
2
 
22
 
! Отговори
Читател преди 1 седмица
Благодаря за снимката на Д.Кьосемарлиев,който ни показва образът на един самозабравил се 140-ет кгр. льохман,който вече мисли,че само за него морето му е до коляното.Такова дебелоочие на индивид като този,не е имало в най новата ни история.Хората 98% от тях го ненавиждат,плюет го,а той мисли,че вали дъжд.
341
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На предателита на Родината 5 грама олово в главата. Няма да се размине!
340
1
 
18
 
! Отговори
Галя от послството преди 1 седмица
***, затваряй си зурлата! Имаш работа да вършиш, не да дрънкаш глупости по медиите. Знаеш за оная папка в офшса ми. Ако я извадя, не знам де ще се криеш.
339
2
 
21
 
! Отговори
сусо преди 1 седмица
Нали уж си проатлантик, а магнитски лъжа ли е?
338
4
 
27
 
! Отговори
ффф преди 1 седмица
Разпада на ДПС е чудесна новина.Търпяхме им дивотиите 34 г.Ако не бяхме толкова страхлив и малодушен народ,щяхме де се разправим с тях още през 1990 г.-КС издава решение,че етно-религиозна партия е недопустима.но вродената ни страхливост ни съсипа.Ха сега да видим,дали сме готови да решим този проблем.Но трагедията е,че този дебел индивид,който е допуснат да ограбва народна пара,се прави на революционер.Този на секундата трябва да е в затвора-доживот.Изглежда ми още,че е психично болен.
337
7
 
10
 
! Отговори
absurd преди 1 седмица
Ай сега да видим кой разпределя порциите.Ония дърт прилеп дога се е покрил е дън земя.Скоро ще мирише някой храст. Аз лично бих се накефил на такава новина
336
19
 
10
 
! Отговори
absurd преди 1 седмица
Браво Шиши,щом успя и охраната му да свалиш на ония пъдпъдък,ся вече можеш и да го опаткаш
335
2
 
34
 
! Отговори
Пловдив преди 1 седмица
Това момче,спешно трябва да го отремонтират на 4-ти км.,много е зле,трагедия.Не може,да мръдне никъде,извън България,"персона нон грата",за морал говори,***,долен човек.
334
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грух, грух, прас, прас. Откъдето и да го погледнеш, тоя индивид дори за таксиметров шофьор не става. Как стигна дотук е невероятно и неразбираемо. Но пътят надолу му е гарантиран от него самия. Каквото сам човек си направи, никой не може да му направи...
333
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен А 500 милиона от КТБ ?
332
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мама пеевска, Делянчо мама нахранили си моето гъчи. Още парички от тото ще даде мама сви нкя. Политик с ***- лошо за държавата.
331
3
 
10
 
! Отговори
Ако преди 1 седмица
Някой извади нещо, Пеевски ще извади... бухалката.
330
4
 
28
 
! Отговори
Този дали си вярва преди 1 седмица
Нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, нагъл, Делян Пеевски. На документи е така, НО винаги има едно но. Ние помним и не сме забравили............
329
2
 
6
 
! Отговори
Негър Скиор преди 1 седмица
.........Във Флота казват: -"Жена на борда, носи Нещастие"..........И са прави.........
328
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Торса и лицето на този млад напълнял човек говорят че има проблем с егото. По принцип мут ри те като този не разбират че интелигентния човек ги презира. Лошото е че такива управляват държави с хитрост и наглост. Лицето на една тиква е същото!
327
3
 
33
 
! Отговори
Мечо Пух преди 1 седмица
А кой обезобрази Прасчо в Дубай? Може би тези лоши хора могат да кажат нещо?
326
6
 
31
 
! Отговори
Бг преди 1 седмица
Тоя само кълне Русия и Москва, накрая ще им посне на руснаците и ще му пратят месари ! Месокомбинат "Ново начало".
325
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ШИШИ КАЖИ ЗАЩО ТЕ БИХА В ДУБАИ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ , НО ИСТИНАТА