Очевидец на ужаса на АМ “Тракия” разказва подробности

Боряна Конова: Човек рискува живота си да спаси непознат
3 сеп 2024 14:10, Инна Ангелова
13
Очевидец на ужаса на АМ “Тракия” разказва подробности
Снимка: БГНЕС

Вчера АМ “Тракия” беше блокирана с часове и се извиха километрични опашни след като два ТИР-а изгоряха. В социалните мрежи Боряна Конова разказва от първо лице за случилото се и героизма, който вижда, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Бях свидетел на истински героизъм”, пише Конова в социалната мрежа. “Магистрала "Тракия", посока София, 5 км (съвсем в началото на магистралата) има катастрофирали 2 камиона. Буквално преди минути е станала катастрофата. Пожар и превозните средства горят. В един от камионите (който беше почти целият в пламъци) имаше още човек. Шофьорът може би е в безсъзнание, не е излязъл”, казва още в съобщението си жената.

“Човек, който предупреждаваше всички да отстъпят, защото е опасно, рискува живота си, за да успее да спаси този на напълно непознат! Надявам се да няма жертви!

Бях първият обадил се на 112, което беше странно, защото вече имаше наспирали коли и немалко наблюдатели.
Дано всички оцелеят и този мъж, който е готов на такъв риск, бъде благословен! Дай Боже повече такива хора да има и да живеем в по-добър свят!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ТИРинцидентАМ
Още от Общество
Максим Стависки започна да отдава луксозната си вила в Царево под наем
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
7
 
! Отговори
Кьорчо преди 1 седмица
През 10-15 км има коли на Пътна помощ. Коли на МВР няма. Особено няма в петък, събота и неделя. "Тракия " се нуждае от постоянно МВР присъствие. Предишния министър се опита нещо в началото, но после големата политика го пое и той забрави. Сегашният го интересуват изборите, доган и обслужването на 500-600 изнежени политически г-зове.
11
3
 
0
 
! Отговори
да вика хеликоптера преди 1 седмица
да наплиска и ще изгаси пожара . после 2 влекача ги каеат горелите за скрап и после почистват платното . котков така беше , ами големи пламъци . има статистика . 1000 камиона, рейсове, си изгарят . Как стават незнам . Сега и с тротинетки масово се пречукват .
10
3
 
14
 
! Отговори
.|. преди 1 седмица
Тираджиите карат дълги часове без почивка и се унасят. Стават големи бели. Нечовешко е. Като усетиш, че заспиваш, сети се, че можеш да спреш и да си починеш, да пиеш вода и да си наплискаш лицето.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
6-ти, 1600 е нищо, нито ширината е проблем.. В една Германия, по сходни по ширина магистрали минават 16 000 на ден (че и поввче).Мога и да ти цитирам кои са. Стават инциденти, и в 99% е неспазване на дистанция по рядко заспал шофьор.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
само се замислете как камион не вижда друг камион спрял аварийно. това е камион не е колело, съответно шофьорчето е блял някъде
7
1
 
12
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 1 седмица
До СПОРЕД МЕН,ти беше там и измери дистанцията ли? Само искам да ти кажа, че камиона беше на аварийки там в 7:20ч. сутринта и е стоял там до трагедията!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не е прокълната магистралата, а е тЕсна. 1600 тира минават всеки ден във всяка посока.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 4 Знаеш ли колко плаща един ТИР за да моне по магистралата? И знаеш ли колко трябва да ти стане винетката ако ги няма тировете?
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тирове, тежки самосвали, джипове!
3
3
 
22
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 1 седмица
Причината е неспазване на НЕОБХОДИМАТА дистанция. Всички сме виждали, как ТИРове карат на дистанция от 5 метра един след друг със 100 км/ч.
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НАИСТИНА, ПОКЛОН ЗА ГЕРОЯ, СПАСИЛ ЖИВОТ!!! НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕРОИ СА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, А "ГЕРОИЗМЪТ " НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ Е КОЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОТКРАДНЕ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ФОНДОВЕ. СЪСТЕЗАВАТ СЕ.
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тази магистрала изглежда е прокълната.Не минава и ден без катастрофа на нея.Държавата да търси причините и да увеличи сигурността,дали с повече камери или физическо присъствие,но този ад трябва да спре.