Радев: Политиците се скриха във фейсбук или хванаха гората, чакам ги да се върнат

Очаквам да направят анализ защо се стигна до пропаст между българите и партиите, посочи президентът
12 юни 2024 12:42, Стела Стоянова
352
Радев: Политиците се скриха във фейсбук или хванаха гората, чакам ги да се върнат
Снимка БГНЕС, архив

"Очаквам участниците в изборите да направят своя задълбочен анализ за това защо се стигна до дълбоката пропаст между българите и партиите. Отказът на мнозинството да вземат участие в изборите е показателен – те не се идентифицират с черния ПР, с предизборните послания и най-вече с поведението и действията на партиите.

В една парламентарна република от партиите, спечелили изборите, зависи как ще се развива държавата. Тяхна е отговорността оттук нататък и те не могат да избягат от нея.

Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти в Шабла", предаде БГНЕС.

Още по темата
Във връзка с думите на председателя на ДПС Делян Пеевски, че президентът работи върху бъдещ политически проект, Радев отвърна:

"Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер, тук има думата медицината".

Провалът на системните политически партии тласкат все повече граждани към наказателен вот и търсене на алтернатива. Всяка нова партия тепърва трябва да разкрива и да отстоява своите позиции и роля в Народното събрание, коментира Радев.

Запитан кога ще бъде свикано новото Народно събрание и насрочване на консултации с политическите групи, президентът отговори с въпрос:" Как да бъде свикано – едните лидери се скриха във Фейсбук, други избягаха по селата, трети – хванаха гората. Чакам ги да се върнат."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от Общество
Инспекцията по труда: Все повече непълнолетни у нас работят
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Президентът" е най-големият подслушвач на Републиката. Няма как хора да бъдат подслушвани без неговата благословия. ПП-ДБ правилно се изнесоха в гората. Смятам, че всяка партия трябва да прави така при важни обсъждания. Без Възраждане - там няма какво да се подслушва. Всичко им е едни и същи лафове. За какво да хващат мазоли на ушите Радевите служби.
315
4
 
2
 
! Отговори
Ром'с преди 1 седмица
)))Браво Радев ...точно в 10-ка ..с Това че се скриха Като мишки и Чака да се върнат ...разсмя се
314
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Некадърник, ам пълен. Хем грозен, хем нахален, хем, където отиде, само ни излага. Сега взе да прави стриптийз шоу. Гнус! Пфу!
313
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВСИЧКИТЕ ДИПЛОМИ НА РАДЕВ СА ДО ТАВАНА, НО ДА УПРАВЛЯВА НЕ МОЖЕ! ВВС БЯХА РАЗЦИТИ-ТЕХНИКА НЕГОДНА, СЪСТАВ НЕПОДГОТВЕН,ЗАЩОТА НЯМАТ НАЧИН ДА ИЗПЪЛНЯВАТ МИНИМАЛНИТИ ЧАСОВЕ ПОЛЕТИ.ДВАМА ПИРОГИ ЗАГИНАХА,КАТО ЗА ЕДИНИЯ,ЛИЧНО РАДЕВ ИМА ПРОПУСКИ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТА.ДАЛАВЕРИ И ЛЮБОВНИЦИ! ВДИГНА ЮМРУК И ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА И СЕЕ ОМРАЗА! ОТ ЛИЦЕТО МУ САМО ЖЛЪЧ!ИНТРИГИ !ПОГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА И ДАДЕ ДЪРЖАВАТА НА КРАДЕЦА КОКОРЧО И ПРОСТО КИРО!НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ
312
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев, знаеш го анализа: това всичкото е резултат от твоето управление. Анализирай само себе си и своята вина. Ти не си началник на парламента, че да им искаш отчет. Виж го ти. Можеш да помолиш учтиво. Може да ти дадат отчет, ако са на кеф, но няма как да ги задължиш. Пък анализ да ти правят психиатрите. Време е да ги посетиш.
311
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 298 Мнозина могат това същото, че и доста повече. Избран е за президент, не за китарист. Не става. Толкоз!
310
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До МУТРИ ВЪН ! Неграмотно написани коментари излагат автора си и не убеждават в правотата си. Довърши си образованието, после се изказвай.
309
7
 
6
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН ! преди 1 седмица
Мутренските времена не са свършили.България още живее в девведесете години.България не е Европа,и скоро няма да бъде.България е в мазната прегръдка на мафията ,.Боко и Щищи са лицата на мафията,но са само едни марионетки.България е проядена от корупция,беззаконие,и е в морален упадък.
308
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Предпочитам Натали Трифонова пред Рундьо. Хем е по-работлива, хем по-умна и има визия. Няма нужда да се съблича пред масите за рейтинг. И под скъсан чул ще изглежда добре. Трябва акъл, не мускули.
307
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 301 Стига пробутва биографията на Радев, идентична с биографиите на всички комсомолски секретари-студенти и деца на партийци по онова време. Само го излагаш.
306
9
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 седмица
Да си стоят там, като се върнат, само раздават и малкото останало и се чудят в коя угодна война да ни бутнат
305
6
 
14
 
! Отговори
Този преди 1 седмица
Прилича много на Тодор Живков. Не е от същото село, но ни води и той към съветска република. Е, защо ядохме жабетата хора?
304
5
 
15
 
! Отговори
А преди 1 седмица
А Радев, се разкри като явен путинизъм.
303
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До 301 - Това, че не го харесваш, не означава, че не става за президент. Съвсем добре си става.
302
4
 
13
 
! Отговори
До 301 преди 1 седмица
Е, и какво от това, за пилот може и да става, но за президент не става!
301
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро просто за Радев: "Това е моят президент". Ха,ха,ха, след алабалата какво стана? Кирил Петков е политически труп, дори няма достойнството на Христо Иванов, да си подаде ставката.
300
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще падне голям смях, ако излезе още един пикантен запис. ПП,ДБ се страхуват и от сянката си вече, защото винаги някой ги подслушва и записва докато Лена от парапета си говори на каруцарския жаргон: "шефче", сглобка", "ще изчезнеш"...
299
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като чета ми става ясно ,че коментаращите са спонсорирани от Лойко и Шиши
298
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев e завършил и Военната Академия Г.С.Раковски, командно-щабен профил, като първенец на випуска. Доктор по военни науки е, защитил е дисертация на тема Създаване и използване на системи за тактическа подготовка на авиационните екипажи и подразделения през 2000 г. Това е преди да замине за Air War College на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ.
297
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Целувай ръка на Бойко Борисов че някой му звънна и му нареди да сложи Цецка Цачева за кандидат президент през 2016г.