Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди преговори за кабинет
Обновена: 15 юни 2024 20:46 | 15 юни 2024 20:15, Анисия Иванова
764
Николай Марков: България да спре военната си помощ за Украйна

Лява, дясна или центристка позиция ще заеме най-новата политическа партия в българския парламент - "Величие"? В единия вектор виждаме партии, които имат открито проруско говорене и проруски политики, които се заявяват ясно и открито. От другата страна, има група партии, които заявяват прозападни и евроатлантически позиции, които на нас не са ни ясни какво точно съдържат. Това коментира в студиото на БНТ председателят на партия "Величие" Николай Марков.

Критерий за евроатлантизъм няма въведен в българското законодателство, каза той и добави:

"Ние не искаме да защитаваме прозападни евроатлатици, докато не ни се изясни какво съдържа това. Искаме да знаем конкретно какво ще се случва в България, ако се направи правителство. Нещо много ясно, което всички български граждани искат да знаят. Искат да знаят това правителство с какво ще се занимава, колко време, какви срокове и какви ще бъдат резултатите от това правителство."

От "Величие" са готови да участват в изслушване преди същинските преговори за бъдещо управление:

"Има покана за изслушване, а не покана за преговори. Ние не знаем какво ще правят, за да преговаряме. Искаме да разберем каква е позицията на тези, които ще формират правителство по темата Украйна. Нашата позиция е, че това са два братски народа, които воюват в една глобална война и нас не ни устройва нито да умират украинци, нито руснаци. Нито смятаме, че българи трябва да отидат да умрат там също. Това е нашата позиция", подчерта Марков.

Той е категоричен, че България трябва да спре военната си помощ за Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


764
Още от ЕС
Цветелина Пенкова: Амбициозните цели за зелената сделка не са практични и работещи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
617
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 6 дни
Според Николай Марков, бащите на нашите Възрожденци били "Въшльовци"!!! Този е далеч от България...някъде в Азия се намира!!!
616
2
 
2
 
! Отговори
Сциентолог преди 6 дни
Сциентоложки план "Bulgravia" за Балканския полуостров".......plan to unite the countries of Bulgaria, Greece, Albania, and the entire former Yugoslavia into a single, Scientology-controlled megastate."....."...The Bulgravia project was introduced in the early 1990s, when the Church of Scientology and other opportunists of all kinds recognized that the economic and political situation in the Balkan region was extremely fragile, and thus ripe for infiltration and control. " https://balkanist.net/scientologys-balkan-holy-land/ Моля някой да преведе
615
1
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 6 дни
Азиатските орди на Путин от буряти,калмики,чечени, мордвини,якути,узбеки,фино-угри и прочие са налазили православните земи!Сатаната Марков не иска славянска Украйна да се спаси!
614
1
 
0
 
! Отговори
До 646 преди 6 дни
Поздрави (припомни ми Георги Караславов). Дано не е това :)
613
2
 
1
 
! Отговори
Дали? преди 6 дни
Дали този камък, който падна в блатото не е по-различен от другите ? Щото голям голямо вой се вдигна....ще видим !
612
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Философията на Соца е близо до философията на сектата . В соца. най известна е приказка - за свинско със зеле. За едни остава постното зеле .
611
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"
610
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И Вапцаров е подведен . Но се е осъзнал все пак. И в Соца първите в кърви паднаха , вторите Първи станаха . И за Живков се носят различни факти.
609
1
 
3
 
! Отговори
Генерал Тартюф преди 6 дни
Тайна служба на сциентолозите е OSA (The Office of Special Affairs (OSA), прочетете в Интернет, има и филми за тях, плашешто е. Нещо като мрежата от ,,Воини на светлината "на Марков, по книгата ,,Воини на светлината" на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията.
608
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА
607
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Наскоро Карбовски умуваше че ,, ....ако аз бях злото, щях да се скрия в СЯНКАТА на доброто." Мисля че това би било Перфектната и ужасяваща стратегия на злото. Мислите че за един Безбожник е проблем да ходи до Атон, да целува кръст, и да чете Евангелието с пропагандна цел?
606
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Никой не отрича поетите Х. Смирненски ,Н. Вапцаров. Но едно е да пишеш стихове , друго е да носиш взривове . Както се казва в поговорката - дума дупка не прави .
605
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Изпадналите млади социалисти от власта в ГДР - то . След обединението на ГДР с ГФР Останали с празни джобове , без професия . Се набутаха в сцентиоложиата църква в Копенхаген . Да си разтегат лафове за розовия социализма . Такива и от България ги има , като Марков
604
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В кървавия Червен Тих терор от 1944 - 1958/ 60 г/ Се казваше - първите в кърви паднаха , вторите станаха Първи .
603
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Марков е соц. Тарикат. От малък е набарал начина да изкарва леки и бързи пари . Както казваше Т. Живков , важно е да набара Дамара. Или на баницата мекото и на работата лекото.
602
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Затова Вапцаров от затвора преди разстрела пиши - Опомнихме се но вече беше късно. То межди другото много комунисти и социалисти бяха подведени от тази философия. Вела Пеева се самоубива.
601
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 626. Напълно си прав . Мошеник в политиката
600
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Той не само не е вярващ, той е мошеник.
599
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Вапцаров , като млад е подведен от наемателя руски царист , но после соцоалист / в къщата в Банско на дядо му Н. Вапцаров и баща му Йонко / да е в Коминтерна . Както и да снабдява партизаните с взривове от Сопот военния завод . Не напразно Цар Борис казва на Йонко Вапцаров , Абе мътят ми главата на синът ти. И Цвятко Радойнов е негов приятел в конспирацията.
598
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тези са загубили доверието на хората, преди да се закълнат пред НС. Бедни наивни избиратели (Бедни ми Йорик - Шекспир)