Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО

Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, каза той
Обновена: 28 юни 2024 10:27 | 28 юни 2024 10:21, Нели Христова
161
Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО
Снимка: БГНЕС

“Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да се съсредоточим”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

ПП-ДБ по-рано поискаха нови правила за избор на антикорупционната комисия, защото част от кметовете им са атакувани.

“Не знам Терзиев какво знае, но в София всеки ден е хаос”, смята Борисов.

“Няма нито една търгувана поръчка, което значи, че другата година нищо няма да се случи. Той вижда, че не владее материята, а това което направиха само предизвика нов хаос, няма да се учудя сам да си тръгне”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него кметовете, изредени от ПП-ДБ, върху които има натиск, съсипват градовете си, но не са и спазили закона. “За БНБ и несъвместимостта на Андрей Гюров с поста му като подуправител-това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за шеф на БНБ, който дойде от Международния валутен фонд”, припомни Борисов.

Лидерът на първата формация в парламента уточни, че знае, че позицията на България на срещата на НАТО олицетворява приетите решения в парламента. “Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти. Не знам причината поради която президентът реши да не отиде”, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Политика
Запрянов: Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ти ли не знаеш, ах гиди селски тарикат. Ни чул,ни видял ,пълен пас. Защо тогава не побликувате по зицията на служебното Ви правителство за да разбере целият български народ какво му готвите?
85
3
 
12
 
! Отговори
Реконтра преди 4 дни
Аз пък знам: защото ще накарате президента там да прочете изявление, с което не е съгласен. Искате България да прати войски в Украйна без знанието на парламента и народа, ама после да обвините президента за това. Само че няма да стане: отговорността за това си е ваша.
84
1
 
6
 
! Отговори
Ех преди 4 дни
Не се притеснявай,бе ще направят магистрала по улицата ти.Човека магистрала е на линия,дай си координати.
83
4
 
9
 
! Отговори
Прос преди 4 дни
Президентът ли искате да излезе виновен,после да го плюете . Е твойте кметове какво правят бе,в община Тервел,ще слагат слънчеви батерии,от коя фирма са, колко пари са на данъкоплатците, никой не знае.едно се знае през идния мандат ти направиха ремонт на блока,сега за сметка на данъкоплатците ще си направят фотоволтаици.а родителите ми живеят на ул .21,в село Жегларци,тревата е до небето ,не се виждат къщите,улицата.защо 70 години плащаха данъци,да си правят брод в тревата а зимата партини.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонименми пусни един билет в урната де
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Господи, избави България от ГЕРБ ДПС! Господи, не искам да чувам от главанаци, Ами няма кой
80
4
 
11
 
! Отговори
678 преди 4 дни
Не мисля ,че президента иска да им види проскубаните американски мутри.Които ще искат половин България уж да ни пазят от лошия Путин.Ще гледаш как шоколадови американци с обърнати джуки скокнали от палмите се разхождат по черноморието .
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
до 89, 85% сгрешени протоколи?
78
1
 
8
 
! Отговори
Здравейте Дебили преди 4 дни
Пак гласувахте за същите нали? И закво гласувахте изобще?
77
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
що така, главчев каза че няма да допусне президента до срещата в НАТО, военният ви министър също
76
2
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 дни
Като помощник метач.
75
9
 
24
 
! Отговори
Факт преди 4 дни
Защото е достоен човек а не марионетка, всички виждаме в какво се превръща нато, една агресивна организация за правене на войни и смърт.
74
4
 
13
 
! Отговори
днъкоплатец преди 4 дни
Гоуема работа си Баце? Даже Тръмп ти стоеше прав и те питаше колко хартиени самолетчета ти трябват, а ти го помоли да му ги платиш предварително като за истински.
73
6
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 4 дни
служебен премиер няма работа на подобни седенки там отива главнокомандващиятзатова се отказа за да не правим родината си още по омаскарена българия е внато и ес без референдум
72
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами аз да те светна тогава Борисов. Радев не е съгласен с позицията на НС за Украйна и политиката, която водим в това отношение и за разлика от повечето политици той не е двуличен и не би си сложил подписа под нещо за което е против
71
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ГЕРБ и ДПС започнаха унишожаването на България и както виждам те ще го приключат!
70
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Някой от драскащите тук има ли представа, какво са решили назначените министри. Как може да носиш отговорност за чужди решения, при това неизвестни. Хак да им е на великите умнокрасиви "йористи", които забъркаха от простотия такава кашотина и дадоха властта в ръцете на Пеев, чрез неговите пуделчета. Абсолютни аматьори и инфантили придошли отвъд океана, но нямащи капка мозък
69
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ако наистина има Бог дано ни спаси от ГЕРБ и ДПС! Другия вариянт е да не чакаме Бог или някаква национална катастрофа, а просто гласувайте срещу тях! Има и вариянт на масови протести , ако не искате да гласувате! Но се борете срещу мафията! Те не са Българи, не са и Турци! Тяхната нация е безаконието и краденето.Те убиват даже и неродените Българаи и Турци!
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 71 С мен не могат да направят нищо комрад, що си фантазираш разни работи :)))
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Представители или свързани хора с ДПС и ГЕРБ може да направят каквото си поискат с Вас и никой няма да си мърдне пърст за това! Само може да сте виновни, набити, убити и вкарани в затвора!