Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?

Президентството: Радев отказа среща, за която домакинът не бе готов
18 юни 2024 13:29, Елка Василева
253
Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно естествено е държавният глава да откаже среща, за която домакинът не е готов, коментираха за БТА от прессекретариата на президента несъстоялия се разговор с премиера на Черна гора Милойко Спаич.

Още по темата
Държавният глава Румен Радев пристигна на 16 юни на официално посещение в Черна гора. Радев бе в Черна гора по покана на черногорския си колега Яков Милатович. На 17 юни Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Яков Милатович и съпругата му Милена Милатович в президентския дворец „Плави дворац“ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Малко по-късно Румен Радев трябваше да се срещне и с министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич.

По-рано днес в. „Виести“, позовавайки се на черногорското правителство, съобщи, че планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла. Тя е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, но се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане. Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график, според изданието. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Даже тези 4 минути чакане са много. Щом срещата е в 17:00 човек с достойнство в 17:00 или ще влезе на мястото на срещата или ще си тръгне
190
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При Митрофанова на секундата ли влиза?
189
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Представям, ако не беше среща с черногорския пример, а с руския патриарх!?
188
5
 
5
 
! Отговори
<><> преди 1 седмица
Министъра на Черна Гора да не се съобразява и да кара който и да е Президент да го чака ? Неуважение към личността и държавата която представлява ! Ама то отдавна сме научили особенно еврогейците да не се съобразяват с България и българите .....имат ни за ВЦ :) Президента ни трябваше като кученце да го чака пред вратата онзи да се накани да излезне ли ? Българин = послушко !
187
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Достойно поведение на българския президент. Защо ли другите ни политици не са като него? Защо не се държат като българи, а се държат като слуги?
186
1
 
3
 
! Отговори
Баси преди 1 седмица
Излагацията!
185
4
 
9
 
! Отговори
Путлер Капут преди 1 седмица
Гадев даже още чака кремльовския султан да дойде на посещение.
184
5
 
7
 
! Отговори
Гумен Гадев преди 1 седмица
Кажи му военен и не го обиждай повече.
183
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При Путин, щеше и 4 дена да чака!
182
4
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 1 седмица
Ако беше Бойо да чака Деде Байдън ....можеше да усъмне и накрая да му се поклони както при всяко ръкостискане с подобни ...както се кланя и на баба Меркел ....на такива срещи тоя който закъснява иска да покаже кой е по голям ! Президента ни постъпи достойно , а не да чака като просякиня подавки !
181
8
 
8
 
! Отговори
ppp преди 1 седмица
кво друго очаквате от епилирания руски патриот
180
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименБългария си има само един президент и като българин, мога да защитавам само него.Благодаря, но приключвам с коментарите, бъдете здрави.
179
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз пак да кажа-не са се срещнали, защото няма смисъл някой да се среща с нас. По-добре с някоя чиновничка от Посолството, защото има повече авторитет от нашите политици и знае правилната посока.
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 172 Защитавайки Този президент, защитаваш руския, който ни обяви за вражеска държава. Това не е 100% българин, а по-скоро предател на българските интереси. Те не съвпадат с руските никак, въобще и хич. Само не ми излизай с номера за някакви гейове, защото руските са най-многобройни и са пръснати по целия свят. Само дето в Русия си траят, заради нацистката им държава.
177
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До АнонименМи стани ти президент да те видя дали няма да си "шпионин".
176
2
 
7
 
! Отговори
Ученика преди 1 седмица
За което другаря президент Румен Радев беше готов със срещата с другаря Зеленски като заучи написаното и подаденото му от другаря Путин листче, на което пишеше "Крим е руски!"
175
2
 
7
 
! Отговори
Рядко щастие преди 1 седмица
Жеги са. Кой знае какво развалено е ял преди това. Стискал е 4 минути и е казал: "Не мога повече отивам да дррискам". Човещинка е. Не можем да му се сърдим. На всеки може да се случи.
174
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 162 Да не е луд. Не иска да свърши като Алексей Петров. Чакаш на теб ли да каже. За финансирането на Радевите протести се доказа. Другото - след време. Едно по една. Сега Радевите служби държат устите на мнозина запушени. Може да е магистрирал пилотаж в Щатите, но шпионажът му е по руски тертип. Даже се опита да шпионира Тиквата с дронче - по стар навик. Няма да се учудя, ако е развил кариера доноси и подлизурства. Щото всички "верни на партията бяха отличници". Това не е аргумент.
173
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв точен президент имаме. Цепи секундата.
172
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защитавам българският президент и това ме прави 100% българин. Всички останали изказвания са меко казано дебилни. Кой президент да защитавам, може би Зеленски или Байдън, че аз съм българин, какво общо имам с тях.