Как се оправда шофиращия с колене и ръце зад тила на "Тракия"?

Вчера той е бил спрян на територията на Царево
Обновена: 30 авг 2024 13:45 | 30 авг 2024 13:45, Нели Христова
57
Как се оправда шофиращия с колене и ръце зад тила на "Тракия"?
Снимка: Facebook

Преди дни мъж беше заснет да кара на АМ "Тракия" без да държи волана, а ръцете му нагло бяха зад тила. На видео, публикувано онлайн, се виждаше, че дой дори сменя ленти, което означава, че е управлявал автомобила с колене.

Оказва се, че пред полицаите нарушителят е заяви, че има заболяване.

Вчера водачът е бил установен и спрян на територията на Царево, съобщават от "24 часа".

Пред полицаите от морското градче мъжът обяснил, че получил схващане на врата, затова пуснал волана в опити да се разкърши и намали болката.

Това са несериозни обяснения, поведението на водача е било рисково, за което той ще бъде санкциониран, коментира пред наш репортер директорът на ОД МВР Бургас ст. комисар Емил Павлов.

Тъй като обаче нарушението е извършено на територията на Областната дирекция на МВР в Пловдив, шофьорът-нарушител ще бъде разпитан там и ще му бъде връчен акт. В полицията в Царево той е получил само призовка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от Общество
Ако Диона беше във Франция, щеше да отнесе две години затвор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
25
 
2
 
! Отговори
ZZZ преди 2 седмици
К'ви са тези глyпоси! Всеки със стаж над 10-15 години го прави от време на време това. Когато си часове на пътя и особено на права магистрала, няма вариант да не пуснеш в даден момент волана и с двете ръце, основно за да се разкършиш и в този случай задължително придържам волана с крак. Абсолютно заяждане е това по-горе, от хора които никога през живота си не са държали волан, но иначе са големи oтвoрkoвци!
30
1
 
10
 
! Отговори
бл преди 2 седмици
"Това веднага ще падне в съда. Никъде не е записано в правилника с ръце или с крака трябва да се управлява МПС. " ... Чакай да падне! В закона е записано че по водачите трябва да управляват и и контролират МПСто. В съда обвинението ще каже че автомобил не може да се контролира с колене и искам да видя защитата, която ще каже че може.
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нещата са ясни. След 45 години комунизъм, 10 години пълен хаос, 10 години фалшив царизъм и 15 години герберастия вие кво точно очаквате от 2024 лятото?!Обществото е в тотален упадък и от тия, които изброих герберастията е най-лошото от всичко след като културата на мутрите, селящината и всичко селско не само беше оправдано и валидирано, но се превърна в желано и насърчавано поведение.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Навик- човекът може да е бил колоездач.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поне 3000 лв глоба и година без книжка! Че и лъже като дърт..
26
14
 
2
 
! Отговори
Ама Другари, преди 2 седмици
Когато минавате на червено е ок, когато навлизате в насрещното е ок, когато изпреварвате на забранено е ок, когато правите десен завой от крайна лява лента пак е ок, но когато някой пусне волана за 2 секунди - аууу, уби ни. Айде стига с това лицемерие.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слаба работа. Мистър Бийн е недостижим :)
24
6
 
0
 
! Отговори
Адвокат преди 2 седмици
Това не съм аз. Това не е моята кола. Аз не съм бил тогава там. Точка. Кой каквото иска да доказва. Не е АТСС, не е направен законно записа със санкция от съда - точка. Можете да го хванете за ... волана. Какви доказателства имат КАТ - никакви. А и кой точно член от закона нарушава? Опасно шофиране - каква неправилна маневра е извършил? Нека пробват. Ще ги осъди на поне 5к обезщетение.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ох горкият схванал му се е врата. В съда сигурно ще каже, че е е неизлечимо болен. Да го ожали човек!
22
0
 
17
 
! Отговори
Кръгъл идьотин преди 2 седмици
При толкова ранени и загинали по пътищата "управлява" с колене?! Всеки път като прочета за такъв безумец се моля на Господ да се претрепе сам някъде, преди да е претрепал невинни хора.
21
4
 
0
 
! Отговори
ммм преди 2 седмици
може да е карал с третия крак?! на мене, за да шофирам изобщо не са ми необходими ръце. Не се вижда на камерите, ама обикновено е така
20
0
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
и/д/и/о/т
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 20 А в правилника по тази твоя мааалоумна логика пише ли, че нямаш правото да си изкараш краката през прозореца, умник? Казвай бързо веееее!!!!!
18
9
 
1
 
! Отговори
Валерко преди 2 седмици
В правилника някъде пише ли изрично, че не може да караш без ръце :)))
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Проста математика. Шофьора е бил видян в Царево, а е заснет на Тракия някъде до Пловдив. Голяма глава, рижа коса се вижда, тънки устенца. Това е шоп, бе! А тука някакви софиянчета второ поколение, чийто родители най-вероятно са докарани в София като най-верни на партията, се възмущават от провинцията. Защо?!
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тук в Беларусь такъв ще му отвъртят зад тила, че всички болежки ще му отминат
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Щом има заболяване, пречещо му да управлява безопасно автомобил, да му се отнеме книжката и готово!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 10 Не си добре с тиквата всеки случай. Ако шофираш без колан защо те глобяват като те снима стационарните камери или те засекат катаджии? Говорим за без колан бе! Какво остава пък да караш без ръце???? Кажи ве, умник смееееешен?
13
0
 
7
 
! Отговори
Козарчето Салил преди 2 седмици
А по надолу какво ли има, в скута му ? а :D
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
еми няма как да ви хареса оправданието щото човека е държал волана със средния, така че на който не му аресва или няма или му е много къс, си има докторя които се занимават с тези проблеми:))))