Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш

Лидерът на ДПС зове медиите да не замитат случая
21 май 2024 15:09, Петър Бойчев
344
Пеевски за записа: Чудовищно, зловещо, ПП са обрасли с кеш
Снимка БГНЕС

"Нещата са чудовищни. Надявам се медиите да дадете гласност и да не се замете под килима, защото такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, скандали след скандали. Тези хора - ПП-ДБ - са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа".

Така съпредседателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред журналисти в кулоарите на Народното събрание записа с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова.

В отговор на въпрос Пеевски допълни, че ДПС е подкрепило ПП-ДБ, за да има България редовно правителство и не съжалява за това решение.

Още по темата
"Но никога не сме знаели какво се случва и какво правят тези хора. Българските граждани видяха къде са им парите - те са влачени от контрабанди, складирани. Бившият вътрешен министър Бойко Рашков е гуляел и  пудели са му носели кешовете", каза още той.

Съпредседателят на ДПС отговори на Асен Василев, който в неделя обяви, че Бойко Борисов е искал да става президент, а Пеевски - премиер. Председателят на ДПС не отрече тези думи, но заяви, че амбиции за премиерския пост имал и Асен Василев, който искал да заеме поста при втората ротация след Мария Габриел.

Той добави, че Асен Василев е предлагал още да е вицепремиер, а ДПС да има както министри, така и вицепремиер в кабинета.

"Лично в присъствието на г-н Цонев, Асен Василев лично ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му мечта бе да стане премиер след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от ДПС министри, дори вицепремиер. Всичко това му е отказано. Мечтите им на тях са само за власт", категоричен бе Делян Пеевски.

Пеевски твърди още, че Христо Иванов е искал да стане президент, за да "ликвидира "Продължаваме промяната" и да оглави дясното пространство.

"Аз не желаех да общувам с Христо Иванов, защото знам неговите обвързаности с олигарха Иво Прокопиев, той е просто прокси. Г-н Цонев ми го натресе, тази Шехерезада, една година ме убеждава. Христо Иванов каза, че иска да бъде президент, имал нужда от подкрепата на ДПС. Важно е да ликвидирам ПП, каза ми той, да стана единствен лидер на дясното, след това и да стана президент", уточни съпредседателят на ДПС.

"Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов", допълни Делян Пеевски.

По думите му съпредседателят на "Демократична България" му е предложил да бъде премиер, а Бойко Борисов да бъде пенсиониран. Пеевски не отговори на въпрос кога са водени такива разговори, но заяви:

"Аз споделих на г-н Борисов, че искат да го пенсионират. Затова сега му казвам и днес - ако той някога смята да управлява с тези пуделчета и те ходят да му драскат на вратата в Банкя, да знае - те идват със зестра много каруци с кеш."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
1
 
6
 
! Отговори
до 197 преди 3 месеца
До до чичоБГ се упралява диркетно от КОЗЯК 16 в Лозенец демек от САЩ !
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до чичо По-големи глупости едва ли можеш да съчиниш , що и за това все пак малко акъл требе .
194
2
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 месеца
Шиши, а ти си намагнитизиран с кеш
193
1
 
4
 
! Отговори
ДО 195 преди 3 месеца
До АнонименВ БГ е така защото " народа " е яко *** и го допуска за това !
192
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До до 189.. Батка , нещо не си мЪ разбрал , за какво иде дума , не ти сФащам намека !
191
9
 
