Симпатизанти на ДПС разпънаха 3 палатки пред сараите

Част от привържениците на Доган ще останат там цялата нощ
Обновена: 30 авг 2024 18:45 | 30 авг 2024 18:00, Красимир Ангелов
146
Симпатизанти на ДПС разпънаха 3 палатки пред сараите
Снимка: БГНЕС

Три палатки разпънаха симпатизанти на ДПС, обявили се в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган, край оградата на използвания от него имот в столичния квартал "Бояна".

Още по темата
Част от симпатизантите на Движението ще останат през цялата нощ тук, съобщиха участници в демонстрацията.

Продължава да е засилено полицейското присъствие около резиденцията. Бус на полицията е блокирал входа, където по-рано през деня ескалира напрежението между симпатизанти и полиция.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от Избори 2024
Около 100 млн. лева ще ни струват поредните избори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Току що гледах как ръчкаха, избутваха полицаите- няма да се учудя ако на някой полицай не му издържат нервите и ги ступа- И ЗА МЕН ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА- ТЪРСЯТ ПРОВОКАЦИИ И ДА ПЛАМНЕ ДЪРЖАВАТА- НЕЩО КАТО ЮМРУКА- ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ- КОЙ ГО ПРАВИ ЛИ- ПРО КРЕМЪЛСКИТЕ ОЛИГАРСИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ- ВСИЧКО КРАДЛИВО ОСЪДЕНО И В ЗАТВОРА!
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Двама симпатизанти на Доган ги нападат комарите през нощта. Бързо бягат и се скриват в палатката си. След малко единият се показва навън, за да види какво е положението. Вижда да се приближава рояк светулки.- Какво става? Как е? -пита го другият.- Ужас! Връщат се да ни търсят с фенери
48
2
 
4
 
! Отговори
Ех,аман преди 2 седмици
И жълто паве тник ли цензуриране???
47
2
 
7
 
! Отговори
Фитока преди 2 седмици
А имат ли готовност чрез прокси партия да участват на изборите,че ако ЦИК регистрира листата на Пеевски при липса на алтернатива поне половината ще гласуват за него за да имат депутати,а след 4 години кой ще си спомня за Доган и сие като политици?Спаха и не свикаха навреме националната си конференция и пак палатки ли ще опъват?Много са мудни и тежки,не че Пеевски е бързак,но е на път да си опече работата.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Луд умора няма
45
1
 
9
 
! Отговори
Мхмм... преди 2 седмици
Хората са казали... Всеки рано или късно си намира майстора. Това се случва в момента с Доган - рухва мита в чии ръце била властта и кой разпределял порциите
44
1
 
6
 
! Отговори
Просто полицията преди 2 седмици
не трябва да ги закача! Достатъчно е само присъствие за респектиране! Тези палячовци само чакат намеса на полицията за да ореват света,***, *** трик. Но друго сценаристите около Доган не могат да съчинят, толкова от доносници,могат само да интриганстват и рушат!
43
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Теренът е собственост на общината.Дали имат разрешение да разпъват палатки.Ако нямат,полицията да разбута палатковия лагер.Около сараите има къщи на нормални хора.Това е тормоз за тях.Прибираш се от работа и не можеш да стигнеш до къщата си заради някаква подивяла тълпа.
42
1
 
6
 
! Отговори
3399 преди 2 седмици
Вънка от чадъра
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Демонстрации. Излагат се. Не стига, че нито ток е плащал Доган, нито заплати на охраната, нито данъци, нито поддръжката на сградите. Сега колкото повече се инатят, по-зле става. Ако искат и кемпери да наредят на тротоара. Ще ги махнат със сила полицаите.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Палатките за Доган и сина му ли са?
39
2
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Другите Да Не Търсят Шиши ???.....Ако Го Намерят - Гаащите Ще Му Цеепнат......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само 3 палатки ли разпънали симпатизантите на пияндето, пълен шейм :)))
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само, че и за палатката се в иска разрешение. Само палатката на Мая Манолова пред сегашното НС беше законна. Помните ли как употреби майките на децата със специфични потребности? И какво постигна? Нищо. Сега ще им съберат палатките както в Пловдив 2 пъти Отровното трио опънаха палатки до Чифте Баня и до хотел Марица. В 4 часа сутринта ги разкачиха и до там бяха. Тези палатки са незаконни като всичко около Доган.
36
2
 
9
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 седмици
Една буря с градушка като орех да мине тази вечер да им върви по вода.
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не месарка а МЕДАРКА
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 29 Какъв разпределител на порциите е този пияница мистик, че бил и философ и хидроинженер горката пионка....хайхахахаха :)))
33
1
 
3
 
! Отговори
В казармата преди 2 седмици
Нямахме канализация. Два пъти годишно идваше една цистерна да изпомпва септичната яма. Викахме и "месарка". Къде отнасяше след това тая гадост, не знам. Източваше я някъде явно
32
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
що се отнаса до "дебелото момче,което му гонабило" :..-ТозиГЛУПАК съчини сценария на СОБСТВЕНОТО си елиминиране !...Само гледайте !
31
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Нее нормалво 20 тодини Доган да пъд ди в най луксозната вила по черноморието. Не плаща датъци, наем, ток, вода, интернет, и всичко останало. За какъв се мисли агент Сава. Това е края на тариката.