Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна

На мястото пристигна началникът на СДВР
30 авг 2024 16:10, Нели Христова
293
Полицейски бусове завардиха сараите на Доган в Бояна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Началникът на СДВР Любомир Николов пристигна пред сараите на Ахмед Доган в квартал "Бояна", където за кратко ескалира напрежението между поддръжници на почетния председател на ДПС и полиция.

На място пристигнаха още полицейски служители.

Още по темата
Минути по-късно няколко полицейски микробуса бяха поркирани като стена пред входа на сараите.

Николов обясни пред Двеждет Чакъров, Илхан Кючюк и останалите приближени на почетния председател на ДПС защо не могат да бъдат допуснати в сградата. По думите му във всички предоставени от членовете на ДПС около Доган материали са докладвани в Районната прокуратура и се очаква прокурорско разпореждане, като отбеляза, че всички документи от Имотния регистър са предоставени.

Шефът на СДВР заяви, че работят под ръководството на Районната прокуратура, от която очаква да разпореди дали полицията да извърши проверка в имота, в който се намират представители на собственика на имота. Именно представителите на собственика на резиденцията, уточни той, са поддали сигнал, че пред имота има струпване.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от Общество
Ако Диона беше във Франция, щеше да отнесе две години затвор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
0
 
! Отговори
Сергей Бесскурин преди 2 седмици
Много съм изненадан и разочарован от ултра феновете на Доган. Застанали пред сараите да го пазят! От кой! Между другото голям процент от тях не са етнически турци, а от миллета (който разбрал , разбрал)
265
0
 
0
 
! Отговори
do 242 преди 2 седмици
Абсолютно прав си, Доган е бил терорист и това е факт, който не може да бъде изтрит от биографията му!!Пеевски знае това и го използва в тая война за да овладее ДПС, но турците или поне 90 % от тях си искат Доган, а помаците, ромите и българите в ДПС искат Пеевски да оглави партията!!
264
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
255 Доган е основател на едно движение, което изпълни ролята си, когато правата на български турци бяха погазени от комунистическия режим в България. Днес той не съществува, беше обявен за престъпен, с декларация гласувана в българския парламент, както и в ЕП, на глобално ниво. Днес никой не нарушава правата на българските турци. Но движението на агента Сава, на ДС -Доган, се *** в партия, която покрива корупция, незаконни дейности на обръчи от фирми и погазва демокрцията, ДПС/Доган.
263
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно, Доган се е самонастаил и в другите помещения на имота, които не са му дадени по този договор. Собственикът има право да влезе в тях и да предупреди Доан да напусне апартамента и двете стаи дадени му с този договор. С което договорът се прекратява. Има такава клауза в него, че Доган може да ползва помещенията, докато собственикът не реши друго.
262
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В договора за наем пише, че Доган ще ползва само един апартамент и две стаи, докато собственикът не реши той са се изнесе. Собственикът реши, Доган да се изнесе и това трябва да стане. Ако е имало предупреждение в посочен в дотовора срок за изнасяне, наемателят трябва да напусне незабавно имота. Ако не е имало такова, а стои в договора, трябва да се даде срок, в който наематели да се изнесе. Собственикът има право незабавно да влезе в другите помещения, които не са дадени на Доган по договора.
261
0
 
4
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 седмици
Поддръжниците на Доган не искат да приемат факта,че Пеевски спира да плаща масрафа на Сокола.Не им се ходи на тютюна ама ще се наложи.Трагедията по места ще е още по голяма.Няма да има работа и Кючук няма да си даде заплатата.
260
0
 
4
 
! Отговори
Копейкин преди 2 седмици
Без страшния агент на ДС пак избутам хората си срещу полицаите. Защо не си с тях, бе Сава? След театъра с "покушението" се скри да краде на воля. Предател!!!! ***!!!
259
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На границата има ли охрана , май няма.
258
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всичко което става е опит за етническо напрежение , който е режисиран от вън. Има например едно лице с мазна физиономия , което обикаля продажните медии и сее злоба и омраза от месеци без проблем и без реакция от страна на държавата щото няма такава ?!?
257
1
 
4
 
! Отговори
Климбо преди 2 седмици
А к'во стана с Черепа...с Мавродиев...с Еврото...с Нотариуса...?Чисти ще излязат всинца,като усмихнатия Софиянски!Всичко тече..всичко се забравя,братя овце!
256
0
 
0
 
! Отговори
Климент преди 2 седмици
До 251.И какво ще стане,я поясни?За едни приятели от ГДБОП се интересувам.
255
0
 
9
 
! Отговори
Вукич преди 2 седмици
Господи!!!Толкова ресурс,за да пазят един мошеник,който лъже братята турци,както българските политици лъжат нас- българите!Анатема дръндарски доносник...анатема Сава!
254
1
 
1
 
! Отговори
иво преди 2 седмици
не са наресили от русия да дестабилизират новото правителство. точно дпс и доган и лукойл в росенец са руски протежета, американците видяха че ще става проруско правителство с герб+дпс и разтуриха масата
253
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Представил договор за наем от 2008 за 3 години... Че той е изтекъл преди 13 години тоя договор + в този договор пише че само 307 а и 308 а стая може да използва наематела + кенефите
252
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган е основательт на Турското национално освободително движение в Българияе нелегална организация набългарски турци, противопоставяща се на т.нар. Възродителен процес. Доган е основательт.
251
0
 
8
 
! Отговори
нн преди 2 седмици
Бълг. турци, са наследили от турците по нашите земи през османско излишното чинопочитание и парадипране с него. Те и сега още обръщението како, батко го имат за задължение, а при соца турчин доктор за тях беше бог. Прави неприянтното повтаряне като латерна на неговите хора, почетният пресдседател д-р Ахмед Доган. Това не е нормално в Б-я, излишно и никому непотребно.
250
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
а Бареков какво дири там
249
9
 
0
 
! Отговори
Мурад преди 2 седмици
Не пипайте д-р Доан да не стане лошо!
248
0
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
ДОГАН БИЛ ФИЛОСОФ. КЪВ ФИЛОСОФ МОЖЕ ДА Е ПРЕСТЪПНИКА?ДОКТОР КАКВА ДИСЕРТАЦИЯ Е ЗАЩИТИЛ И ПРЕД КОГО??ТОВА СА БИЛИ КОМПЛЕКСИТЕ МУ ДА ГО УВАЖАВАЛИ БИЛИ...АМИ ДА ПИЕ ПОВЕЧЕ РАКИЯ.АЙДЕ КЪШ
247
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Той дали е жив въобще?