Вижте сараите на Ахмед Доган в Росенец

В луксозното имение влезе екип на Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 сеп 2024 19:53 | 4 сеп 2024 19:30, Инна Ангелова
89

Ден след като “Боянските сараи” на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бяха отворени за медиите, днес  екип на Bulgaria ON AIR беше допуснат до летните сараи на почетния лидер на ДПС в Парк "Росенец".

Резиденцията е построена на терен от 180 дка на нос Чукалята. От там се открива прекрасна гледка към Остров "Св. Анастасия", на която Ахмед Доган обичал да се наслаждава.

Архитект Калин Тихолов е проектирал луксозното имение. Неговото име се свързва с не един палат по българското Черноморие.

Летните сараи разполагат с частно, яхтено пристанище, прекрасна градина и външен басейн. Вътре в резиденцията има ресторант, зала за конференции, където са се провеждали важните срещи с актива на ДПС, винарна и киносалон.

Вътрешен асансьор отвежда на втория етаж, където се предполага, че се намира апартамента на Ахмед Доган. На терасата има джакузи.

Резиденцията разполага и с луксозен СПА център. Навсякъде в имението има картини, сред тях и портрет на Кемал Ататюрк. Пред лятната резиденция все още има полицейска охрана.

Вижте репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от Общество
Отделяме повече време за сън, но не и за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
9
 
! Отговори
Ами преди 2 седмици
Сигурно ще си ги отнесе на оня свят. То бива, бива алчност, ама аман! И всичкото това го има, щото бай Хасан на село бъхти от сабахлян за жълти стинки. Противоестествено е да живееш в несъразменен лукс в сравнение със своите събратя. Грознои жалко!
27
5
 
5
 
! Отговори
Да бе! преди 2 седмици
Досега всичко това е ставало, защото още не е изгорял Кремъл.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Винаги може да се направи разликата между човек само с пари и човек с пари и още нещо. Доганя е човек само с пари. И е струпал некво бхаратско рококо... Е...щом му харесва...
25
1
 
15
 
! Отговори
До 28 преди 2 седмици
Нищо няма да видят. Избирателите му са неграмотни и не ползват интернет. И да видят нещо по телевизора, няма да му обърнат внимание. Тези хора са превърнати в крепостни селяни. Те не осъзнават какво се случва. Имат си там едни тартори и каквото им кажат това правят. Гласуване под строи и да не се вдига много шум. Това беше най големият провал на прехода! В някой райони ги върнаха в 17 век.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Такива резиденции на новобогаташи има стотици,нацвъкани из цялата страна.Дъртият спиртомер не му издържа вече черния дроб .Къде са турците да бранят Сараите.Му ха хааа
23
3
 
13
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 седмици
май освен цар си имаме и султан :)
22
1
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
как 20 години соколът ползва двете резиденции на папазов и изведнъж трябва данапусне кои нареди на папазов да го изгони
21
2
 
14
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 седмици
хубаво да го видят изберателите му!
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съмнява ме собственика Папазов на сараите в Росенец и Бояна дали е влизал някога в тях.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе убава работа ама...
18
1
 
13
 
! Отговори
Пacuтo преди 2 седмици
Иgeaлнo зa бaзa нa HATO!
17
0
 
11
 
! Отговори
хаха преди 2 седмици
Има пари - угажда си. Сега дали ще проверят собственика на този имот който уж изгони Доган от там? Как е придобит този имот?
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Конфискация и на гилотината :)))
15
1
 
18
 
! Отговори
Рай4о Кравтта преди 2 седмици
17 и е по е бвал млади и тесни про с титутки и е шмъркал от колумбийската стока нонстоп на държавна издръжка.Рай му е било.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има и един "дворец" в село Дръндар и един хотел в село Рибарица. И двете са изоставени. Плюс десетки други "сараи" на много места из страната които са регистрирани на подставени лица. Ще се изненадате и колко много хотели, ресторанти, и комплекси със басейни също са построени с парите на ДПС и Доган. Стотици са из цялата страна.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гласувайте за този пропаднал алкохолик!
12
4
 
11
 
! Отговори
Sahin Osmanoglu преди 2 седмици
Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем турски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира под 10 стотинки за левче. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!
11
1
 
29
 
! Отговори
Хейт преди 2 седмици
Представяте ли си дядката как е живял през последните 30 години? Представа си няма какво е да плащаш ток или парно, да чистиш, да си пресмяташ разходите по магазини, да се блъскаш в градския транспорт, да бачкаш до изнемога и да се страхуваш поредния разбойник да не те обере или претрепе. Слуги са му готвили и чистили, охранители са бдели да не му падне косъм от главата, шофьори са го карали в лимузини. А той само е крепял етническия мир от яхтата или от басейна, пийвайки си марково уиски.
10
1
 
9
 
! Отговори
Да те е срам че си преди 2 седмици
Българин!
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми те не са на Ахмет Доган.Кво да ги гледаме.Доган едни жилище не сие построил с политика тръгнал да се занимава.Ако сериозно такъв човек ни е командвал през прехода то е ясно защо сме се докарали дотука.

Спонсорирани публикации