Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял

ДПС предлага председателски съвет за пожарите
18 юли 2024 10:36, Нели Христова
306
Пеевски: Аз призовах Радев да кацне, той пак е излетял
Снимка: БГНЕС

"Аз го призовах да кацне, той пак е излетял. Отишъл е на прием, човекът си се разхожда, церемонялна функция на президент, не си е на мястото, не свиква съвета по национална сигурност, а държавата гори", заяви Делян Пеевски за президента Румен Радев пред журналисти в Народното събрание.

Пеевски обяви, че ДПС ще предложи да има председателски съвет, където да бъдат поканени отговорните министри и да се види от какво има нужда държавата.

Още по темата
"Ако трябва, да се направи корекция на бюджета, да се купят хеликоптери, да се отпуснат средства за обезщетение. Чудовщино е положението. Къщите са изгорели и държавата трябва да си е на мястото", допълни той, като отбеляза, че вчера реално правителство си е било на мястото  - премиерът, министърът, но не е имало с какво да работи.

"За мен положението е брутално от техническа гледна точка", заяви председателят на ДПС. Той изрази благодарности за помощта от страна на Турция и Чехия.

"Трябва да свършим работа за хората, другото е абсурдно", заяви той. Запитан дали има време това правителство да свърши тази работа, той отговори, че има, но ако започнат веднага.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
26
 
0
 
! Отговори
До 213 преди 1 месец
Те в Русия събират войничетата от улиците с калашници,като е смел пилот да отиде да помогне на братята , те търсят много такива като него
213
2
 
2
 
! Отговори
До 213 преди 1 месец
Беше , минало свършено време , преди 7 години, и аз бях някога на 30 години
212
2
 
12
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
един вид под формата на критика проправяме път за още едно учреждение пълно с нупаджии и бакалаври от нбу
211
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България се гордее с Президента - смел пилот в небето и умен политик, подкрепен от два и половина милиона избиратели - няма равен на него Български политик
210
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ало Дилянчо маме не са ядосвай.Между другото Президента има представителни фунции но май и тях искате да му орежете така че ваша е вината а не негова! Има си служебно правителство то трябва създаде кризистен щаб Дилянчо .Така че не реви по медиите само ами си върши работата ако знаеш и какво работиш де че май и това не знаеш.
209
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
те следващите избори чукат на вратата и тогава ще станеш депотат ама друг път.после следва нещо с оптика и има няма 9 грама
208
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата има достатъчно пожарникари на брой, но слабо обучени и мотивирани да си лежат и да вземат заплати, а когато се опре да работят, търсят хиляди оправдания , че не са си свършили .работата. Не може.Няма високопроходима техника, няма достатъчно автомобили, няма екшън план за критични ситуации.А я си представете, ако стоте БТР - и дадени на Украйна като излишни бяха преустроени във високопроходими пожарни машини и цистерни, ами стотиците унищожени високопроходими машини - ако това имуществ
207
0
 
29
 
! Отговори
Пампи преди 1 месец
Нали искаше парламента да управлява.След промените в конституцията, обяви че изземва управлението от Президента. Когато Радев управлява,преяжда с власт.Когато не му дават да управлява пак същитеНедоволстват. Нарезаха държавата и армията и ги пратиха на вторични суровини.Навремето от танк Т 55 направиха противопожарна машина.Американците казаха никакви такива машини,режете всичко.
206
35
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Нашето президентче плува, лети си , снима се гол до кръста като Путин, тя и неговата изгора си го нарече, позьор, Еми такъв си е наш Руменчо, какво като държавата гори
205
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прасчо ти можеш да призоваваш нещо само ако си в тоалетната
204
2
 
15
 
! Отговори
1 см преди 1 месец
Това Шишане може ли да се отлепи на 1 см над земята?
203
3
 
29
 
! Отговори
234 преди 1 месец
Тоя с неговите глупости, безотказно отразявани от всички медии, ми напомня много на ранния Бойко Борисов.
202
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПЕЕВСКИ Е НАПЪЛНО ПРАВ.
201
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отдавна Радев трябваше ,да бъде изправен ,пред Военен съд ,за държавна измяна !!!! Този некадърен ,злобен.завистлив руски кавал ,върна България 15 години назад ,от деня в който вдигна юмрука !!!!!!!!!!!!
200
17
 
3
 
! Отговори
преврAT преди 1 месец
СКАНДАЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ! В момента се извършва преврAT срещу Пеевски .
199
0
 
22
 
! Отговори
Едно наум преди 1 месец
Там в пожарите един ядосан дядо си спаси само пушките . Четири броя . И торба бранекета. Той носи две и бабата две.
198
0
 
6
 
! Отговори
Хвани единия преди 1 месец
Одари другия , все едни и същи търтяи на държавна ясла , и народ загубен ходи да ги избира и легитимира и те така оправия няма
197
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този намагнитен грухтар няма ли да зацепи най-после,че е абсолютно никой за да казва какво да прави ПРЕЗИДЕНТА на БЪЛГАРИЯ,зад който стоят 2,5 милиона избиратели! Житейската съдба на РАДЕВ е да лети,а на дебелия плъх е само да скимти от злоба и безсилие! И да престане да демагогства със загрижеността си за хората,защото той е в групата на дерибеите,които унищожиха стотици хиляди човешки съдби! Жалък и много смешен мегаломан,има нужда от психиатър!!!
196
1
 
19
 
! Отговори
Бабите от сканапейка преди 1 месец
Що бе пеевски ? Да не ти се опразнил скута . Или кафето свърши.
195
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А докога журналистите ще бъдат *** на тоя? Защо постоянно ни занимават с него?