Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна

Доган и други свързани с него лица нямат правно основание да пребивават в имотите
31 авг 2024 13:18, Анисия Иванова
473
Данаил Папазов: Представете списък на документите на ДПС в Росенец и Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лицата, които твърдят, че в имотите в Росенец и Бояна, има документи на ДПС, да предоставят списък с тези документи на компетентните органи. Това се казва в писмо на Данаил Папазов, изпратено до медиите. Той е категоричен, че Ахмед Доган и свързани с него лица нямат правно основание да са в двата имота.

Ето пълният текст на писмото:

Още по темата

„Във връзка със създаденото напрежение от определени лица пред имота, собственост на „Делта Епсилон“ в гр. София, кв. Бояна, както и предвид разпространяването от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документация и лични вещи на Ахмед Доган, заявявам следното:

Нека лицата, които твърдят подобно обстоятелство, да предоставят на компетентните органи пълен списък с тези документи и вещи и ако действително такива бъдат установени на територията на имота, ще окажа пълно съдействие същите да бъдат предоставени на тези органи, за да бъде гарантирана тяхната неприкосновеност.

Същевременно, изразявам загриженост и притеснение от така създалата се ситуация, както и от възможността да бъде повредено имущество на дружествата, на които съм собственик и представляващ. Но отново посочвам, че както Ахмед Доган, така и други свързани с него лица, нямат никакво правно основание да пребивават в имотите, собственост на „Делта Епсилон“ и „Хермес Солар“ в гр. София, кв. Бояна и в парк „Росенец“, обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези дружества, така и на мен и на моето семейство“, се казва в писмото на Данаил Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от Политика
Илияна Йотова: Стартът на предизборната кампания не е спокоен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зорът не са им документите,а имането складирано в блиндираната зала.
69
4
 
14
 
! Отговори
Шиши Фен преди 2 седмици
Браво на Шиши! Така се прави, а не с някви лодчици-млодчици, акустирания бла бла.
68
2
 
8
 
! Отговори
До 76 преди 2 седмици
ТУРЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕСИ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ОСВЕН ПОДМОЛНО, ЧРЕЗ СВОИ АГЕНТИ И ЕСТЕСТВЕНО, САМО В СВОЙ ИНТЕРЕС.
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ама списък йоk. Нерде списък? ХАХАХАХАХАХА
66
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно Ердоган още има зъб на Доган заради премахването на неговия човек Местан преди няколко години. От друга страна не мига да се представя Турция да подкрепя партия представляваща българските турци и водена от български мафиоти. Така че в крайна сметка очаквам да се появи трета турска партия зад която вече ще застане Ердоган, а тия двете дпс-та на доган к на пеевскк ще се самоизядат. Лошото е че новата турска партия вече ще е и сепаратистка на религиозна основа
65
8
 
4
 
! Отговори
До 65 преди 2 седмици
ТОВА ЗА ТОМОВА Е ТВОЕ ВЪОБРАЖЕНИЕ, ТЯ ИМА СЕРИОЗНИ ВРЪЗКИ ТАМ, КЪДЕТО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРИПАРИШ. ИСТИНАТА КАЗВА. ТОВА, ЧЕ НА ТЕБ НЕ ТИ ХАРЕСВА, СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ.:)
64
2
 
12
 
! Отговори
До 61 преди 2 седмици
Какъв Ердоган ти се върти в главата,бе?Ние сме правова държава,а не турски вилает.И споровете се решават в съда.Ако не ти изнася,прав ти път към Анадола.
63
2
 
2
 
! Отговори
69 преди 2 седмици
ЮНАЦИ...:)
62
3
 
2
 
! Отговори
До 63 преди 2 седмици
НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ БЪЛГАРИ - ЙНИЦИ. ТОВА Е ЦЕЛТА НА КГБ - ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ В БГ. НА ХОД Е ПРОКУРАТУРА И СЪД, НЕ ДРУГО!
61
5
 
11
 
! Отговори
Голямото момче! преди 2 седмици
Ха ха ха,голямото момче мачка Сокола! Рез някът си мислеше,че цял живот ще е на чуждата софра,ще се къпе в лукс и благинки и ще спекулира с етническата карта! Да,ама не,както викаше Бучарката,тоз път няма етнос,а две ДПС-та драпащи за кокала! Аз нямам нищо против Делян Пеевски да направи *** бездомник,безпаричния,даже да го въдвори в затвора! Стискам палци и един глас за момчето от мен,успех!
60
12
 
2
 
! Отговори
до 58 преди 2 седмици
А Румен Радев както винаги ни" лук ял, ни" лук мирисал. Мълчанието на агнетата.
59
3
 
7
 
! Отговори
До до 53 преди 2 седмици
Е щом цитираш Афера си ясен.Томива виждал ли си я трезва?
58
5
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 2 седмици
Така е. Доган и Радев са комбина. А шапката - от КГБ!! То прозрачно стана вече.
57
5
 
5
 
! Отговори
До 51 преди 2 седмици
Дестабилизация на държавата,заради частен спор?Къде сте "българи юнаци"?Защо станахте такива страхливци?
56
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Властта и влиянието на Ахюед Доган идваше от Турция. Интересно ми е защо Ердоган все още не е взел страна? Все пак ако Ердиган държи на турците в България не вярвам да заеме страната на българските мафиоти като пеевски и тоя имотния
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган трябва да излезе от имотите най спокойно и да отиде в някой апартамент. Ако законово вече няма как да си регисттира друга партия и на следващите избори да се яви. И без това ще гласуват за него, но с достойнство ще се измъкне от този цирк!
54
9
 
8
 
! Отговори
До 45 преди 2 седмици
Радев и Доган играят комбина. Доган развали готов кабинет Желязков след изборите на 9 юни 2024. Минути (почти 10 минути) преди да гласуват в НС за новото правителство Доган изпратил съобщения до всички от ДПС да гласуват против. От Радев се вмириса рибата. Сега нови избори и още 100 милиона разходи. Заради Радев е цялата дандания. Той развали готово правителство по поръчка на Радев. А Радев в замяна му дава НСО и екипите, които уредиха неговите 2 избора за президент.
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най ясно лъснаха манипулациите на ДБ
52
3
 
5
 
! Отговори
До 53 преди 2 седмици
ЯВНО НЕ ЧЕТЕШ АФЕРА. ПЪРВО ВИЖ, ПОСЛЕ СИ ПОМИСЛИ
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А Дебелян се е скрил,и Боко се е скрил,другите също.Сеир ли гледат,или се чудят коя страна да заемат,щото идват избори и всеки глас е от полза.Както казваше бай Тодор,да се снишим докато премине бурята.