5
 
! Отговори
до чичо преди 3 месеца
България от 80 години се управлява от Кремъл. Армията ни беше унищожена по нареждане на Кремъл, за да ни се случи това, което се случва в Украйна. Ако Украйна беше паднала, следваше Молдова и след това - България. Така че, украинците/каква ирония/ в момента пазят спокойствието и на БГ русофилчетата. Що се отнася до НАТО - в момента те възстановяват армията ни, но няма да е лесно, пълно е с кремълски предателчета.
190
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Живеем в странни вречена , колкото си по tup толкова си по-успешен . Ум ми не побира тоя що го извлякоха от корупциите му и го натикаха за председател на политическа партия , каквато и да е тя .
189
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен---188 И какви са резултатите от управлението на герб : България на всички последни места в ЕС , по всички показатели , и подаяние от 50 лева от герб . ПП-ДБ вдигнаха пенсиите и заплатите , ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ 50 лева .. Няма таван на пенсиите , има 3 600 лева , а не 1 800 лв. при герб !С това ли се ''ГОРДЕЕТЕ'' ???
188
5
 
4
 
! Отговори
до 189 преди 3 месеца
Ти май си мислиш, че "джипа на Киро"/който всъщност е на НСО/ е жив и яде хора? Пич, прекалено много американски филми си гледал. Сигурно любимия ти е "Мотоциклет-вампир" а? Ха-ха-ха-ха. Ей, една опорка не можете да сглобите като хората.
187
0
 
3
 
! Отговори
до 143 преди 3 месеца
До Анонимен за да живеят едни добре- тоест богато трябва други да са зле особено в бедни държави като БГ където и народа е и мн про2ст на всичкото отгоре ! ТА ТАКА С БГ !
186
2
 
8
 
! Отговори
Чичо преди 3 месеца
До Анонимен 178-Армията ни бе унищожена по искане на НАТО.Заради тях нарязахме ракетите,съкратихме персонала и разпродадохме техниката.Заради тях подарихме всичко на Украйна.Русия точно обратното.Беше ни въоръжила до зъби и имахме достойнство.До 1990г България имаше 420 самолета и 120 хил. армия.Сега е 28 хил. и имаме чертежи на 10 самолета.Тези работи не ви ли ги казват от посолството бе младеж?
185
8
 
9
 
! Отговори
Възраждане за Б-я преди 3 месеца
А най хубавото е ,че небинрната розова и ж***топаветна гнилоч от ППДБ-ЛГБТИ отече у отходния канал и си отиде дето и е мястото -на политическото бунище .
184
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП ще има повече гласоподаватели , ако НЕ Е СЪС ... ДБ !!От Дб / ДСБ / , започна РАЗПАДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
183
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз и моето гласуваме за ГЕРБ не на шарлатаните не на крадците не на убийците отиват при чалгарите каквото и да правят и пак избори избори избори докато заминат съвсем шарлатанските мошеници
182
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички от ППДБ в затвора до живот! За малкото време на власт съсипаха всичко до което се докоснаха! Излъгаха за всичко и само крадяха! Къде са мостовете по Дунав? Къде са по-евтините магистрали след уж спрените кражби? Къде са милиардите откраднати по схемите на Асен Василев?
181
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 187 пази седа не те срещне джипа на Киро че няма да можеш да гласуваш за Киро шарлатанският убиец кажи и на твоите близки да се пазят
180
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коментиращите тук злобари окончателно ме убедиха да гласувам за ППДБ. Пичове, това ли беше целта ви? Ако да - добре се справяте. Хе-хе...
179
7
 
12
 
! Отговори
до 180 преди 3 месеца
Аз ще гласувам за ППДБ. А ти, като кълнеш, бърши си чат-пат пяната от устата, че си замязал на милиционер.
178
1
 
10
 
! Отговори
скулий преди 3 месеца
това явление не зная как се наричам да взимаш бизнес и да превръщаш българите в крепостни селяни да им взимаш всичко да им откраднеш евросубсидиите да вземе всички възможни фабрики малки фирмички да пускаш така наречени супермаркети като кам маркет. новата вериги мини Мара и всичко това с цел да направиш българския гражданин беден и обикновен работник и същия тоя човек да изрича тези думи не зная как може да се определи....... :(
177
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
мафията отново настъпва, никога повече тия крадци ! стигат им 12 години !