Helpbook: Малка тясна уличка, дупки има си, да си счупиш я краката... я главата

Вижте част от сигналите, получени в платформата
26 юни 2024 18:30, Анисия Иванова
11
Helpbook: Малка тясна уличка, дупки има си, да си счупиш я краката... я главата
Снимка: Helpbook

Недостъпната градска среда затруднява и дискриминира хората с увреждания, и за съжаление грижата за тях още не е на ниво. Да, изграждането на помощни съоръжения е скъпо, много скъпо, но необходимо.

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за пощенски клон, който не е пригоден за безпроблемното обслужване на хора в неравностойно положение и майки с колички. Предвид факта, че това е обект на държавна институция, недопустимо е той да остава недостъпен за част от гражданите, пише в сигнала.

Сигнализираха ни за замърсени площи и разбити пътища из цялата страна. В район „Искър“ от заведение редовно се изсипват отпадъци в зеленината около него като битови отпадъци и развалена храна.

Наш потребител се обръща към отговорните органи с въпроса докога ще се тества търпението на жителите и гостите на Провадия заради огромните дупки в и около града: "4 години чакахме Неволята да запълни дупките, които потрошиха автомобилите ни и представляват предпоставка за ПТП. Но уви, неволята и сега не идва с новото ръководство. Пълна безстопанственост в предвид, че си плащаме редовно данъците? Дупките са навсякъде, затова не ви посочвам адрес. Пълен срам и позор за нас!“

Завършваме днешния обзор с нетипичен сигнал отново за лошо състояние на пътища: „Малка тясна уличка, намираща се до центъра в град Елена. Дупки има си горката, можеш да си счупиш я краката...я главата....а в най-добрия случай и колата! Тревичка зелена, която я краси, чака гости тези дни да настани! Очакват се влечуги разни, но пък много разнообразни! Та, така де вижте колко е красива! Възрожденска улица, която се затрива! Поетът Емилиян Станев някога живял е там, но сега срам не срам живеем ние там!“

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Снимка: Helpbook


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
вие си ги избрахте преди 3 месеца
важното е че има пари за инвестиии в американско оръжие и за украйна, така ви каза денков и пак гласувате за него, нищо че страната е инфраструктурна дупка, няма бързи влакове, незавършени магистрали, мостове над дунава, тунели под ст планина, убийствена демография, настъпващи природни бедствия наводнения радушки суши, но нато е по важно!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо се оплаквате? Царят Слънце, пазен от целият *** матриал каза преди няколко месеца, че са оставили София КУКЛА. Така де неблагодарници. И бившата кметица - МЯУ, МЯУ сега е на първият ред в парламента. Софиянзи могат да са сигурни че ги чакат още кукли и магистрали. И не само това. И небесторгачите в Младост, които ще градят Маргините. И на мястото на бившия завод Витоша и още и още сгради с апартаменчета - кутийки. Това ни го осигури драги ГРАЖДАНЕ кметицата МЯУ, МЯУ с новата ФРИЗУРА!
9
0
 
1
 
! Отговори
Дупка има ли преди 3 месеца
Злато е
8
0
 
2
 
! Отговори
Те и от хората преди 3 месеца
По тая територия нищо не става злобни завистливи дребни души
7
0
 
4
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 3 месеца
Ето за това ли плащаме данъци?!!!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе това дупки ли са, аз през какви дупки съм минавал..
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бибитко беше забранил с побои да се показват такива снимки! Такива снимки могат да се направят из цялата държава!! Това, което Гербб направиха е твърде малко за усвоените 380 млрд. евро! Да не говорим, че санирането до никъде не стигна!
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По канал 1трима предатели не говорят за българския футбол а величаят фашиска Украйна колко били добри ,а бря предатели ние кога ще се класираме е за европейско или световно
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Все от някъде трябва да се започне като начало да си нарисуват една велоалея.
2
1
 
9
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 3 месеца
В България трябва да се започне с реконструкция на ТЕОТОАРИТЕ,а не на улиците. Приоритет са пешеходците ,а уличните дупки са в полза на нормалните Българи,защото възпрепятствуват злоупотребата със скоростта при кормуване.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А хората в този район за кого гласуваха?