Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
12
 
! Отговори
Велин преди 2 месеца
Ами, след като ДЕРИБЕИТЕ откраднахте толкова пари, няма да има с какво да гасят. Отивай ти да гасиш, *ВИНЬО, че ше та изгасят тебе накрая!
153
7
 
15
 
! Отговори
До 149 преди 2 месеца
Един устав - само това в чел гламавия шапкар , дето цял живот е на държавна ясла !!!!
152
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
моята конспиративна теория е че и ДПС и Радев са протежета на Москва. Целия цирк е да се попа наратива, че Радев е единственият възможен спасител и няма място за парламентарна република. Радев идва, авторитарното управление по руски модел, живи здрави.
151
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
До Коледа прасето трябва да е заколено!
150
6
 
5
 
! Отговори
До 145 преди 2 месеца
Английски говори само един път и пред него имаше мултимедийна дъска на която вървеше текста. На нея дали пишеше на английски или с български букви, не знам! Разговор на английски да води никой не е виждал!
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голям майтап.
148
4
 
12
 
! Отговори
До 145 преди 2 месеца
До АнонименОоо, тука си говорим за тотално различни класи. Цял вагон книги делят Радев и Пеевски!
147
2
 
10
 
! Отговори
. преди 2 месеца
Тоз Пеефски като каже "аз" и спирам да чета нататък... Трябва да има "ние", а не "аз". Аман от такива нарциси.
146
0
 
11
 
! Отговори
ббб преди 2 месеца
а власващите толкова години не помислеха за това, при положение, че шефът им е пожарникар...
145
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да ни гонят от ЕС и НАТО, след като не споделяме ценности,пълни сме с проруски политици,троянски кон, да ни гонят! Да ни спрат всякакви фондове и финансиране,да свършим с кирливата Русия като 1989 ! Това заслужаваме, щом за 35 години нищо ново не научихме!
144
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не е лошо преди да плюе върху президента , първо да се научи да говори , защото аз само едно мутренско мучене чувам . Президента съм го чувал да говори на български и на много добър английски
143
1
 
14
 
! Отговори
badabum преди 2 месеца
Идва Коледа и за Шиши....
142
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
абе високо планински джентълмен,ти защо не отидеш да гасиш,едно твое извъргаляне ,знаеш ли каква просека ще оставиш ?
141
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има обединение на най-големите капацитети в парламента Пеевски и полковник Марков .Сформира се нова партия от двамата .Партията ще се казва "300"
140
2
 
20
 
! Отговори
Родопски чешит преди 2 месеца
Засега само дебелото прасенце е принудено да кацне, колкото и да го опитват се да исчистят или рекламират, но дебелото няма шанс.
139
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НС взема решение да иде на среща на държавните глави на НАТО за да потвърди позицията на България за подкрепа на Украйна...тоз казал че няма да иде щото бил за Русия! Егати старшината!
138
2
 
22
 
! Отговори
Диетолог2 преди 2 месеца
Свиняяяяяяя дебела мазна е тоя!
137
19
 
2
 
! Отговори
реалист преди 2 месеца
Колкото и да не го харесвам Шиши е единствения политик, който говори понякога за проблемите на хората. На другите въобще не им пука. Ленчето вчера даже философства нещо по телевизията, а България гори и се вижда тотално невежество във всички държавни структури, пожарникати снимат с телефони, пристигат празни пожарни, защото ако ги напълнят няма да минат и 50км, а горивото е откраднато още в началото на годината. Истината боли много. Техниката е стара и наподдържана, всичкипожарникари са връзкари
136
0
 
13
 
! Отговори
Диетолог преди 2 месеца
*** дебела мазна!!
135
0
 
15
 
! Отговори
Оня преди 2 месеца
Свинаяя, дебела, рунтава и смела.