Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?

Президентството: Радев отказа среща, за която домакинът не бе готов
18 юни 2024 13:29, Елка Василева
253
Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно естествено е държавният глава да откаже среща, за която домакинът не е готов, коментираха за БТА от прессекретариата на президента несъстоялия се разговор с премиера на Черна гора Милойко Спаич.

Още по темата
Държавният глава Румен Радев пристигна на 16 юни на официално посещение в Черна гора. Радев бе в Черна гора по покана на черногорския си колега Яков Милатович. На 17 юни Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Яков Милатович и съпругата му Милена Милатович в президентския дворец „Плави дворац“ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Малко по-късно Румен Радев трябваше да се срещне и с министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич.

По-рано днес в. „Виести“, позовавайки се на черногорското правителство, съобщи, че планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла. Тя е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, но се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане. Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график, според изданието. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен Който защитава пропутински президент, значи е копейка и не обича родината си. Кратко и ясно. Все пак копейките са малцинствена група. Това е.
170
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Зелен чорапЕми дай нещо де, така и за теб може да се говори. Примери дай, иначе слага на ника "скъсан"
169
5
 
8
 
! Отговори
До 163 преди 1 седмица
До Анонимен 163 Кой смята, че Радев е фактор, че да ги е страх? Никого не може да измете Радев. Тук не е Русия. Беше избран, защото опонентката му беше неподходяща. Вторият път, защото избирателната активност беше изключително ниска и той лъжеше, че е евролантик. Хората не ходиха до урните, не знаеха, чесе преструва. Чак сега се издаде, че в путинист. Което го обрича на падане отвисоко. Ако е реалист, вече се е сетил.
168
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тук чувствам хора които са против всички българи и хора които защитават българският президент. Толкова ли много мразите родината и сънародниците си?
167
2
 
8
 
! Отговори
Зелен чорап преди 1 седмица
Ха ха ха,радев чист и честен!колкото първата ти любовница!
166
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе деса е в климакс и,и сее допишкало! Какво толкова! А рундьо е кавалер!
165
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименТе България не бръснат, не президента, и това е в следствие не на неговата работа, а на парламентарната работа. Толкова много избори за толкова малко време показва липса на каквито и да било проекти, само мрънкане за пари, а после крадене. Радев е чист за сега и това не се харесва на политиците
164
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо не е мятал юмруци по черногорците?
163
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Газ пикаят евроатлантическите либeрaсти само като чуят " Радев " . Защото знаят ,че каже ли нашият Президент : " С мене ли сте ? Да ги изметем !!! " - спукана им е работата. Че затова скимтят.
162
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Черепа знае много, но за Радев, не съм чул или чел да говори???
161
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Проблемът не е че Рундьо си е тръгнал! Хубаво е направил! Въпросът е ,че никой не го бръсне за слива където и да отиде! Достатъчно е да видиш как оная кобила го води една крачка пред него! Прилича на не до маслен който случайно е попаднал в шкембеджийница
160
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименТова нали знаеш че са легенди, а насреща няма нищо което да го докаже.
159
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей, я се стегнете и стига мрънкали против президента. Не ви е виновен за нищо до момента, а може би това е което ви притеснява, че няма вина. Свикнали сте да се държите един друг за топките с компромати, точно като тези за които всички знаем и хора които не можете да увините ви дразнят защото топките са им на свобода, нали
158
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 152 Кражбите на Радев ще проличат след управлението му. С колко е ощетил държавата в полза на Русия. То си е пак кражба. И моралния ущърб да разделя хората. И да размахва юмруци. И да лъже откровено пред цяла България. И да шпионира прозорците на Боко с дронче)))) И да забравя удобно финансирането от Черепа и издигането му от Нинова на този пост. Я се скрий!
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това бяха номера на путин! Да кара да го чакат! Ама в Сингапур и Япония го отсвириха тотално ,а Ердоган го държа 30м. прав пред залата и джуджето се кротна тогава и спря с тези номера!
156
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Срещата не е била наложителна, а само пожелателна. Президента Радев не е длъжен да чака, особенно когато е поканен. Все едно да ме поканят някъде, аз да отида в уреченото време и да ме карат да чакам, е няма да чакам, даже ще кажа на този който ме е поканил, следващият път като иска да се видим да дойде по-раничко, за да не се получават такива сконфузни ситуации.
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Евала баце! Голяма грешка! Само в столицата Подгорица живеят 200 000. Официалната им статистика е над 670 000. Но! Това е преброяването без планинските райони, където просто не ги броят заради трудна достъпност. Питат ги по телефона, ако се свържат. В сравнение с Русия християнското население е 87 % от общото, в Русия е 47, 3%. България е къде по-голяма, а сме на 169-то място в света, черногорците на 109-то. Като нищо ще ни стигнат. Не е хубаво да си шовинист като сърбите и руснаците, Рундьо!
154
1
 
5
 
! Отговори
Рр преди 1 седмица
Деса беше гладна и бързахме да ядем плескавици.
153
2
 
2
 
! Отговори
До про100киро брейка преди 1 седмица
Я си поскачай там и не пиши глупости
152
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименЕееей, ама добре сте се обучили от хамериканците, "крадеца вика дръжте крадеца". Вероятно, ако не беше Радев, до сега нямаше да има нищо за крадене в тази държава.Колко много пъти наостри ушите на хората и зададе неудобни въпроси. Вие дето само го плюете, какво очаквате да направи?