Нови кадри: София Прайд в развитие, още пъстри участници

Вижте още снимки от центъра на София
Обновена: 22 юни 2024 18:44 | 22 юни 2024 18:44, Александър Попов
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава тазгодишното издание на "София прайд" в центъра на София под жаркото слънце и високи температури. На сцената продължават музикалните изпълнения, а в 19 часа се очаква да стартира и шествието по улиците на София.

Вижте кадрите на нашия фотограф Димитър Кьосемарлиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
0
 
2
 
! Отговори
До 289 преди 3 дни
Това ти ли го написа: "Всички нетолерантни българи под строй и извън България. Насила, ако трябва, текезесари долни"? Значи си наясно, че нетолерантните към всички българи са на прайда, нали? Ми нека си отиват там, където приемат тяхната нетолерантност -какво правят още тук, сред българите?
314
0
 
3
 
! Отговори
Горките преди 3 дни
Идея си нямат какво е пред тях...
313
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 дни
Тая новина не е ли вече остаряла.Прайда нали мина? Защо я въртите.Дайте нещо от днешният ден.За прайдове-майдове ще пишете чак догогина.Не може до тогава да държите една и съща новина и да заема мястото на по-съществените и актуални новини.Напишете нещо за инфлацията и цените.
312
0
 
1
 
! Отговори
Внимателно преди 4 дни
Warnings about HOMOphobes /creatures aliens//НА този парад са засечени същества с големи размери известни като"ХОМОФОБИ'НАд 2000 са преминали от София към Черно море. Две същества се следят около Бургас в момента. Спомнете си атентата в Бургас .тогава предупредиха за ГОЛЯМ ХОМОФОБ проникнал на парада. НЕ Е ясно как се активират..
311
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Как се се изгаврили с пудела, абе интересно ми там при кучетата защо няма обратни? Еми защото като дойде мъжкия първо се сбиват да опложда най-здравия след това не пита *** дали е Б или не.
310
4
 
15
 
! Отговори
Не е клетва преди 4 дни
Който разпространява и популяризира тази ерест го чака божие наказание. Драскачи, преписвачи и редактори, собственици на медии и т.н.
309
3
 
10
 
! Отговори
Хуманно решение преди 4 дни
Трябва да се действа така, както при чума. Заразените от гей идеята трябва да бъдат изолирани и да си живеят по тяхно му без да заразяват и обществото. Те са тумор.
308
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Всички нетолерантни българи под строй и извън България. Насила, ако трябва, текезесари долни" _________ __________ ____________ ами, съгласно написаното от теб, което "пращи" от толерантност, ти следва да си първоТО в строя, "насила, ако трябва", нали така...
307
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
То едно нормално същество няма, аман от тези и тяхната врявя, че ние "ненормалните" не ги разбираме. На една снимка има разчекнато нещо, което се дезодорира ли, разхлажда ли!? Казарма и Белене!
306
2
 
28
 
! Отговори
Отвратен преди 4 дни
Нищо нормално не виждам. Болни и объркани същества с претенции за уникалност. Препоръчвам им да прочетат приказката за Кралят който платил да му ушият невидими дрехи.
305
3
 
23
 
! Отговори
преди 4 дни
Като гледам бая рехаво е било.
304
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Когато цифрите говорят, е ясно кое е по-необходимо - парад или шествие: България население 1989 почти 9 милиона. България население в момента едвам достига 6 милиона.
303
3
 
29
 
! Отговори
На връх Петдесетница преди 4 дни
Срам и позор за розовите пеликани от ПП-ДБ-СС и преди всичко за Терзиев! Безбожници!Отгоре на всички са и пълна нула в управлението на София, да не говорим за държавата!
302
3
 
26
 
! Отговори
до 289 преди 4 дни
Ново Белене за вас !Единственото,което предизвиквате в нормалните хора е отвращение,не толкова за ориентацията ви,а за афиширането и опита да втълпявате,че това е нормално!Никога няма да приемем друго освен мъж-хена,баща и майка .
301
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 4 дни
Снимка 23 - Кончита, ти ли си?
300
3
 
59
 
! Отговори
художника преди 4 дни
Има два пола. Едните ходят на уролог, другите на гинеколог. Всички останали - на психолог!
299
11
 
1
 
! Отговори
Аре Кере преди 4 дни
До Анонимен 315: Ако говориш за участниците в пътното транспортното движение на България съм напълно съгласен. Там нещата наистина са така, само че изразното им средство е автомобил, и бих казал че по най-нагъл и демонстративен начин го показват всеки ден. А от това им поведение страдат наистина много хора. Но май ти тука ми говориш за по-скоро няколко човека облекли се с шарени парцалки че едва ли не съсипват България , да ти имам и разсъжденията.
298
4
 
36
 
! Отговори
Деди преди 4 дни
Да хванеш една дебела недокастрена гьостерица и да налагаш тия цветни "пеперудки" и "пеперудковци" докато им посинеят задните части и да помнят, че газят свещенната българска земя! Място за тези хубостници и хубавици няма у нас!
297
13
 
10
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 дни
Пълно е с копейки на този прайд.
296
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Отвратително.....много хора с психични проблеми, породени от липса на внимание и любов като малки и проявяващи се в по-зряла възраст. Жалко