Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
19
 
! Отговори
от северозападО преди 1 месец
На последните избори, тоя закръгленичикия и зависимите от него, като Митко Галата от Монтана, от Борован, та до Брегово горе купуваха, баце, гласове за страх! Как мислите станаа втора сила?! После изборите биле честни! Нема кък да стане!!
173
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
шишо, докато пердашиш деса атанасова защо държиш певачката цвети янева под ключ и не й даваш да излиза навън ?
172
0
 
17
 
! Отговори
Derebey преди 1 месец
Когато бсп отпадна, дпс технически стана втора
171
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе тебе Доган ще те тури у ред!
170
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Махленски приказки. Какво прави и не прави президента,не е свързано с разпада на ДПС. На тоя му гори под краката,а говори за държавата че гори!
169
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей ***, държавата си ти за съжаление, що не отиваш да гасиш. А се свинееш с костюма гигантски в парламента на климатик. Само дрънкаш и покрадваш яко, а нищо не правиш. Мръциндел, запъни си пръделника тлъст
168
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Пеевски вече има соб - Че е популярен, популярен е, ама неговата популярност по-добре да я няма човек. А авторитет е имал и ще има на куково лято.
167
18
 
11
 
! Отговори
Пеевски вече има соб преди 1 месец
Пеевски вече има собствен авторитет. Никой не може да му го отнеме. Той е по популярен от цялото ДПС взети заедно. Те никога не са имали такъв лидер. И няма да имат. Пеевски беше техния шанс.
166
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даган Спиртосания не знае на кой свят се намира.
165
8
 
11
 
! Отговори
ПОДКРЕПЯМ ДЕЛЯН, НЕ преди 1 месец
ПОДКРЕПЯМ ДЕЛЯН, НЕ АГЕНТ САВА ОТ КГБ!!! ЗАД ДОГАН СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ОТ ОБРЪЧИТЕ МУ ОТ ФИРМИ. СУЛТАН ДОГАН НЕ Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
164
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствената книга,която е Чел Зеленият Чорап е Устава .Друг е въпросът дори е запомнил нещо.И не ми говорете нещо положително за тоя посредствен човек,който подкрепя *** лер,Това е все едно да подкрепяш Хитлер през 1945,март месец....
163
15
 
12
 
! Отговори
БРАВО! преди 1 месец
Пеевски може да е всякакъв, на аз предпочитам него пред феодалния владетел, заобиколен от обръчи и раздавач на порциите Доган. Пеевски само трябва овреме да се откаже от Буда, иначе губи... избирател
162
2
 
6
 
! Отговори
- преди 1 месец
Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори, защото след тези избори няма да са в парламента. Чакат порциите с паричките от ЕС да си ги разпределят
161
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Hагло, противно и дебелокожо човече без капка чувственост
160
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС
159
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
4 са книгите-Боен устав,Устав за вътрешна служба,Устав за гарнизонна и караулна служба и Дисциплинарен Устав! Вий го изкарахте че една книга чел, а той цели четири! Достоевски!
158
11
 
13
 
! Отговори
Прав е преди 1 месец
A за какво изобщо дондуркаме доказали се рашиски слуги като Фигуранта, трътлестата му заместничка както и антуража им , чиято годишна издръжка е колкото на Враца и областта и ? Каква е реалната полза от тази институция ? Толкова ли сме богати както и послушни роби на руските имперски интереси ?
157
4
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Деляне, колко пъти трябва да ти се повтаря че си т.п. Президента е летец и не е пожарникар, пожарникар е Бойко който ти е ортак. Да призоваваш Президента е глупаво защото нямаш пълномощия. Призовавай Бойко да гаси, но го попитай знае ли от коя страна се държи маркуча. Ако не знае ти му покажи, имаш опит с маркуча на Ахмед и не само.
156
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що за същество трябва да си , за да си избереш такъв шоп ар за лидер ?
155
0
 
17
 
! Отговори
Истина преди 1 месец
Много празни приказки говориш С това показваш, че от нищо не разбираш о колко жалко свин..парче си